Snyggt eller överdrivet ?

image119

Jaa vad tycker ni ? Snyggt eller överdrivet ? Skulle ni våga ?
Måste säga att jag tycker det är lite småcoolt .. men vet inte om jag skulle vilja gå klädd i det ..
Kommer från Topshop

- Erica

Sista augusti ..

Kom precis på det .. det är ju sista augusti idag .. helt sjukt ju. Sen är september .. å då känns det verkligen som att sommaren är slut "/ i och för sig har det känts som höstväder ganska länge, så det är la bara att konstatera .. men lite konstigt känns det ..

Förresten så har jag fått 200 kommentarer nu, wohoo :) och min 200de kommentar blev .. lalalalala .. MALIN ! <3 (: haha.

image117

Min älskade vovvsing Legolas .. visst är han söötast när han sitter i soffan ? Haha :)

nää nu tänkte jag att jag snart ska kolla på Junior Eurovision song Contest ! Eller jaa .. det börjar om trekvart, men ändå. Nån annan som tänkt se det ?


Härlanda

Jaa igår blev det ju somsagt en tripp till Göteborg för att träffa Danny, trots allt ! :) Mikaelas pappa körde oss .. slutade skolan kvart över tre, var hemma halv fyra, packade snabbt som attan och åkte vid fyra ! Själva Härlanda var inte sådär jättesvårt att hitta, men sen skulle vi ju hitta gympasalen där det skulle vara också Torpahallen
Och det tog sin lilla tid vill jag lova .. smsade Malin <3 flera gånger och bad henne säga nåt som låg i närheten x) och med hjälp av det + att vi frågade massa människor hittade vi tillslut :) Lycka ! Haha . Träffade Malin, Cassis och Cissi. Då hade de redan öppnat, men det var inte precis nån rusning, så vi gick in efter en stund. så var det en massa små bord och sådär, där det var olika aktiviteter, men jag ser ingen scen .. så plötsligt pekar nån :
- där är det nog ! Haha.

Och alltså den scenen ! Om man nu ens kan kalla det scen ! Det var några typ bord som stog jämte varandra .. jättelitet .. knappt så han kunde röra sig ! x) och så stog det en plint på båda sidorna och så hade de satt upp ett hopprep i mitten ! och detta skulle då likna staketet ! x) Haha okey, jag kanske är lite "bortskämd" Med Rix .. men det här var det värsta jag sett ! xD

Jaja vi väntade typ 20 minuter å sen såg vi att Danny kom in genom dörren .. alla blev helt galna å sprang efter å ropa å sådära .. men han brydde sig inte, hade han stannat hade han fått stå kvar hela dagen. Vi stog i alla fall kvar vid scenen hela tiden .. Men sen kom han dårå och sjöng If only you och Hey :) vaddåå sötaste ögonkontakten massamassamassa gånger ! :D men iaf .. sen så sa han
- Aa men nu tycker jag att ni ska gå runt å kolla på de andra sakerna .. till exempel detdär .. öhm .. Prova på .. öhm .. haha jag kan inte läsa härifrån, men det är säkert kul ! Vi ses sen !
Så gick han .. haha, jag trodde han skojjade först x) menmen. Fast han kom tillbaks efter ca en kvart å då skulle han signera .. köpte ännu en Play it-singel och hade med mig Heart.Beats såklart :) så kom vi fram dårå

Danny: Heey ! Så ni har tagit er hit också ! :D
Erica & Malin: Jaaaaa :D
Så signerade han först åt Malin tror jag .. haha skrev nåt jättekonstigt .. typ Hoppla Tjohey eller vad det var ;) så tog jag kort när de kramades å sådär ! sööööötaste bilden ! (: Men så sen gick jag fram dårå
D: Heeeeey :) Hur ere ?
E: joo de e braaa :D sj ?
D: joo braa .. sliten i halsen bara ..
så skriver han ""Tusen & Åter Tusen Kramar ! / Danny" på Heart.Beats - "boken" och sen ska han skriva på Play it - singeln ..
D: Vad är det du heter nu igen *ser tänkande ut*
E: Haha, meeehn det borde du veta nu ..
D: Jaa jag veeet .. *Lessen min* Men jag veet det egentlgen ..
E: Haha Erica ;)
D: aa juuusste .. med c, eller hur ?!
E: jaa :D

å så skrev han "till Erica puss / Danny" å sen *kraaaaaaaaaaam* å sådära :) så vart vakterna värsta sura och typ puttade bort oss >.< så vi ställde oss vid scenen igen.

Så sjöng han Play it och Tokyo seen :) feett gryym trots den lilla scenen ;) dansade tillochmed lite ! haha ! men sen efter det så var det signering igen .. så vi ställde oss där igen (a) Så när vi kom fram bara skrattade han .. typ hela tiden .. fattar fortfarande inte vad det var som va så kul .. menmen .. så signera han lite igen .. till Mikaela skrev han "till Mikaela som kom till gympasalen" haah sööt .. å sen funderade han väärsta länge på Va Malin hette .. så viskade jag M .. så om han typ på det och skrev Malin :) så rita han värsta händerna där han skrev kram .. haha det va lite gulligt (-8 så på min skiva skrev han också igen .. fast .. öhm.. han skrev att jag inte fick säga det till nån, haha !
Fast det hade med skateboard att göra x) Men aa så efter vi tagit kort å sådära så gick vi ut .. tänkte vinka när han åkte iväg med bilen å sådära .. Så sitter vid där vid vägkanten så ser vi att han kommer ut, och alla springer efter ! Värsta rusningen .. vi går å sätter oss på en bänk. så när bilen börjar köra SPRINGER typ alla efter ! Hahaa ganska överdrivet om man säger så ! Men han typ dissar alla så sen när han kör förbi oss vinkar han, värsta glaad :D 


Men yees, det var gårdagen det :) lika kul som altid att träffa honom <3 (:

  


- Erica


Fredag

Äntligen fredag ! Äntligen helg ! Oerhört skönt ! Igår blev det inget bloggande eftersom jag på kvällen befann mig i Härlanda, Göteborg och träffade Danny trots allt ! :) Berättar mer om det sen, när jag har fått lite bilder av Mikaela och Malin så jag kan lägga in de samtidigt !



Min ganska nya klänning som jag köpte på KappAhl för ett tag sen :)



Nya skolsaker ! :) alltid lika kul ! Älskar att köpa ny kalender, för då kan man liksom börja om på nytt ! ;)

Later

- Erica

Söt tjej i söt klänning !

image111

Måste bara säga att jag tycker Hayden är underbart söt i den här vackra blå klänningen ! (:

Nu ska jag snart sova, vet inte vad det är med mig, men jättetrött är jag i alla fall ! Haha, finns det nån motsats till sömnpiller som gör att man blir pigg ? Kaffe kanske ? ;)

- Erica

Jag ångrar mig ..

Jag ångrar så otroligt mycket att jag inte köpte en kjol med hög midja när jag såg och testade den på H&M i kungsbacka när jag var där .. förstår egentligen inte varför jag struntade i att köpa den .. hmm .. antagligen tyckte jag att jag inte hade råd med den just då, men hur länge har inte jag velat ha en kjol med hög midja ? (ni som brukar läsa min blogg vet att jag skrivit om det ganska många gånger) den satt fint, och var inte överdrivet dyr, 199 pix. Suck ! Tycker det är ofta man ser saker man vill ha, bestämmer sig för att vänta med att köpa det, och sen ångrar man sig. Tror faktiskt det händer mig mycket mer ofta än att jag köper något som jag sen ångrar att jag köpt .. Hur är det för er ? Är det mer vanligt att ni ångrar nåt ni köpt, eller nåt ni inte köpt ?

Har precis kollat färdigt på Top Model nu .. riktigt bra är det faktiskt .. höll dck inte riktigt med domarna om vem som skulle åka ut idag, menmen. Nån annan som såg det ? Vad tyckte ni idag ?

image110

- Erica

Bara för att min fantasi är slut nu så blir rubriken såhär ..

och det får ni leva med ! Har faktiskt använt min fantasi tillräckligt mycket till dendära uppsatsen i engelskan .. tog ett litet tag innan jag kom på vad den skulle handla om, men tilslut tror jag faktiskt att den blev ganska hyfsad :) så det var ju bra !

Måste lägga in denhär bilden på söta Kristen Bell ! tycker hon är en duktig skådespelerska också, tittar i stort sett alltid på Veronica Mars där hon, för er som inte vet, har huvudrollen som just Veronica Mars ! Riktgt bra program. SVT2 torsdagar klockan 20:00 ;) tycker dock denna säsongen är lite sämre än förra .. Äre nån annan som har sett / brukar se det ?

image109

Men ikväll är det dock Top Model som gäller på TV :) Älskar det programmet ! Haha. Gillar egentligen inte såna ytliga program, men måste säga att det är ganska underhållande. Vad tycker ni ? Brukar ni titta på det ?

- Erica

Onsdag

Tjohej ! Är sjuukt trött idag .. fattar inte riktigt varför .. har känts som att jag ska somna hela dagen i skolan ! Menmen ..

Gjorde ett litet kollage med fina gråa toppar från ellos/josefssons .. riktigt snygga nu i höst tillsammans med svarta ribbade strumpbyxor ..

image108

Vad tycker ni ?

nää nu måste jag göra min engelskaläxa .. fick början på en artikel som vi skulle skriva slutet på .. om vi ska lämna in imorrn ! bäst jag sätter fart !

Later !

- Erica

...



Usch jag orkar inte .. allt blir bara fel .. de fattar ingenting .. ingenting ! Om hur mycket han betyder för mig .. om hur gärna jag vill åka dit .. om hur tacksam jag är för de gångerna jag FÅTT åka, men att jag ändå vill åka denhär gången med ..

Orkar inte med någon riktig bloggning just nu .. kanske senare

- Erica

Söt tunika !

Har riktigt ont i huvudet just nu ! Inte roligt "/ Har haft det ganska ofta nu på sistone .. men har ju migrän .. och det kommer ofta när jag är stressad eller pressad .. och jag antar att det har varit lite så just nu ..

Vill verkligen till Härlanda på torsdag och se Danny .. men mamma säger nej >.> nån som har några bra förslag på övertalningsmetoder ? (a) helst som går ganska fort ..

Kikade runt lite på kläder på nätet och hittade denhär skönheten ! :) Jag som älskar tunikor, och denhär är perfekt ! tänk med ett par ribbade strumpbyxor, mina nya skor och min bruna skinnjacka !

image106

Såg förresten ett par jättesöta vantar på Indiska .. ett par lila utan fingrar och med rosetter .. verkligen urgulliga .. men jag antar att de inte hjälper så bra mot kylan .. hmm .. men vill man va fin, får man lida pin .. eller hur var det nu igen ? ;)

De var lite lika de här från Odd Molly .

image107

- Erica

Låång skoldag !

Usch ! Den här skoldagen kändes riktigt lång ! Är redan fett trött på skolan. Inte bra inte. menmen, det är la bara att kämpa I guess :) Började med något nytt arbete i svenskan, ska vara i grupper och läsa en bok och sen göra nåt arbete .. har inte riktigt förstått än, haha. Hur tycker ni det har vart att börja skolan ?

Jag tycker att Bodyshop är en riktigt bra affär ! De har bra produkter och är emot djurförsök ! Till skillnad från många andra hudvårds- och sminkmärken ! De här hudvårdsprodukterna med jordgubbsdoft luktar verkligen jättegott ! skulle vilja ha alltihop, hehe. Men det är ju ganska dyrt .. funderar i alla fall på att slå till på en body lotion nästa gång jag är där ..

image105


Prisexempel :

Body lotion : 155:-
Body scrub : 215:-
Tvål : 45:-
Dusch och badcreme : 102:-
Body butter : 165:-
Body Polish : 142 :-

- Erica

Kommentera mera !

Ojojoj jag har haft ganska många läsare idag ! :D va glad jag blev nu ! haha ! Och ännu gladare vore jag om ni kunde kommentera lite mer ! Särskilt ni som inte brukar kommentera ! Ni får gärna skriva vad ni tycker om min blogg, och vad ni tycker jag borde skriva mer om och sådär

image104

Ett snabbt litet kollage !  Bilder från ellos, h&m, asos och topshop .

Ska nog kolla lite på tv och så nu .. skola imorgon ju .. usch, känner verkligen inte för det ! menmen, det är bara att kämpa ! (: Ha det bra sötisar !

- Erica

2 ½ par skor !

Haha yees! jag är nu ägare till 2 ½ par nya skor ! Var nämligen en sväng till Ikea och var även inne på Skopunkten .. Där jag hittade tre par skor jag ville ha, och de dyraste av de ville min mamma också ha, och eftersom vi har samma skostrlek köpte vi de tillsammans ! :) Men eftersom de två andra inte passar henne så är de väl mest hennes, men ändå. 

  

Det är de sista som vi ska ha tillsammans :) och de första köpte jag i svart. (klicka för större bilder!)  
Inte blev det särskilt dyrt heller. De första var det rea på så de kostade 149:- (ord. pris 299:-) de andra 249:- och de tredje 349:- och eftersom det alltid är "Ta tre betala för två" på Skopunkten fick man de billigaste på köpet. Så totalt blev det 598:- för tre par skor. Inte så illa !

Var även inne på Indiska för att kolla på strumpbyxorna jag skrev om igår och jag köpte ett par gula i alla fall ! (: Tänkte köpa de lila också, men så kom jag på att jag sett liknande på H&M i ett två-pack med ett par rosa också för 79,50, så tror jag ska köpa de nån gång istället :) hittade även en svart sjal för 39,50 .. nu kan jag pricka av lite grejjer på listan jag skrev igår ! :)

 

- Erica

Färgglada ben !

Färgglada strumpbyxor är något jag absolut vill ha till hösten, när man mest klär sig i mörka färger blir det fint med lite färgglada ben ! Gillar dessa från Indiska för 49,50 pix !

image97

när de är såpass billiga kan man ju köpa fler än ett par också ! Perfekt ..
De här skulle bli jättesnygga till jeans-hängsleklänning från ginatricot jag skrev om i förra inläget ..

Måste också lägga in en bild på dethär söta halsbandet ! Definitivt det coolaste jag sett på länge ! kommer från glitzy.se

image98

-Erica

Rusta upp höst / vinter - garderoben !

Nu tänkte jag göra en ny sånhära lista på vad jag vill/ska köpa inför hösten / vintern :) ska försöka uppdatera den ofta å sådära.

* Höst/vinterskor - Något liknande såna jag har lagt upp bilder på i bloggen förut .. typ ankelboots. Med lagom klack. Antagligen svarta. Gärna dragkedja.

* Vinterkappa - En fin kappa inför vintern. Svart eller grå. gärna lite a-linjeformad. Stora knappar. Söt.

* Pumps - Ett par pumps man kan ha strumpbyxor och knästrumpor i. INTE för hög klack.

* Kjol med hög midja - Det här har jag skrivit om många gånger. Men lyckas aldrig hitta den perfekta. Neutral färg. Lagom hög midja. Knäläng eller lite kortare. Inte för tajt. Kanske jeans.

* Overknee-strumpor - Inte särskilt stora krav. Svarta eller grå.

* Strumpbyxor - Har redan ett par svarta så vill ha i andra färger. såna hära lite tjockare. Både i neutral färg och färgglada.

* Jeansklänning - Vääldigt gärna denhär från Ginatricot (
http://misserikah.blogg.se/1187893918_snyggt_frn_gina_trico.html#comment)

* Klänning - Jag får aldrig nog med klänningar ! Gärna någon lite höstigare. gärna långa ärmar.

* Lång kofta - riktigt stor och mysig. som man kan ha till bara strumpbyxor.

* Kofta - En vanlig kofta. V-ringad med knappar. svart eller grå.

* Scarves
- som jag kan ha till bland annat min bruna skinnjacka. Kanske svart med blommönster.

* Benvärmare - Mörk färg.

Det var allt jag kom på just nu, men listan kommer som sagt att uppdateras !

-Erica


Helg

Det är så typiskt .. idag hade jag verkligen kunnat sova länge, och då vaknar jag vid 8 .. typiskt mig ! Haha. Har mest suttit och kollat på friidrotts-VM hela morgonen .. ganska kul faktiskt :) Heja Carolina ! ;)

För övrigt är jag fett besviken att det inte blir nåt Bjuv och träffa Danny idag "/ så jäkla typiskt ! Ville verkligen .. och jag har faktiskt kämpat för att få komma dit, så nu är mamma och pappa sura på mig för att jag tjatade för mycket >.< ååhh ! men som tur är ska han ju till Göteborg på torsdag i alla fall ! Så jag behöver ju inte vänta så himla länge (: Och jag hoppas jag kan se honom alla de här datumen :

30/8 Göteborg
8/9 Värnamo
15/9 Göteborg
23/9 Göteborg
12/10 Smålandsstenar


Mycket i Göteborg ! Men det är braa :D
Har förresten städat mitt rum idag .. duktigt av mig tycker jag faktiskt ! Haha. Men jag kan säga att det behövdes !


Nää nu ska jag äta ! Skriver mer senare !

-Erica


Göteborg <3

         

1. I väntan på insläppet .. Mika, Lova och Agnes.
2. Daaanny signerar <3
3. Roger, Titti och Gert (:
4. Raaamseeells
4. Göken säljer skivor ! Haha
5. Folkhavet !
6. Erik
7. Dääännii på Riix
8. Mika å jag i våra snygga rix t-shirtar ! haha
9. Danny på nrj :D <3

Fler bilder kanske kommer, men här har ni några sålänge i alla fall ! puss

-Erica

Äntligen fredag ..

.. vilken lättnad ! haha ! Jag tycker redan skolan börjar bli tråkig, menmen. Slutade lite efter 13:00 idag så det är ju ganska lugnt .. är faktiskt hyfsat nöjd med mitt schema när det gäller tiderna. De längsta dagarna är 8-15 och 8-15:15.

Idag inhandlades en svart/röd klänning från KappAhl för 134,50 kronor .. det var nån lunchrabatt så egentligen skulle den kostat 179. Men jag är nog nöjd med den tror jag. Den är ganska stor, med fickor o sådära .. ganska sooft ;)

Tänkte passa på att lägga in bilder på det jag köpte när jag var på Kungsmässan och shoppade .. har inte riktigt funnits nån tid för det förrän nu .. Men bättre sent än aldrig, riight ?

       

Skinnjackan från H&M, Tunikan från Cubus (köpt tidigare), Tjocktröjan med rosa tryck från BikBok, Jeansen från Bikbok, Flipflopsen från MQ

/ E


Gula skor ?

image79

Måste bara fråga vad ni tycker om denna något extrema färgklick till sko ? Själv tycker jag den är ganska cool .. men vet inte om det är just gula skor jag vill ha till hösten ..
Skorna kommer i alla fall från topshop.

image80
Blinkbild ! hahaha Min vovvsing Legolas <3

Har precis vart ute en sväng med vovven nu .. regn regn regn ! det gillar vi inte ! usch ! jaja tur att det finns regnkläder ..

/E

Torsdag

Nu har det blivit lite dåligt med bloggande .. har verkigen vart helt sjuukt trött efter helgen och så har ju skolan börjat igen å allt .. trååk, menmen. Ska försöka hinna blogga lite mer nu i alla fall ! (: Än så länge har la skolan vart helt okey. Började ju nian nu. Det mesta är som vanligt faktiskt. Började i tisdags med att planera vad 6-7-8:orna skulle göra på onsdagen (Det är alltid 9:orna som planerar vad de andra ska göra) Det var la inte det roligaste jag vart med om, men eftersom de här uppgifterna man får göra i princip går ut på att göra bort sig är jag glad att det äntligen var min tur att planera så jag slapp vara med, haha. Hur tycker ni det har varit att börja skolan ?

image78

Vilken av de här söta sminkväskorna gillar ni bäst ? Mina favoriter är nog den blåa och den rosa ..

/ E


Bästa helgen

Bered er på att det här inlägget kommer bli riktigt långt ! haha, har en del att berätta om man säger så ..

Lördag 18/8

Jag, Mikaela, Lova och Agnes åkte tåg till göteborg 11:17 och var framme i göteborg typ 12:20 .. hade massor av väskor med oss + Danny och Erik - plakaten som vi hade baksidorna fram på (papprena var dubbla) och på baksidan vare såhär bussar å tåg å sånt xD så var det en gubbe som frågade ifalla vi hade målat de själva, haha. Vi ba : Neej inte precis ! Så sen kallade han Agnes för Pippi långstrump ! Han var liite weird. Men i alla fall .. efter att vi hoppat av tåget letade vi upp en pårvagn och åkte till avenyn. Vi hittade lägenheten vi skulle bo i ganska snabbt .. Packade upp lite, vilade och åt lite. Sen begav vi oss ut på stan för en liten shoppingrunda. köpte inte så mycket .. två t-shirtar, en från Monki och en från GinaTricot. Sen var vi å åt på PizzaHut .. värsta lyxigt ju ! Haha. Och sen gick vi till Lilla Bommen för att kolla var rix skulle va dagen därpå. När vi kom tillbaks till lägenheten igen gjorde vi färdigt våra plakat och sen gick vi och la oss .. fast det tog ganska lång tid innan vi somnade .. Lova fick värsta skrattanfallen xD

söndag 19/8 Rix !

Vi gick upp typ klockan 6 .. gjorde oss iordning och åt frukost och såå. Sen gick vi mot lilla bommen (stannade först och snodde några Rix-planscher på en pelare xD) och gick först runt å kollade lite . Så träffade vi Malin <3 (och sen kom Cissi och Cassis å väntade. En del andra var redan där .. Ronja och Camilla och de (: men man var liksom tvugna att vänta utanför området där scenen var så vi beredde oss på en springmarsch mot scenen, haha. Men Jag och Agnes tog alla väskor så Mikaela och Lova kunde springa och ta platser längst fram. Det lyckades la ganska bra i alla fall .. fick platser längst fram fast mer åt vänster.

Sen var det dags för den eviga väntan ! Men det var ju kuul ändå ! Å sen typ vid 3 eller nåt skulle vi gå och köpa lite godis .. hittade först ingen affär så gick till Pressbyrån där vid tågstationen. så efter att vi handlat ser vi att det när somhelst ska komma ett tåg från Stockholm .. så ville Lova och Agnes vänta och se ifall Erik Segerstedt skulle vara me på tåget .. så vi stannade där. Så kommer tåget och så går det ut massa folk, så är vi nästan på väg att gå när vi plötsligt ser Danny, Göken, Jonah och Erik ! så går Agnes och Lova fram till Erik och Danny ser typ att jag står där så jag grå fram till honom dårå.

D: Heeej ! hur är det ? *Kraaaaaaaaaaaaaaam*
E: joo det är braa, hur ere sjäälv ? (a)
D: De e bra ! Men vi måste gå nu, men vi ses la sen !?
E: Självklart ! Men ska du signera ?
D: Jaa i Rix-tältet klockan 4 .. Hejdåå !

Så gick vi därifrån och Danny gick precis bakom, hahah. Men så gick vi tillbaka till scenen och otroligt nog var våra platser kvar ! De som stog jämte oss hade passat dom. Så när klockan va typ 4 gick jag, Mikaela och agnes till signeringen .. lova passade platserna eftersom hon gillar Erik mest. så stog vi där å vänta ett tag så sen trängde jag mig fram .. så kom Danny fram till mig.

D: Heej igen !
E: Heej ! :D sträcker fram min skiva ..
D: skriver på ett av de få tomma platser som finns xD "Tack för att du finns och för att du stöttar ! Puss / Danny" (söööööööööööööötaaast !)
Så håller Danny på å gå därifrån ..
E: Meehn Hallåå Danny får man ingen kram idag eller ?
D: Åhh förlååååt ! haha . *Kraaamåpuuuuuss*

Så skrev han på min rix t-shirt å sådära också å sen typ backade jag lite för att släppa fram andra. Men så sen går jag fram igen å ger honom min nalle ..

D: ååhh söötnos .. va gullig :D

så sen går vi därifrån dårå .. å ställer oss vid scenen. Å sen klockan 6 börjar det .. först Ramsells såklart ! (sista gången jag ser de nu ! ;O ) och sen typ anders johansson, linda Bengtzing, magnus carlsson, bosson .. å så var de la typ nå mer .. men jag kommer inte ihåg, haha. Å sen DAAANNYYY :D å han va gryyyyym som alltid å jag bara hoppa å skrek å sjöng ! haha. Men sen efter att han var klar var det sunrise Avenue och jag blev typ inträngd i staketet å kände mig svimfärdig å allt .. så blev det över staketet för mig "/ så låg jag där å typ skakade så kom Danny förbi, så gick han först fram till Mikaela och fråga om hon var okey. Å sen satte han sig jämte mig å typ smekte mig på kinden å i pannan å så .. han är underbar ! <3 Men så efter en stund gick han .. så kom Martin Stenmarck förbi och frågade hur jag mådde x)

Men sen tog vi oss ut och gick hem till lägenheten och la oss .. fast denna natten vare min tur att få värsta skrattattacken, haha.


Måndag 20/8 NRJ

Gick upp ganska tidigt, gjorde oss iordning, gick till McDonalds och åt frukost ! Pannkakor och varm choklad ! haha. Sen ville lova gå till hotellet och träffa Erik .. så vi satte oss där ute en stund .. så äre klart att Danny och Janna går förbi en bit bort ! Fast jag tror inte han såg oss .. men Erik kom aldrig så vi traskade bort till vår lägenhet igen. Packade älla våra saker eftersom vi skulle åka hem senare. Sen gick vi till stan lite snabbt .. jag köpte ett linne på Topshop och ett par örhängen .. sen sa jag och Mikaela hejdå till Lova och Agnes eftersom de skulle åka hem vid 3. Sen gick vi och letade upp en spårvagn och åkte till Liseberg. där hade de värsta staketen å så ! Jag trodde att de redan skulle ha öppnat, men inte. Så hittade vi Malin, Cassis och Cissi så vi ställde oss vid de. Sen när det öppnade så blev det värsta spring mot scenen igen. Jag och Mikaela lyckades få platser längst fram fast vi egentligen inte hade tänkt stå längst fram xD (eftersom vi skulle åka hem innan det var slut) men sen släppte de bara in ett visst antal längst fram så det var ingen risk för trängsel ifall man inte stog i mitten.

Men så åt vi och sådära .. så sitter vi på en bänk så plötsligt säger Mika :
-Tänk om danny skulle ha klätt ut sig sådär ! hahaha *pekar på några som går med ryggen emot oss*
så kollar jag på de .. å så ser jag att det är DANNY ! och GÖKEN och Janna ! hahah. Så Danny har värsta piratkläderna typ .. men vi hinner inte fram till dom innan de gått bakom scenen. Så sen vid halv åtta börjar det . Först vare typ Neverstore, vincent och Sen DAAANNYYYY ! :D Å han va bääst igen : så sen efter han uppträtt trängde vi oss ut .. så träffade vi Malin igen , hon försökte också tränga sig ut. Så nr vi kom ut träffade vi Cassis och Cissi igen också gick vi bakom liseberg för att se om vi hittade där artisterna kom ut. Och otroligt nog gjorde vi det ! Så frågade Cissi ifall Danny hade åkt och det hade han inte.
så efter en stund kom Göken ut :) så var det några tjejer som fråga efter hans autograf och hela han liksom lyste upp ! Han såg så glad ut :D så sen gik även vi fram .. tog kort och pratade massa .. så sa han såhär : Ni ska veta att Danny giller er jättemycket ! Ni betyder verkligen mycket för honom ! Å vi ba Awhhhh :) så skulle han typ åka men så sa han att vänta här så kommer Danny snart ut, så försökte han ringa honom, men han svarade inte. Men så väntade vi där i alla fall .. så efter en stund kom han !

D: Heey sötnosar !
Alla: Heeeeej :D

Så kramade han mig å så frågade han om jag mådde bättre efter Rix å såå .. sööt (': så sen skulle alla ta kort me honom .. så när det bara var jag kvar kastade han en slängkyss åt mig och sa att han var tvungen att åka .. dissad eller vad ? haha ..

Så gick vi till hotellet dårå .. så efter en stund gick vi in där och han stog och pratade med en jätteliten tjej .. sötsötsöt å sen så sa de som bodde där att vi var tvugna att gå ut .. men så gick jag fram till Danny först

E: du vet, jag måste gå nu, tåget går snart, börjar liksom skolan imorrn .. "/
D: okeey "/ ha så kul i skolan ! *KRAAAAAAAAAAAAM*
E: aa visst jättekul *inte*
D: *kolla mig i ögonen* Ta tag i skolan nu ! Det är viktigt !

så sen vare lite mer .. men jag skriver det imorrn isåfall .. ni har ju en del att läsa nu iaf ! haha . bilder kommer också imorrn !

/ E


Hemma igen

Denna helgen alltså ! Bästa ever ! <3 Skriver mer sen ! puuss

Disney-filmer

ÄR DU EN DISNEYFANTAST? hur många av dessa 64 filmer har du sett?
om resultatet blir över 40 så är det besvarat - DU ÄR ETT DISNEYFREAK :D

[ x ] Aladdin
[ x ] Askungen
[ x ] Bambi
[ x ] Snövit & de sju dvärgarna
[ x ] Djungelboken
[ x ] Pinocchio
[ x ] Fantasia
[ x ] Dumbo
[ x ] Peter Pan 
[ x ] Lady & Lufsen
ANTAL; 10

[ x ] Törnrosa
[ x ] Pongo & de 101 dalmatinerna
[ x ] Svärdet i stenen
[ x ] Aristocats
[ x ] Robin Hood
[ x ] Bernad & Bianca
[ x ] Bernad & Bianca II
[ x ] Micke & Molle
[ x ] Taran & den magiska kitteln
[ x ] Mästerdetektiven Basil Mus
ANTAL; 10

[ x ] Oliver & gänget
[ x ] Den lilla sjöjungfrun
[ x ] Lejonkungen
[ x ] Pocahontas
[ x ] Ringaren i Notre Dame
[ x ] Herkules
[ x ] Mulan
[ x ] Mulan II
[ x ] Tarzan
[ x ] Kejsarens nya stil
ANTAL; 10

[ x ] Atlantis
[ x ] Lilo & Stitch
[ - ] Skattkammarplaneten
[ x ] Björnbröder
[ x ] Kogänget
[ - ] Vilddjuren
[ x ] Alice i underlandet
[ x ] Janne Långben the movie
[ x ] Anastasia
ANTAL; 7

OTECKNAT
[ x ] Pirates of the Caribbean I
[ x ] Pirates of the Caribbean II
[ x ] Pirates of the Caribbean III
[ x ] Narnia
[ x ] Föräldrafällan
[ x ] George of the jungle
[ x ] Flubber
[ - ] The Mighty Ducks
[ - ] Isprinsessan
ANTAL; 7

[ x ] The pacifier
[ - ] Miracle
[ - ] The Kid
[ x ] Joe - jättegorillan
[ x ] Mary Poppins
[ - ] Remember the Titans
[ x ] National Treasure
ANTAL; 4

ANIMERAT
[ x ] Bilar
[ x ] Superhjältarna
[ x ] Monsters Inc
[ x ] Ett småkryps liv
[ x ] Toy Story
[ x ] Hitta Nemo
[ x ] Den lilla kycklingen
[ x ] Dinosaurier
ANTAL; 8

Totalt : 56 .. ojojoj trodde faktiskt inte jag hade sett så många ! haha.

Sorry ..

Skrev värsta långa inlägget igår, så blev datan knäpp å allt försvann .. jobbigt ! Så där har ni anledningen till varför det inte blev nåt bloggande igår !

Bara en dag kvar tills vi åker till Göteborg nu ! Ska bli så sjuukt kul ! Först shopping på lördagen ! :D å sen Rix&NRJpå söndagen å måndagen ! (: kan inte bli bättre ! hahaha. Det enda tråkiga är att på tisdag äre dags för skola igen .. orkar verkligen inte !! Men det är la bara å bita ihop antar jag ..

Passar på att lägga in en dagens outfit också .. men bilden är tyvärr gamal .. så istället för de vita leggingsen har jag ett par svarta från jc (barn) istället.




Oversize t-shirt från H&M

Nää nu måste jag packa lite ! Jobbigt bara, för vill helst ha med mig hela garderoben ! Är det typ omöjligt för tjejer att packa lite ??

Later / E

Ojojoj

Heey sötisar ! Idag har vart en ganska tråkig dag, inte haft särskilt mycket att göra .. mest gosat me Sandra (katten) och såå .. var även med mamma och Legolas på brukshundsklubben så han kunde rastas lite .. åkte därifrån och sen vidare för att handla på Fynda lite .. sen när vi kommer hem igen upptäcker jag att jag inte hittar min mobil ! Paniik ! Var 100 på att jag hade haft me mig den också .. min första tanke var att jag tappat den på Fynda .. och då var chansen inte särskilt stor att jag skulle få tillbaks den .. men vi började ändå med att åka till Brukshundsklubben .. jag och mamma gick runt där i rastgården och letade (Legolas tyckte nog det var lite konstigt att vi sprang runt där å rastade oss själva, medans han fick sitta i bilen xD) och tillslut ser jag att mamma hittar den ! vilken lättnad säger jag bara ! Dock var den ganska blöt efter att ha legat i det blöta gräset ca en timme .. men den verkar funka iaf .. så det var la tur ändåå ;)

/ E

Bambi

   

Bambi är den absolut sötaste seriefiguren enligt mig .. absolut inte tacka nej till de här fina smyckena med sötnosen.

1, Halsband från asos
2, Halsband från disney coutoure
3, Örhängen från Accessora
4, Sovt-shirt från KappAhl.

image74

Onsdag

tänkte lägga in bilder på det jag shoppade igår, men så ska ju kameran såklart krångla ! såå typiskt, menmen, ska försöka fixa det tills senare idag ! :) Vart på stan me mamma och brorsan en stund innan, brosan skulle köpa nya jeans nu innan skolan börjar och jag följde med för att vaar smakråd ! haha. Var inne i en skoaffär också och hittade ett par skitsnygga höstskor .. men det finns två problem ..

1, De var ganska dyra, 600 spänn .. kanske inte så dyrt för vissa .. men jag gillar bättre att köpa billigare ..
2, De är gråa .. och min nya skinnjacka är brun .. inte världens snyggaste tillsammans ..

Det är så typiskt .. de var faktiskt perfekta ! Lite mitt emellan de två jag visade i ett tidigare inlägg .
Lagom hög klack, de hade dragkedja på sidan ! (som inte syns) jag har nämligen väldigt svårt att få på mig skor utan dragkedja .. haha, det känns som att foten ska fastna xD

För örvrigt är det dåligt väder. Igen. Jag tror faktiskt inte det kommer bli nån riktigt sommar detta året. Menmen, nu äre ju snart skoldags, så det kanske är lika bra ..

/ E


Armband

Åhh de här armbanden från kyssjohanna är underbart fina :)

 

vilket gillar ni mest, det gröna eller det gula ? min favorit är det gröna ..


/ E

Inhandlat

Hemma från Kungsmässan nu dårå, och lite shopping blev det i alla fall :) 

* Brun skinnjacka H&M 498 :- / Äntligen hittade jag miin skinnjacka ! haha.

* Jeans BikBok + Svart dragkedjetröja med rosa tryck Bikbok 499:- för båda (Var typ nåt extrapris om man köpte jeans och hoodtröja. Jeansen kostade egentligen 450 och tröjan 350.)

* Vit liten kalender med svart/rosa blommor 69 :-

* Rosa Bondelid-flipflops MQ Rea-pris 40 :- (Ordinarie 200 :- !)

Yees det var det ;) lägger in bilder sen ! / E

 


Tisdag

Usch om en vecka är jag i skolan nu .. hemska tanke .. haha. Men innan dess, nästa helg närmare bestämt bär det av till Göteborg :D ska bli fett kul (: jag, mikaela, agnes och lova åker dit på lördagen och bara softar, kollar lite i affärer å så .. sen på söndagen är det Rix :D Daaannyyyy (a) <3 å sen på måndagen är det NRJ på liseberg ! Å sen åker vi hem på kvällen å så äre skola dagen efter, haha. bättre avslutning kan det inte bli i alla fall !

nää nu ska mamma och jag strax åka till Kungsbacka, bloggar mer sen ! Vad ska ni hitta på idag då ?

/ E

Lindsay Goes Rainbow

image64

Jag tycker denhär klänningen är så sjuukt fin ! Skulle absolut inte tacka nej till att ha en sådan skönhet i min garderob ! Och Lindsay klär i den tycker jag.

Asos har försökt göra nåt liknande, men jag vet inte, deras färger är så ljusa, och det gör den tråkigare på nåt sätt ..

image65

Vad tycker ni ?


Funderar även på dethär med höstskor och vad jag ska införskaffa för några .. tycker fortfarande de svarta med hög klack är väldigt snygga ! Men jag vet inte .. har typ gett upp tanken på att jag kommer klara av att gå i så höga skor, på höstern/vintern till råga på alt ! haha, annars är de på bild två ganska snygga också .. liiiite klack hade dock inte gjort något .. hmm vi får la se .. ska se hur de ser ut i verkligeheten imrogon ;)

 

 / E

Måndag

Tjingeling ! Inte hänt nåt speciellt idag .. mår typ lite halvdåligt .. värsta deppig å mår illa å sådära .. menmen ..

Imorgon ska jag och mammsen till Kungsmässan och Freeport och shoppa lite (: ska bli kul i alla fall ! Shoppa är la aldrig tråkigt .. eller ? haha .

Ska kolla efter ett par jeans, en höstkappa (hört att det sak finnas en fin, a-linjeformad på jc), en skinnjacka, en kjol med hög midja, en fin kalender (tänk imorrn börjar jag skolan om en vecka ! "/), gympaskor, nån fin tröja/t-shirt och sådär (:

I lördags gick jag och Mikaela på stan i Växjö och kikade lite i affärer .. köpte dendära stora, gröna kuvertväskan som jag tjatat om :) och så lite scrapbooking-saker .. lägger in bild på väskan, scrapbookingen får ni se när jag har åstadkommit något med det, haha.

 
Den första bilden gör färgen mer rättvisa .

/ E

Växjö !

Yesyes då vart Växjö avklarat också ! Å liksom allt blev la inte riktigt så bra som de hade kunnat bli, men det va ändå sjukt kul :D Jag & Mikaela åkte tåg härfrån Falkenberg 7:22 i fredags .. eller rättare sagt vi skulle ha åkt då ! Tåget kom typ fem över halv .. Så sen i Halmstad bytte vi från tåg till buss och åkte heela vägen till Växjö. Vi kom fram dit typ 11, gick till vårt hotell (som va värsta läskigt xD) checkade in, packade om i våra väskor, åt lite och gick till Stortorget. Sen var det dags för väntan, väntan, väntan precis som vanligt ;) så mitt på dagen var det några lokala band som spelade .. jättebra .. eller kanske inte 8-) haha. Jag och Mikaela satt längst fram fast ganska långt åt vänster, jämte Malin och hennes kompis :D Sen typ repade Anders Johansson och Ola (som samtidigt åt glass haha) och sen vid 19 började det med Ramsells som vanligt :) å jag hade för en gångs skull riktigt mycket plats så vjag och Mikaela kunde hoppa runt och dansa, haha. Men det var kul ! Sen så vare typ Bosson, Anders Johansson, Markoolio och Magnus Carlsson .. och sen var det DANNY ! :D å liksom han va fett grym å jag har aldrig skrikit och sjungt så mycket som jag gjorde igår (a) haha. Men de va braa, och Danny peka på oss typ tre gånger 8-) men tre låtar är för lite ! Liksom jag va värsta glad då å sen bara gick han .. så bara nehe nu var det slut liksom "/ men aa det började bli massa trängsel sen och jag mådde värsta illa så vi trängde oss ut och gick bakom scenen för att kolla läget där haha. så skulle jag bara kolla lite snabbt ifall jag såg danny så klättrade jag upp på dedära staketet och då stog han liksom precis under mig på en stol hahaha, så han bara: HEEEJ :D :D å jag bara: Öhm HEEY hahahahaha :D å sen bara dissa han mig x) å sen gck han därifrån å så tappa han sina solglasögon ! Så de typ gick i tre delar ! Så bara kolla han ner på marken och sen gick han !

Men aa sen blev jag värsta deppig för liksom jag vet inte .. haha, men aa jag ville ju typ träffa honom mer å så va jag så jäkla trött och mådde så illa .. mina ben bara skakade ! Värsta läskigt ! Haha, men sen såg jag att danny åkte iväg me bilen så han såg att jag satt där å såg lite lessen ut så han bara *vinkvink* å jag vinkade liite tillbaks .. Men så bestämde jag och Mikaela mig för att gå till Rix Hotell en liten stund och se ifall vi kunde träffa honom där .. och precis när vi kom dit lev han ur bilen 8-) fast han såg oss inte .. så han gick in på hotellet och de va typ 50 pers (som inte bodde på hotellet) som följde efter .. liksom snälla ! Men i alla fall .. sen kom Danny, Göken, Joel, jonah och Stefan ut igen å alla hade väskor med sig ! Så jag bara : Men Dannyyy ska du hem redan ? "/
Danny : Jaa, jag ska till Finland imorgon och träffa mina finska fans .. haha.
Men jag fick en kram å så i alla fall å han bara Tack för att du kom blablablabla ..
Å sen gick han förbi oss, mot bilen, men då kom de massa fler som ville ha autograf .. så jag bara : D kommer nog aldrig härifrån Danny ! haha. Han bara: Neej det tror inte jag heller haha. Men sen så precis innan han skulle gå så bara kolla han på mig å typ klappa mig på armen 8-) haha söötsööt <3

Så sen när han hade åkt iväg så kom Alexander Bard ! haha och Jag knäckte mig typ totalt hahaha, å sen kom Martin Rolinski 8-) så vi typ kramades me honom å såå hahaha ! xD Men sen gick vi tillbaks till scenen där Ola signerade (: så jag lyckades få min Nthalie-singel signerad iaf ! :) å denna gången tappade jag inte den ! HAHA.

Men aa sen gick vi därifrån och tillbaks till hotellet. Så imorse satt vi utanför hotellet ett tag så typ vid halv tolv kom Ola ut och satte sig utanför å typ lyssna på musik .. vi satt liksom så att vi såg allas spegelbilder i fönstret (a) men liksom det satt massa Rix-människor och så recis där också, så vi vågade inte gå fram (a) Hahaha. Men så kan de va ;p

Å nu orkar jag inte skriva mer .. men aa .. ni har ju en del att läsa ! x)

/ E

Heydå

Yeesyees imorrn drar jag iväg till Växjö så de blir inget bloggande förrän tidigast lördag kväll . Bara så ni vet  ;) får la se hur det blir me bloggandet sen .. liksom nästan ingen som kommentarar så då äre inte så roligt att hålla på .. så bara för det får ni kommentera som galningar nu ;P

fick förresten svar från Danny på myspace :D värsta megaglad jag blev .. :D

Ciaaaoo / E

Dagens outfit



Den här klänningen från jc är vad jag gått klädd i denna varma sommardag ;) haha.

När det börjar bli lite kallare hade jag gärna gått klädd i det här .. kanske med en svart kofta till ..

image60

btw så ser omslaget till Dannys nya singel 'If only you' ut såhär .. vet inte om jag är helt överförtjust .. menmen ..



så tänkte jag ställa en liten fråga till mina kära läsare också .. vilken tror ni blir höstens 'stora färg' och då får ni inte välja vitt, svart eller grått ;)
/ E

Budget-shopping

YesYes idag har det blivit lite budget-shopping ;) var nämligen på ge-kås i Ullared .. inte mitt favvo-ställe direkt, men mamma skulle dit och köpa regnkläder så jag och Mikaela hängde med .. köpte i alla fall schampo, balsam, hårsnoddar, hårspännen och andra såna där nödvändiga saker man köper när man är där, haha. hittade även ett par svarta ribbade stumpbyxor för 39 pix och en pyjamas med linne och korta shorts .. så de va ju bra :)

Var även inne på H&M en sväng och där hade de fått in riktigt fina skinnjackor för 500 spänn tror jag det var .. men så var min storlek såklart slut .. typiskt typiskt typiskt .. men jaja, hoppas jag hittar den nån annanstans ..

Har fixat ihop ett litet kollage med kläder från Odd Molly .. tycker att de har riktigt söta och ganska ovanliga kläder :) skulle absolut inte tacka nej till mössan och vantarna ..

/ E

image58

Skoldags ..

Inte för att jag vill börja tänka på det riktigt än egentligen .. men om endast tvåå veckor idag, har jag gått min första skoldag efter sommarlovet .. usch jag vill inte ! Haha ! Nää, men det här sommarlovet har gått så himla fort .. det känns som att vi börjar mycket tidigare än alla andra också .. så därför undrar jag
När börjar ni skolan ?

Det enda som är litelitelitelitelite och ytterst lite roligt med att börja skolan igen är ju att träffa polarna (såklart!) och att shoppa lite nya grejjer :D shopping är alltid kul ;P Jag behöver i alla fall en ny kalender, och en sånhär från Ordning&Reda skulle man ju inte tacka nej till .. Nån som vet var man kan köpa de ? Finns de bara i Ordning&Reda - affärer ? Och i såna fall, finns det nån sån affär typ i Göteborg ?



Godnatt ! / E

sött !

De här smyckena från Disney couture by Kidada Jones är bara såå söta ! finns att köpa på kyssjohanna (http://kyssjohanna.se/?cat_id=39&sct_id=0&subcategory2=0)

Det här är min absoluta favorit !

image56

Priset är väl dock inte riktigt lika underbart .. 1295 får man slänga ut för detta armband med de 7 dvärgarna .. men att det är otroligt sött får ni allt hålla med mig om ! ;)

Resan till Växjö på fredag känns lite närmre nu .. kanskekanskekanske fixar det sig trots allt .. håll tummarna för mig ! (:

/ E

Sol Sol Sol ..

Är vad det är mest av just nu .. men det är häärligt ! Liite för varmt när man ska gå ut me hunden å så bara .. menmen, jag är glad att solen vill lysa sista delen av mitt sommarlov i alla fall ! Blev inget me stranden idag, orkade helt enkelt inte, haha. Men imorrn pallrar jag mig nog ner om det fortfarande är fint väder. Jag och Mikaela har ringt runt om vandrahem och liknande som vi kan bo på när vi ska till Göteborg den 19:e .. är ju Rix Fm Festival där dåå, och sen dagen efter är det NRJ in the park, så inget lönt att åka hem juu ! Men vi får se hur det blir, ska nog besluta oss imorrn, dags å köpa tågbiljetter och så också ..

Satt och kollade runt på internet lite innan, och rååkade bara hamna på massa klädsajter, och jag kan inte hjälpa det, det är höstkläderna som är roligast att kolla på .. även om det verkligen är högsommar just nu ! Hittade i alla fall dessa skorna, och jag lovar, kan man bli kär i ett par skor har jag absolut blivit det nu ;P liknar de som jag hade med i mitt mörka höstkollage, men dessa har lite lägre klack och så är de röda ! Hur snyggt som helst till svart jacka / kappa till hösten / vintern .. Kommer från Donna Girl .



/ E

Tisdag

Heey ! (: wohoo tidigt inlägg idag ! duktigt av mig va ? haha, beror mest på att min brorsa för ovanlighetens skull inte sitter vid datan på morgonen. Nu ska jag bara äta klart min frukost och sen ska jag ut i soooolen .. blir nog trädgården först och sen lite senare blire stranden ! :D

Vad ska ni hitta på idag ?

Här kommer ett litet kollage med höstkläder i lila / rosa toner .. riktigt fint att matcha med svart eller grått tycker jag .. Men det börjar kännas lite konstigt att göra höstkollage när det är riktigt sommarväder ute, haha.

image54

bilder från hm.com, ellos.se, topshop.com och lindex.se

/ E

Måndag

Tjingeling !

Vilket väder det är nu då ! Helt otroligt varmt ju ! Men det är braa, jag ska inte klaga ! Och trots att det är så varmt har jag ändå suttit här och knåpat ihop ett höstkollage .. hmm ..

Har mest soolat idag, på kvällen var vi på stranden med Legolas .. (hunden) så att han skulle få bada .. badade faktiskt jag med, inte såå kallt i alla fall .. det är andra gången jag badar i sommar .. hur konstigt känns inte det liksom ? Men jaja, hur många gånger har ni badat i havet / i sjö hittills ?

image53

bilderna från detta höstkollage i mörka färger är från hm.se, ellos.se, dinsko.se och Odd molly

Jag gillar verkligen skorna ! Hade dock inte gjort nåt om det var lite lägre klack .. men jag får väl helt enkelt lära mig gå i högklackat ! Skorna är i alla fall från dinsko och kostar 380 pix. Den långa koftan, stickade klänningen, kjolen med hög midja, den stora kuvertväskan, de ribbade strumpbyxorna och söta vantar tycker i alla fall jag är givna favoriter inför hösten / vintern !

Imorgon blir det nog ett höstkollage som är lit mer färgglatt ;)

So long / E


Söndag

Gokväll Gokväll ! (: Lite dåligt me bloggande idag också, men jag loovar er att det ska bli bättre ! Idag har det faktiskt hänt en del saker också ! Hör och häpna ! Haha. Dagen började la ganska trist, sov lääänge (höhö men jag lyckades sova mig förbi storstädningen här hemma ! Ibland lyckas man !) Sen var det bara tråktråktråk fast sen ringde Lova och sa att hon skulle sälja glass på stranden, och att jag fick hänga med, så det gjorde jag. Va faktiskt gaanska kul, okey, lite småtråkigt ibland, men för det mesta skojj (: och vi tjänade lite pengar också ju - aldrig fel det inte ! På ca en och en halv timmes aktivt jobb fick vi ihop 107 kronor var .. inte så illa !
Sen när vi var klara var det bara snabbt hem å äta och göra sig iordning för nu på kvällen var det nån slags konsert på torget .. mest massa gamla låtar, men Markoolio var där ju ! Haha, jag lovar det är det största som hänt här i Falkenberg på läänge, typ. Men de va la ganska kuul ändåå !

image52

Ett litet kollage med accentfärger som jag tycker är riktigt coola .. bilder från asos.com , lindex.se , topshop.com , dinsko.se

/ E

Lördag

Heey ! (: Jag får panik på min dator, mamma gjorde nån uppdatering igår och idag är den helt totalt knäpp .. allt är jättesegt >.< Så det tar typ en timme innan man kan blogga .. Men jaja, idag har jag vart på stan igeen, haha. Hittade söötaste halsbandet, med en liten sånhära tuggumiautomat som berlock ! Superfint ! Funderar på att kanske köpa det, men vi får la se. För övrigt har det fortfarande inte löst sig med Växjö .. "/ och liksom jag mååste dit !! Jag gör i stort sett vadsomhelst ! Hmm .. kanske inte riktigt men ändåå. Ingen annan som ska på Rix Fm Festival i Växjö den tionde som skulle kunna köra förbi Falkenberg och hämta upp mig ? (a) haha. Men att åka dit är egentligen inte problemet, problemet är att jag inte hittar nåt bra, centralt (helst inte alltför dyrt) ställe att bo på..och det finns inga tåg som går hem senare än typ 7 .. å det är ju då det börjar .. jag kommer bli helt knäckt om jag inte får åka .. x)

Tyvärr kan jag inte lägga in några bilder eftersom datan är som den är (satt precis och knåpade ihop värsta fiina kollaget) så därför får jag nöja mig med att skriva ..

En liten fråga .. Vilket är erat favoritplagg i garderoben ??

Om jag ska svara själv är det nog mina Diesel-jeans .. även om jag mer och mer gillar att använda klänning är det ändå jeans som är det bästa .. färgen är lagom mörk, de är lagom tajta, och lagom smala vid foten, perfekta helt enkelt :)

Later / E

Tråk-inlägg

YesYes, idag har det blivit ganska så trista inlägg .. hoppas ni inte är alltför ledsna, blir lite mer bloggande imorgon :) Va på stan med Mikaela och Agnes stor del av dagen .. annars har det la inte hänt särskilt mycket . imorgon eller på söndag blir det antagligen bio - Ciao Bella :) nån som har sett den än ? Tycker att den verkar vara bra i alla fall ! Men jaja nu ska jag gå å mysa me min katt Sandra .. hon är verkligen på kel-humör .. sitter och väntar på mig !

/ E

Fredag

Min hundrade kommentar blev ... Agnes ! grattisgrattis ! haha .

nää nu ska jag ut på stan en sväng med just .. agnes och kanske Mikaela

Later / E

Parfym

TÄNKTE PÅ EN SAK .. VAD ANVÄNDER NI FÖR PARFYM ??

Själv använder jag Fizzy by Alyssa Ashley och Fantasy by Britney Spears . En annan favorit är Be Delicious by DKNY (Äpplet)

image50

image51

Förresten så är det bara två kommentarer till tills det är uppe i hundra .. hmm veem ska bli min hundrade kommentar .. x)

/ E

Klädlista

Mitt bästa köp (just nu):  Min tunika från Cubus som jag löpta idag !

Mitt sämsta köp: En brun klänning jag köpte förra sommaren som jag aldrig använt (den sitter inte bra) köpte den bara för att jag sett den på bild och tyckte den var så fin .. just då tänkte jag inte på hur dåligt den satt på mig ..

Mitt dyraste köp: Hmm .. det måste vara ett par jeans ..

Mitt billigaste köp: Förutom sockar och underkläder måste det vara mina svarta leggings

Mitt senaste köp: Tunika från Cubus

Mitt nästa köp: Förhoppningsvis den gröna, stora kuvertväskan från H&M

Ett köp jag ångrar att jag inte gjorde: Ojojoj det finns många ! Bland annat en fin grå kofta ..

Mitt önskeköp (just nu): En fin skinnjacka !

2 Augusti

Idag har jag vart i Halmstad i stort sett hela dagen .. därav det dåliga bloggandet hittils idag . Pappa och brorsan skulle till nåt badland eller va det var, så jag och mamma passade på att gå en sväng i stan .. Hittade först en petrolblå tunika på GinaTricot, men så ville jag ju ha den där vita på KappAhl med blommor också .. Jag hade redan bestämt mig för att bara köpa en, eftersom min garderob snart börjar svämma över av tunikor / klänningar . Så hade jag ju såklart värsta beslutsångesten .. en shoppares värsta ovän ! ;) haha . Men så följde jag med mamma in på Cubus en sväng och där hittade jag ännu en tunika ! Denna gången en i lite grå-brun färg med hjärtan och blommor . Så tillslut blev det den jag köpte istället ! Men jag är väldigt nöjd ! Den passar bra resten av sommaren men kommer också vara snygg att ha till hösten ! Perfekt ! Köpte även en lila tröja med trekvatsärm på GinaTricot .. vet dock inte om jag gillar den så himla mycket, kommer jag till någon GinaTrcot-affär så länge bytesrätten gäller ska jag nog lämna tillbaks den ..

Hade också bestämt att jag skulle köpa den stora, gröna kuvertväskan på H&M (skrev om den i ett tidigare inlägg ) men så fanns den ju såklart inte ! Såå typiskt .. vill verkligen ha den nu ju ! .. Dessutom hittade jag en superfin (och billig!) skinnjacka på H&M, men den fanns endast kvar i storlek 40 vilket var någor för stort .. Har man otur så har man ..

/ E


Väska

image49

Sötaste väskan jag sett på länge ! Kommer från Topshop :)

1 Augusti

Tjingeling ! (: Idag har vart en ganska trist dag hittills .. var dock i stan en snabb sväng och hittade några söta armringar på KappAl för 39 pix . Ska se om jag hinner lägga upp bilder tills imorrn :) Hittade dessutom en suprsöt klänning/tunika som satt jättebra också .. "problemet" är bara att den var väldigt somrig ! Vit med blommor i olika färger . Vad tycker ni, kan man köpa den ändå ? ;)

Satt och kollade runt på lite olika klädsajter innan, och upptäckte att det finns väldigt mycket kläder i nåt material liknande silke .. snyggt på en del plagg ! Men ibland tycker jag dock det kan bli lite väl mycket "nattlinnes-känsla" .. vad tycker ni ? Slängde ihop ett litet kollage .. bilder från H&M, ellos och Topshop .

image48

/ E

RSS 2.0