Hopplösa ..

Jaa, hopplösa är ett ord som beskriver min klass rätt bra! Aldrig kan vi komma överens om något, eller komma till ett beslut överhuvudtaget. Att säga att det går dåligt med förbredelserna till alla Hjärtans Dag-Showen vore en underdrift! Vi kan helt enkelt inte bestämma nåt! Eller vad sägs om att vi gett upp att försöka välja tryck till klasströjorna?! Våra lärare ska göra det .. hmm...men vem vet, det kanske blir bättre?
Annars tycker jag vi skulle tagit 'Vi är som grodor utan ben - hopplösa' Så sant som det är sagt ;D

Och idag gjorde jag muntligt nationellt prov i engelska!! Tillsammans med Hanna.S .. jag tror faktiskt det gick helt okey .. VG hoppas jag iaf! Tyckte faktiskt jag pratade ganska bra .. förutom att jag var ganska nervös så det blev en del stakningar .. och i början använde jag liite fel tidsform .. och så råkade jag säga ett ord på svenska två gånger x) Men på det hela taget gick det braa, och Poa verkade nöjd i alla fall, så jag hoppas det var bra :)

Och så hade vi bild! Bild är kuul, älskar att slappna av och måla! :) Även fast jag inte är så duktig så tycker jag dte är kul..! Just nu håller vi på med kladdkritor .. vi har klippt ut en liten, liten bild i en tidning, som vi ska göra en förstoring av på ett svart papper, med kladdkritor! Pilligt och rångligt, men kul!

Det här blir nog sista bloggen innan det bär av till huvudstaden, bloggar på söndag :)
Ha en bra Helg, Sötnosar!!

image326

Sandra-Pandra :) Haha, hon ser ut som en riktig tjockis..men det är all päls! Hon är faktiskt smal, haha!

PussPuss
Erica

Torsdag

Äntligen Äntligen torsdag!! ;) Stockholm imorrn kommer bli såååå bra, hoppas jag ;) haha, neej, det blir alltiid bra mer er! <3
Jag har egentligen massor att göra, en hel del att packa, och en hel del plugg, plus att jag ska följa med pappa och handla, och sen helst hinna träna .. ändå fastnar jag här med en glass! Skärpning Erica! ;P

skriver mer senare .. puss på er! <3

Ingen återvändo..

nää, nu finns ingen återvändo (typ inte iaf) mina gymnasieval är gjorda, kvittensen är utskriven, och imorrn ska jag lämna in den .. men jag tror det känns bra .. eller jag vet inte, är det normalt att känna sig såhär osäker?! Men JA, det kommer bli bra! :)
1. Munkagård, Djurvård
2. Samhäll-Turism
3. Natur

Sitter just nu & glor på tv .. och läser första Gossip Girl-boken, gryyymt bra !! Jag är en riktig läslus, haha! Har jag väl börjat läsa en bok, mååste jag fortsätta läsa & läsa .. jag som hade tänkt spara den till tååget på fredag..! menmen, får väl ta andra boken dåå ;)
Har ni någon favorit-bok? :D
Mina är nog Harry Potter-böckerna! (såklart) och .. Katarina von Bredow skriver bra böcker! Som Knappt lovlig, Expert på att rodna, Hur kär får man bli .. osv.. ;)

Jag vill ha fredag nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :) jag är bara sjukt rädd att det kommer bli värsta oväder, som dom säger på vädret och att tågen ska bli försenade och inställda och skit :(
meen så blir det inte!! Positiva tankar! ;D
YesYes .. det här var nog ungefär vad jag hade att berätta för tillfället .. hoppas ni mår bra!
KramKram


Onsdag

Heeeeeey!
Jag är heeelt slut! Skulle cykla och klippa mig innan, kom dit, blev klippt och vart jättenöjd .. ända tills jag skulle betala! Då upptäcker jag att det fattas en tjuga! Så det blev snabbt cykla hem och gå in och upptäcka att tjugan ligger på golvet, jag hade alltså tappat den när jag skulle lägga pengarna i fickan .. grr!
Tillbaks till frisören igen och lämna pengarna! Mindre roligt när det blåser som tusan!!
Sånt här händer bara mig :o haha!
Menmen, klippningen är jag nööjd med i alla fall! :)
¨
Sen skulle jag ju egentligen till kyrkan, men jag orkade verkligen inte cykla dit också! Problemet är bara att jag varken får tag på Mikaela eller Matilda så som vet att jag inte kommer! =/ Jobbigt!!

Men jaja, nu måste jag plugga!
Hoppas ni haft en bätre dag ;)
Puuuss

Gossip Girl

Hejsvejs :)
Jag hann faktiskt med allt! Har skrivit ut både So:n och engelskan nu :) dock orkade jag inte kolla igenom engelskan så mycket, kommer säkert ah en del slarvfel, men jag är sjuukt trött, så jag orkar inte =/

Aerobicsen gick braa, roligare nu när man kan stegen ;) Men det var liite jobbigt att cykla ner till stranden, menmen, mer träning juu ;P

Såg på Gossip Girl innan också! (Är nog inte precis ensam att blogga om det nu! haha) och jag tyckte det var bra! Riktigt bra! Sen är det ju såklart svårt att veta efter första avsnittet liksom .. men ah, det verkar va väldigt bra!!
Fick hem första & andra boken från cdon idag också :) Hade dock hoppats de skulle komma tidigare så jag hann läsa ut första boken innan premiären, men icke ;) Fast jag har läst den en gång, fast det var längesen..

Det stora problemet är bara att det här är sista veckan vi har kanal 5! :O Jag veet, helt sjukt, jag kommer inte överleva! :P Men tydligen så är femman för oss tillsammans med massa onödiga kanaler som vi aldrig kollar på..
så Lova & Mikaela, jag kommer hem till er och ser Gossip Girl och grey's Anatomy iaf! haha.

Imorgon ska jag klippa mig! :) Ingen stor förändring .. klippa luggen, resten en bit kortare, lite mer uppklippt, som vanligt ungefär ;) Men jag har faktiskt funderat på om jag kanske ska göra mörka slingor nästa gång istället för blonda ? :S kanske .. får se ;) haha!

Och det får inte bli storm & oväder på fredag! =/ Nejnejnejnejnej snälla!!

Nu ska jag läsa :)
Puss & Godnatt !

image325

Bråttom

Yees, bråttom it is!
Har hjälpt lillebror med engelskaläxan nu (som den underbara storasyster jag är ;D) problemet är bara att jag inte hunnit göra min egen!! Dessutom ska jag iväg & träna om en halvtimme, sen duscha och sen börjar första avsnittet av Gossip Girl på femman! Paniiiiiik!!

Måste rusa, hinner jag skriver jag senare!
Puss på er ! <3 <3 <3

Måndag

Hatade måndagar ! (helt plötsligt har jag börjat hata alla dagar? :S haha)
Och idag var ännu värre .. tror aldrig aldrig vi varit så tysta och nedstämda i matsalen, men Hanna, bara så du vet, JAG ÄLSKAR DIG <3 nu & alltid, var du än befinner dig !!

Men som tur var hade vi en rolig engelskalektion så stämningen blev lite bättre :) Det var en engelsman som hade lektionen med oss (han kunde bara engelska) och han var riktigt kul! Skämtade med alla o sådär ;P Kallade alla tjejer för 'Honey' eller 'Darling' haha! Och så hade jag mina nya stoora örhängen .. 'Do you really like those ? :o'
'Does they hurt you, maybe someone throws a basketball in them' 'Miss earring' och så vidare, haha!

Idag var jag med Mikaela på Panduro, jag skulle köpa katalog och hon skulle beställa lite scrapbooking-grejjs :)
Sen såg jag på 'What a girl wants' som jag hade spelat in. Ganska bra faktiskt, typisk tjejfilm liksom, men bra ;)

Och jag tycker ni ska bli lite bättre på att kommentera! :O haha! Det förra inlägget tyckte jag faktiskt var något att kommentera, men nejnej, 3 stycken av "alla" 30 läsare lämnade en kommentar! ;)
Tycker det är roligt när ni kommenterar ju !!

Nu ska jag skriva ut ett So-arbete, och sen blir det nattinatti ;)
Puuuusss
Erica

Fadder

Hellu :)
Har kollat lite på tv nu, Singing Bee! haha, jag tycker faktiskt det är lite kul! Sen tänkte jag egentligen se 'What a girl wants' men den håller på ända tills 23:00 och ifall jag är uppe så läge orkar jag inte gå till skolan imorgon, så spelar in den istället ;)

Och jaa, apropå rubriken, så funderar jag på att bli fadder på wwf.se. Men jag kan inte bestämma mig, isbjörns-fadder (http://www.wwf.se/show.php?id=1132399) eller panda-fadder (http://www.wwf.se/show.php?id=1130436) Vad tycker ni? :)

Det kostar 100 kronor i månaden och jag tycker faktiskt det är värt det :) Fast jag hoppas jag får lite högre månadspeng nu när jag fyller 16, för 400 - 100 blir ju bara 300, och jag klarar mig inte en månad på det..fast visserligen börjar jag ju ganska snart gymnasiet och då får jag hela studiebidraget, så ah, vi får la see!

Just nu lutar det åt isbjörn! Fast jag stör mig lite på att man inte får något 'Personligt adoptionsbevis' dåå! Men som sagt, vi får see! ;D

image323

image324

Och just det, jag kom på en sak! :O Vi ska prata engelska nästan hela skoldagen imorrn! Haha x) Fast jag är jätterädd att jag ska göra nationella provet, muntligt i engelska imorrn, hjäälp ! ;P
puss!
/ ericaaaaaa

söndag

Nu var det dags igen, hatade söndag! Jag har alltid alltid panik på söndagar för jag vet att det är dags för en hel vecka .. och det är alltid på söndagar man kommer på hur mycket man egentligen borde gjort när man vart ledig. usch!

Var med mamma , pappa & Legolas en stund i Halmstad innan, skulle promenera lite o så i det vackra vädret :)
Var inne på H&M lite snabbt också .. blev ett par örhängen .. vit & guld-färgade hjärtan! Hade presentkort där, så det märktes i alla fall inte att det försvann några pengar ;) haha.
Och jag är jätte-shoppingsugen! Var inne på ginatricots hemsida och lite andra (när jag egentligen skulle gjort mina läxor) och de har ju fått in massa snyggt! Mer våriga kläder också! Är trött på vinterkläderna nu ;) Men en sån affär som ginatricot finns ju inte i min lilla stad ;) får se ifall det kanske hinns med lite shopping på lördag ;D vem vet! Iofs har jag typ inte råd, haha, men vi får la seee ;D
Det kändes faktiskt lite som vår idag, så när vi åkte iväg tog jag på mig min "skinn"jacka .. vilket inte var så smart! Riktigt så varmt  var det inte..brrr! haha.

Ska försöka plugga litegrann nu .. sen blir det nog lite tv-tittande ;D
puss på er! <3

Segt ..

Den här dagen har vart seeeg, försökt plugga .. städat, hjälpt pappa med maten .. tråååk !
Dessutom blir dte inte bättre av att jag måste gå o snyta mig varannan sekund typ ;P

Nu har jag precis målat naglarna .. haha! röööda ;D haha, men alltså mina naglar är katastrof! Verkligen katastrof! Heelt nerbitna och fula! .. Hur mycket jag än vill lyckas jag aldrig sluta bita .. biter så fort jag är nervös eller har tråkigt! Inte bra! Jag måste sluta .. jag vill ha ganska låånga naglar ju -.-

Nästa fredag kommer ääääääga och jag längtar såhäär mycket !! :)

pussopuss
Erica

Gomorron

Gomorron :)
Sov läänge idag, tills halv 11, skönt! Och jag drömde faktiskt en braaaa dröm inatt! Jag ville inte ens vakna .. haha.
Fast jag drömde en heeeemsk också! Vårt hus invaderades av maskar! Det var sååå äckligt (-8 Vart man än gick så krälade det runt massa maskar ! hoho

Nu måste jag hjälpa pappa att städa lite o sådär, ikväll kommer farmor & farfar :)
Ha en bra dag!
Puss&Kraam

That's good

Det är ju tur att mina familj har samma åsikter i alla fall ;)
Pappa: "Om inte Danny får bättre poäng nu ska jag sluta kolla på det här skitprogrammet!"
Mamma: "Nu får ju dom andra visa att de är så mycket bättre då -.- dom verkar inte gilla danny.."

Okey det var liite nära en hjärtattack där :P Jag klarar inte av spänningen med Let´s Dance .. var sjukt rädd att Danny skulle åka idag med .. och då hade det verkligen varit hemskt! Det är psykiskt påfrestande! :P
Och jag fattar ärligt talat inte hur juryn tänker?! Jag tyckte verkligen Danny&Malin var huur bra somhelst och verkligen gjorde en bra show! Dom förtjänade absolut INTE näst lägst poäng (igen) helt sjukt!
Och jag tycker verkligen juryn bedömer olika från par till par, taskigt! Det borde ju vara lika för alla ..

image322

Nuu ska jag soova! (och snora en del..) och äntligen kan det kanske bli lite söta drömmar istället för nattens hemska (jaa, den var faktiskt hemsk!) om att danny åkte ut, haha!

Och just det, 700 kommentarer har ni hittils skrivit i min blogg, inte illa! ;) Vi närmar oss 1000-strecket! ;P

Sweet Dreams!
/ Erica

Jaa !

(Ursäkta mitt lilla utbrott igår, var trött & ganska besviken ;P men vi vet ju att han förtjänar alla pris i världen ;D)


Det är helg igen .. lycka! Jag behöver viiila!
Slutade skolan en timme tidigare idag .. 12 .. skönt !
Fast vi hade ingen slöjd .. vilket var anledningen till att jag ens gick till skolan idag.

Har hunnit vara ute med Lova & Legolas en sväng också ;) och sen somnade jag en stund i soffan, höhö. Halsen gör ganska ont ..

Och söt-anna hade hälsat till D igår på rockis :D
"jag ska hälsa från erica! :)"
"erica .. erica .. öhh .. gbg?"
"nej, falkenberg .. "
"bor hon i falkenberg? :O"
"hahah, jaa! xD"
"du skojjar? ah, men hälsa tillbaka! :)"

Haha, han är tröööööög! ;) <3

Och bara så alla vet så är det sjuukt tråkigt att skala potatis -.- jag hatar det! dessutom måste jag vara typ segast i världen (-8 haha!

Vad ska ni hitta på i helgen?
Puuuuss

Gggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Men seriöst vad arg och besviken jag är just nu. Liksom Årets nykomling var ju såå Dannys! Ursäkta men jag tyckte inte Måns skulle få den i alla fall .. liksom hans nykomling-år var ju förra året !!

Hade inte precis räknat med att han skulle få årets manliga .. den kategorin är nog svårare att vinna .. men håller med malin, fattar inte grejjen med lars winnerbäck?!

jäkla skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit! DANNY var såååå värd det.


Duktig

Gokväll :)

Mår ganska mycket bättre nu, fortfarande ont i halsen, men ah, bättre i alla fall! :)
Känner mig riktigt duktig också, för har pluggat mycket idag! Nästan klar med engelskan, läst ut svenska-boken, gjort en del NO och lite SO :)
annars har jag mest kollat på tv ;D ganska mycket på E! nån töntig kändiskanal .. fast lite småkul är det allt ibland! Så visade de från olika galor, och shit vilka fina klänningar!!

Nu ska jag läsa lite i nya Frida ;) E.M.D är ju med (+ på omslaget :P)

Och seen blir det Rockbjörnen på aftonbladet.se ! Hoppas verkligen han får i alla fall en björn!! Han är verkligen värd det!

Pussheys

Sjuk ..

Jahapp..mina onda aningar visade sig vara sanna .. hemma från skolan idag .. heelt jättetrött & feeett ont i halsen
:( hata att vara sjuk !!

Ska kolla lite på tv nu, och sen får jag gå ut med Lego ..

Förresten, så har jag namnsdag idag! ;D grattis till mig! haha

puuuuss

Farväl Falkenberg

Mjoo filmen vart la sådär .. asså den är riiktigt konstig, och mycket är svårt att fatta!!
Men stundtals tyckte jag faktiskt den var ganska bra! fast den är nog roligare för mig som bor här ;P
Lksom "Ojj där e ju stranden!" "min gamla skola"" "badstugorna!" "spritrakan!" and so on ;)

börjar få ont i halsen nu :( orkar inte bli sjuuk! har känt mig helt hängig hela eftermiddagen också, inte bra, inte bra!

tror jag ska läsa lite ut hemsöborna innan det är dags att nana ;)

kram!

Onsdag

Hey Hopp ;)

Nån som märker att jag har idétorka när det gäller rubriker? ;P
Har vart i kyrkan med konfirmanderna idag, mys!
Skulle göra skådespel av bibeltexter .. och dom som jag skulle "ha hand om" var ju veerkligen pigga på det :P meen tillslut fick jag dom att ändra åsikt :) haha!

Idag har vi gjort gymnasievalet i skolan. (Kan ju ändra fram tills 1 februari förstås)
men jag tror det känns bra
Förstaval: Munkagård, Djurvård
Andra: Rosensparre Samhäll - turism
Tredje: Stan Natur

Är ju dock säker på att jag kommer in på Munkagård om det inte sker något verkligt oväntat!

Och det där kommer bli sååååå bra ;D

Nu ska jag ut en promenix med Legolas .. och Maja! Det var längesen jag gick ut med henne nu! (gör det ibland när hennes matte ska bort)

Och sen ska jag & mamma se "Farväl Falkenberg" ;) hey, jag är efter ;P
Den verkar va ganska tråkig, men vaddå,m mina hemtrakter ju! haha, minnen från 28 oktober också!
-Vart ska du då? *tar min tågbiljett..*
- Heem! Till Falkenberg ;)
- Åh Farväl Falkenberg .. hahahahaha!
- Jaa .. jättekul ;p

Och just det..så sjukt hemskt med Heath Ledger!! Liksom han var ju inte så gammal =/ Sorgligt!

Puss!!


Tisdag

Heeeeeeeeey! :)

Idag har vart en sakna-dag ..! jag saknar danny ..! <3
och mina flicks ..! <3

Det är jobbigare nu, när man vet att andra får träffa honom också! men förhoppningsvis blir det snaart :) :)

Hade typ väärldens jobbigaste idrott idag i skolan! Massa springa & annat jobbigt .. haha! Men det värsta var ju när man skulle ha en kompis på axlarna och böja knäna och resa sig igen .. jag orkade inte ens en gång med Mikaela (-8 fast hon orkade inte mig heller..och Agnes orkade inte Lova .. så jag var inte heelt ensam, haha! NejNej jag är inte alls svag (a)

Sen fick vi jobbigaste spanska-läxan, sjuukt mycket!! en uppsats om drömmar, (på en dag!), rätta & lämna in en annan uppsats igen, + översätta en jobbig text -.-
men jag är snaart klar i alla fall ..!
Sen blir dte aerobics :) Måste inviga nya kortet ju ;P

LOOOOOOOOOOOOOOOVEEE :)

Söta armband

image321

De här armbandne från Angela Gotborn (Säljs på Accessora) Ger mig riktiga vår/sommarkänslor!
Kostar 195 kronor styck. Jag älskar det vita! .. och det rosa! .. och det röda! .. och .. jaa ni fattar ;)

Måndag

Hellusan :)

Jag hatar måndagar! Hatar att vakna & veta att "Jahapp, ännu en heel skolvecka"
Och så är jag typ alltid okoncentrerad och allmänt flummig i skolan, vilket leder till att jag jobbar jättedåligt, vilket leder till att jag har massor att göra hemma, vilket leder till att jag ändå fastnar vid datorn och fortfarande inte har gjort ett skit!
Lyckat,eller hur? ;)

På onsdag ska vi göra vårt gymnasieval i skolan =/ (men man kan ändra sig fram tills första februari) och det som mest pågår i min hjärna just nu är "Blir det bra med munkagård?" "Klarar jag det?" "kommer jag ångra mig?" och så vidare ..
Men jag tror jag har bestämt mig nu .. det känns mest jag! Och liksom väljer jag nåt annat väljer jag bort djuren, och det vill jag inte.. Men om jag väljer det här så kan jag fortfarande bli nåt annat, som inte har med djur att göra .. så jag tror det blir braa :)

Nu ska jag snart in till stan en sväng med mamma .. ;P

Kram!!

Slapp & Pyssel

Tjohej :)

Somnade vid 21:00 igår .. så såg bara den första filmen, med lejonen (Prey) lite smått läskig faktiskt! och typ en halvtimme av Die hard 4.0 (-8
Är allt bra med er?
Med mig är det braaa .. var lite depp innan, men nu är det lite bättre :)
Har mest tagit det lugnt idag .. pluggat liiite .. men jag hatar söndagar för det är då man kommer på hur mycket man borde plugga .. och så börjar man .. men sen orkar man ändå inte :( sån är jag i alla fall! Inte braa..så slutar det med att jag hittar på något helt annat .. idag blev det scrapbooking :D Fett längesen faktiskt! Men det är såå skojj ;)

så skulle jag göra en sida med Rasmus .. kollade igenom min "minneslåda" där jag har alla hans rosetter, koppel, en del bilder och sådär .. och så hittade jag en liten "dikt" jag skrev när jag var typ 9 (?) år.

Till Min Lille Vän
Du är så snäll och förstående
Du tröstar mig när jag är ledsen
Vi har gjort så mycket tillsammans
Och jag älskar dig min lille kanin.
Du finns för alltid inristad i mitt hjärta
Och det kommer aldrig suddas ut.


:') <3

image318

Inte så bra bild, men ändåå :)

image319

:)

image320

Jag är rätt bra på att stöka ner också (-8

Puss! :D

Trött

Klockan är 19:00 och jag är sjuuukt trött, skulle kunna somna när som helst! Och jag vet inte varför .. tuff skolvecka kanske ;) haha. Jaja, ska se film med familjen nu ;P
Nån thriller med en familj som blir fångade på safari med massa lejon & Die hard 4 .. ;)

Ha en bra kväll alla!!

Puss&Kram

Bestämt mig?

Hejsan på er :)

Hoppas allt är bra idag?
Jag har nästan precis kommit hem..var på ett av de gymnasieskolorna jag funderar på att söka till, Munkagård.
Det var faktiskt braa! Ska jag gå där så ska jag läsa djurvårds-inriktningen. Och jaa, jag vet inte, men det kändes bra när jag var där! Såklart finns det både fördelar och nackdelar .. men det bra är att jag tror det passar mig, har alltid tyckt om djur, och ända sedan jag var liten har det liksom vart bestämt att jag ska jobba med djur..det finns väldigt många olika sorters djur där, man kan läsa i princip allting som man gör på ett vanligt program, man får praktisera mycket (på roliga ställen), det är inte bara "plugg" , en hel del roligt också, man får mer erfarenhet, det är en ganska liten skola, och jaa :)

Det dåliga är väl då att det tar ett tag att ta sig dit .. (cykla till stationen=10 minuter, buss dit=30 minuter.), jag kan inte fortsätta läsa spanska, man måste ta traktor-körkort (xD), och att jag är jätterädd för ormar och spindlar.

Men det känns ändå som att fördelarna väger tyngre än nackdelarna! Så antagligen blir det mitt förstaval :)

Och djuren där var sööööta! Där fanns liksom de flesta .. hästar, kossor, kaniner, marsvin (ett av dom hette Snygg-Lars, hahahaha), hamstrar, gerbiler, möss, illrar, chinchillor, massa olika fiskar, massa olika fåglar (söötaste nymfparakiten), ödlor, sköldpaddor, ormar, spindlar, grisar, lamadjur, getter, wallabies .....
image317

Nu måste jag plugga lite ..
Erica

Let's Dance

Jag måste bara säga att DANNY är så jävla stark & såå bra som lyckas ta sig igenom dansen med den smärtan! Och han tar sig inte bara igenom den, han gör det riktigt riktigt bra också!!
Och sen att se honom efteråt .. det syns ju verkligen hur ont han har .. var ärligt talat rädd att han skulle svimma ett tag.
Det gör mig heelt gråtfärdig. =/

Men jag tycker bara det är så sjukt jävla grymt!!! HAN ÄR FANTASTISK!
Stolt!!

Och juryn verkar ju inte fatta ett skit! Näst sämst liksom! Hallåååå?!

Skriver mer imorrn, just nu är jag bara .. jag vet inte ..

RÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖSTA! 099-41407 eller sms:a DANNY till 72400. Han är värd det!

Kärlek & Styrka!

Torsdag

Hallu! ;)

Är allt bra med er idag? Hoppas det i alla fall!
Har blivit lite sisådär med bloggningen nu..svårt att hinna med ibland ;)

Skolan idag var seeeeeg! Så dom sista lektionerna blev minst sagt flummiga! Men så måste det få vara ibland! Har pluggat litegrann och ska snaart iväg på friskis&svettis .. måste säga att jag är riktigt stolt över mig själv! (a) haha!

Imorgon blir det cafeét i skolan för mig, så inga lektioner! Det är najs! Fast jag är faktiskt lite nervös måste jag säga..

image316
Och kolla in den här söta klockan från asos.com!
En sån vill jag ha!
Fast i och för sig kanske man tröttnar ganska snabbt .. jaja nu ska jag nog se ett avsnitt av O.C innan träningen ;)

PussPuss

Inte

Är inte på blogghumör alls ..

aerobicsen igår var kul! faktiskt! men ganska jobbigt & ganska svårt ;) har dock en hel dle träningsvärk idag x)
Imorrn blir det medelgympa ;)

Tandläkaren imorse .. gick bra! Inga hål & jättefina tänder :)

Nu ska jag snart sova ..

puss på er! <3

Träna

Hellusan!

Inte riktigt lika depp som igår .. men ni är fortfarande heelt dumma i huvudet, och ibland orkar jag verkligen inte.
Förhoppningsvis fixar sig en grejj i alla fall .. hoppas hoppas!

Skolan idag var la ganska bra .. förresten .. igår på gympan spelade vi rugby! :o addå livsfarligt? Tog man bollen slutade det med att halva klassen låg i en hög på en (-8

Nu ska jag strax iväg och träna .. aerobics ;) alla bah: Ska du träna?! :O haha, men jaa, jag ska börja friskis&svettis nu ;) Två ggr i veckan har jag bestämt :D Ska faktiskt bli kul .. och jag behöver det. ;)

Men yes, hoppas ni mår bra i alla fall .. kanske blir en liten utvärdering av mitt tränande sen ;) haha.

Kärlek


Dåligt

Jau dåligt med bloggandet idag .. helt ärligt har jag inte känt för det.
Har man inget intressant att skriva känns det inte så nödvändigt ;)
men jaa jag hoppas alla mår bra ;D

och jag saknarsaknarsaknar

och ibland verkligen hatar jag er .. ni fattar inte hur mycket det sårar!! =/



kärlek



jo förresten .. jag kom på en intressant sak .. om exakt två månader fyller jag år :D hahahaha x)


Lycka

Satt och läste igenom alla mina blogg-inlägg från D-dagar, kollade på alla kort & alla videor .. tårar tårar tårar
Smart som jag är .. så nu saknar jag honom mer än nånsin..!
Men samtidgt är jag bara såå glad för dom gånger jag faktiskt har träffat honom .. de allra flesta gångerna har varit heelt underbara..och jaa Han är LYCKA! ren & skär lycka! Jag bryr mig inte vad alla andra tycker, men för mig är det så .. !

saknar ......

<3

Helt sjukt!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1617595.ab

Det här (länk) är heelt sjukt! Fattar inte att man kan göra så! Mår dåligt bara av att tänka på det! Usch!
först låta barnen mata dom & sen köpa dom och slänga dom levande till lejonen .. tänker dom över huvud taget???!

Inte orkat ..

Hoppsan Hejsan ;)

Har inte orkat blogga idag, har bara pluggat &kollat på TV :) och jag har faktiskt inget intressant att dela med mig av nu heller .. så jag ska inte tråka ut er ;D

Hoppas allt är bra i alla fall!

Kram!

Dagen

Hellu :)

Idag har vart en sköön dag, jag gillar helg!!
Sov länge hos Lova (längst av alla :O!!)
Sen var det hem & plugga lite engelska ..
och sen var jag hemma hos mormor och morfar .. mormor har precis kommit hem från sjukhuset ..
Efter det har jag mest softat, eller jaa .. min hjärna kan inte riktigt koppla av, har fått koden och det till gymnasievalen & jag hatar att jag är så osäker, och jag hatar att det inte är lång tid kvar tills jag måste välja, och jag hatar att det finns fördelar & nackdelar med allt, och jag hatar att jag för det mesta inte kan sova bara för att jag måste ligga & tänka på hur jag ska välja .. lite smått jobbigt!
dessutom har mina ögonfransar brutits! och jag fattar inte hur! tvättade bort mascaran lika noga som jag brukar göra .. nån som vet om det finns andra anledningar till varför de bryts? =/
Som tur är var det bara "halva" raden, så dte syns inte så mycket.

Nu ska jag se någon film vi hyrt :) Hoppas ni har en bra kväll!
Och justdet, har fixat lite med min myspace .. så kolla in www.myspace.com/ericaao och adda mig ;D

Tjingeling! <3 <3

Hallå?

Hejsan! :)

Nu är jag hemma igen, har sovit hos Lova .. med Agnes & Mikaela .. det var myys (:

Och Let's Dance igår , Danny ägde enligt mig! Jag tyckte det var riktigt riktigt bra! Så juryn kan dra åt skogen :D och jag blev fett sur när Tony Irving sa typ : " Det spelar ju ingen roll hur du dansar, alla tjejer kommer ju rösta på dig ändå"  Så jäkla onödigt sagt! ggrrrr -.- 
och dessutom var han riktigt snygg igår ;)

image314

image315

<3
 

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeelg :D

Heeey!

Äntligen helg :D Okey, jag har bara gått tre dagar i skolan, men ändåå! Det är som en av mina kloka vänner (tror det var cassie) sa, man uppskattar & tänker mycket mer på att det är helg när man går i skolan. Och det är ju sant, eller hur? ;)

Skolan idag var faktiskt ganska kul :) Faktiskt! Började med syslöjd nu :) Jag ska sy en klänning! :D haha, får väl se hur det går!

Nu ska jag nog se lite på mer på O.C , det är faktiskt brabrabra! (fast neej, det kommer aldrig slå Prison Break eller OTH så inbilla dig inget, Lova ;P) seen ikväll så blir det mys hos just Lova! Mikaela & Agnes kommer också ;) Ska kolla på Let's Dance såklart! (Alla som läser min blogg loooovar att rösta minst en gång på Danny så är ni söta! :D) och så ska vi nog spela let's dance-spelet :D haha!

image313

Ha en bra kväll!
Love

Let's Dance

image312

Let's Dance imorgon ju! :D Alla lovar att rösta på Danny & Malin .. ellerhur! ;)
ska i alla fall bli riktigt riktigt kul att se! Och jag tror det kommer gå riktigt bra! :D

Torsdag

Tjohey!

Hade faktiskt skrivit en lååång blogg innan, så råkade jag trycka på något så plötsligt blev bokstäverna stora och allt blev heelt konstigt! så ah!
Skolan var okey. Hade musiiik .. ska börja spela i "band" (små grupper) jag spelar keyboard :D haha! Det är kuul, fast jag är jättedålig (:
Vi ka spela nån låt av Led Zeppelin .. tyvärr.. jag ville spela en Guns n' roses låt juuu! Men det får la bli bra ;)
Hade bild idag också .. istället för hemkunskap ;) Det är faktiskt kul! Fast den första uppgiften verkar vara ganska svåår..

Såg ni på grammis-galan igår då? (: Det är bra! Förutom att det sög att Danny inte var nominerad! Och så är det så tråkigt att dte är samma artister som är nominerade till allt.

Nu har jag & Lova precis vart ute och gått med Legolas :) och kollat på inspelade Gomorron Sverige ;) haha! E.M.D. var ju däär :) "A Danny har ju vart uteliggare" hoho x)

För övrigt saknar jag honom föör mycket igen. Jag orkar inte! <3

Jaja, nu måste jag göra klart min spanskaläxa .. hoppas allt är great ;) <3

Jaa ..

..vill bara stolt meddela att även jag lyckades med att orka första skoldagen ;)
Jag kan inte säga att det var sådär överdrivet kul, men det gick ;) Fick veta lite mer om när vi ska stå i cafeterian idag .. snart jag ju! Tänk, det är nåt man "längtat" efter sen man gick i 6:an liksom ;P
Men jaa..fick läxa i spanska, ska skriva ett brev om jullovet tills på fredag .. och glosor i engelska tills måndag, så än så länge är det ganska luugnt. Började med franska revolutionen i SO:n, Energi i NO:n & började läsa "Hemsöborna" på svenskan ;)

Efter skolan var jag & Lova duktiga och gick en låång pomenix med Lego-Pego ;) Var på Vallarna och kollade på getterna och grisarna! Och det fanns en ny get som var jättesöööt! haha. Jättemycket päls, man såg inte ens ögonen :) haha.

Vad tycker ni om E.M.D.s nya video då? Jag gillar den! Riktigt mycket faktiskt .. den är braaa! Tycker det är gulligt med tändaren :) haha.
Och för övrigt är Danny söööto i Let's Dance - reklamen :D

Hoppas ni mår braa!

KramKram!!

?

Hejsan :)

Dags för skola imorrn nu dårå. Känns helt okey nu, trots allt, det är ju bara att tag i det! Jag lär ju inte slippa ändå ;) Har tänkt på en sak .. ska ni ha sommarjobb i år? :P
alltså jag vill ju ha det, eller så, jag behöver .. tjäna pengar och sådär, men samtidigt vill jag inte..! För jag vill inte behöva missa saker bara för att jag ska jobba .. och det brukar ju oftast inte vara så lätt att ta ledigt från ett sommarjobb =/
Så jag vet faktiskt inte alls .. för den här sommaren vill jag verkligen kunna åka runt mycket & göra det jag vill :) fast det kommer ju ändå inte gå om jag inte har pengar :P så äsch jag vet inte! i alla fall här behöver man liksom fixa sommarjobb nu i januari-februari.. men sen kommer det ändå bli svåt för mig att få nåt, för till dom flesta jobben behöver man "kontakter" och jag har inga.. x)
jaja vi får se!

Och just det, fick svar av Mattias på myspace innan :) han är söt! faktiskt. Hoppas det han skrev stämmer & att dte blir snart :D Nu ska jag koka potatis!

Puuuss

NejNejNej

Gokväll ;)

Usch, idag är sista dagen jag kan vara uppe länge & imorgon är sista morgonen jag kan sova länge, sen är det dags för skola igen. Usch & fy, jag orkar verkligen inte! & Gymnasievalet närmar sig .. med stormsteg..! och jag orkar inte ens tänka på det! jag skjuter upp det hela tiden. Men jag måste snart ta tag i det .. men jag har verkligen ingen aning! =/

Jaujau .. var i stan & fikade med Agnes, Lova & Mikaela innan, det var myys :) Ni är bra! <3

Ha en bra kväll sötnosar!

Godnatt <3

Min Helg :D

Hejsan på er :)

Vissa har ju fortfarande lov (a) haha, göttgött :D Men aa, tänkte berätta om helgen dårå ;D

Åkte tåg upp till Götet i lördags & mötte världens bästa Malin på stationen :) Gick till nordstan & kollade på akademibokhandeln, haha. Och det var stooort ju, två våningar ;o haha, jag är inte van vid storstan. Och sen så såg vi en sån där killkalender, och så var den bilden på Danny framme, haha :).
Seen gick vi & mötte upp först världens bästa Cassie & sen världens bästa Cissi :)
Sen spårvagn hem till Malin :D , lämnade våra väskor o sådär, och sen buss (omväxling, haha) tillbaks till Nordstan. Gick till Donken & där träffade vi Sandra, Julia & Josse :).
Åt där & satt & pratade & flummade någon timme innan vi tog spårvagn till Gamlestadens fabriker (?) och Bingolotto! :D haha. Kom in bland alla pensionärer, och gick på toa, hängde av oss jackorna o sådär ;) Sen fick man gå in i ett annat rum & äta räkmacka :) haha. Så ställde vi oss i kön för att komma in, meen vi skulle tydligen stå i föreningskön så då fick vi byta. Men vi kom in till sist i alla fall :) hoho! Men aa, sen fattade vi inte vart vi skulle sitta & det var nog lite för lite platser..men det slutade i alla fall med att vi fick sitta på lösa stolar framför föreningsläktaren ;) och fastän vi visste att han inte skulle komma så hoppades vi in i det sista..det hade ju vart så perfekt. Meeeen, tro nu inte att vi hade tråkigt, för det hade vi verkligen inte! ;) Tvärtom. Man kan inte ha annat än kul med er!
Och sen i pausen gick vi & pratade med Let's dance-Björn! ("Jag hatar honom, för han är jättesnygg, men samtidigt är han jätteäcklig & jätteful & jättetrevlig!" sagt av Cassie, haha) men det var faktiskt sant .. för han var liksom snygg, mn ändå ful (-8 men han var snäll i alla fall "Men skriv en lapp så kan jag ge den till honom :D" tacktack! ifall han nu gör det, men jag tror faktiskt det..
Men aa, och sen efter bingolotto, så gav vi honom lappen & tog kort med honom o sådära, hahahha. "Nu får ni lova att rösta på oss, i alla fall i andra hand" "Ja, jo, men självklart (a)"  Och hans danspartner var läskig..haha! nää men typ. Och så pillade hon på honom hela tiden. "Men om jag hade vart ni hade jag röstat på Björn, han är ju mycket snyggare än den där Danny" Ja meen ellerhur -.- haha.
Och sen när vi kom ut från Bingolotto så snöade det :D myyysmyyys! tog massa kort och så, haha.
Sen kom Malins pappa & hämtade oss, så hem till henne igen :) bäddade och kollade på idol-dvd:n :) 2006 såklart :D <3 <3 Sen var det massa praat & ni är underbara! Sen somnade vi .. eller i alla fall jag, haha.
På morgonen vaknade vi ganska seent, åt frukost & gjorde oss iordning .. och sen kooort med självutlösare, hahahaha ;) och sen var det dags att ta spåris till stationen igen, jag skulle ta tåget hem & Cissi & Cassie blev hämtade av Cissis pappa.

Men tacktacktack för den här helgen! Verkligen! Det var såå myys & vi har såå kul & Jag älskar er & saknar er redan!

Puss :*

Helgen

Hejsan!

Helgen har vart såå bra! ni är underbara, verkligen! tacktacktack!! <3
Skriver mer imorrn tror jag, är trööött, haha!

Love

Idag

Hey.

Idag har jag vart med mamma på ge-kås ;) men det var tråkigt, värsta utplockat & så, haha. Och sen var jag hemma hos farmor & farfar fram tills klockan 17:00 ungefär, sne åt jag & sen har jag klippt & klistrat lite grann :D haha. Å justdet, var i stan & fixade tågbiljetterna till göööööötet på lördag också ;D

Tror jag ska fortsätta med mitt fiix (a) haha, och förresten vill jag int börja skolan igen! I och för sig är det 6 dagar kvar, men ändåå, jag pallar inte! Jaujau ...


Loooooove


Nothing

Heysan!

Har verkligen inte haft nåt intressant att skriva, vilket är anledningen till att jag inte skrivit ;) Har inte gjort så mycket idag, har känt mig slö och hängig ... men var i alla fall med mamma & handlade och kollade i stan lite. Hittade ett par skor..riktigt fina, men var ändå inte säker på om jag verkligen gillade dom, haha! Tror jag får sova på saken ;)
Igår kollade jag på Desperate Housewifes stor del av dagen (har lånat första boxen av agnes) det är ju riktigt bra :D

Skriver nog nåt litet senare ;)

Puss!

Soft

gokväll!

idag har jag verkligen bara tagit det lugnt! i stort sett bara vilat & kollat på tv hela dagen ;) men vaddå, är det lov så är det! nu återvänder jag dit jag hör hemma! SOFFAN! haha.

have a good night everybody <3

1 Januari

Hellu :)

Jaha .. nu var det Januari dårå.. Förhoppningsvis kommer också detta bli ett underbart år fyllt med massa fina minnen!
Agnes, Mika, Hanna & Lova sov över här sen igåår .. myyys ;)
Sov till 11! .. dte är nog faktiskt rekord! haha. Fast vi var ju i och för sig uppe tills klockan 4 .. men ändåå ;)
Nu ska jag ut med Lego!

Puss!







Malin & Caassie ..
vet inte riktigt vad jag ska skriva, men det ni skrev betydde riktigt riktigt mycket för mig! ni är heelt underbara och Jag ÄLSKAR er! <3



RSS 2.0