no time

just nu har jag ingen tid för bloggningen...måste prioritera skolan just nu, en del läxor och prov. Dessutom är jag fortfarande trött efter lägret, hahahha. I söndags kväll gick jag och la mig 21 och sov tills 11 på måndagen, oops ;)
Skolan idag var helt okey. Rätt flum, hoho. Julia, Sandra och jag hade "låtskor" x)
Imorgon ska vi ta skolfoto, hej arbetskläder och höbalar. Hehe.
Noll inspration som ni märker. Ska lägga in lite bilder också, troligtvis imorgon eller torsdag! Bilder från lovas party, lägret, och en del kläd-bilder. Det ni ;)
Nu ska jag strax kika på idol. Heja Jesper. Tror jag.

KÄRLEK på smeccalm <3

home!

japp, nu är jag hemma igen! helt galet trött är jag! men det har också varit galet kul! :)
puss på braiga ledare och söta konfirmandpojkar (och flickor) ;)
nu ska jag soooova!
natti
LOVE

Hejdå!

hejskutt.
för det första kan ju idol bara gå och döööööö. kristoffer är sååå mycket bättre. så ni vet liksom.
för det andra har jag & lova vart fett duktiga och tränat stepp! grymt jobbigt, men grymt kul :D
för det tredje måste jag packa nu
för det fjärde ska jag på läger med mina konfirmander imorgon
för det femte känner jag inte för det
för det sjätte är det tur att konfirmanderna är söta
för det sjunde kommer jag inte hem förräns på söndag eftermiddag
för det åttonde får ni gääääääärna slå en pling eller sms:a! snääällla! haha
för det nionde längtar jag tills nästa helg
för det tionde måste jag packa NU!
för det elfte älskar jag er en himla massa!
för det tolfte, puss&love!
/ erica

sjuker

tjolahopp.
har vart sjuk nu , spytt o sådär =/ därav anledningen till att jag vart oaktiv överallt. hoppas att ni vet att jag finns här ändå! :)
nu ska jag kika idol. heja jesper och kristoffer!!! ;)
skriver mer imorrn när jag förhoppningsvis mår ännu bättre!
LOVE

Grattis!



graaaaaaaattis bästaste lova!!!!
ledsen att det blev en dag försent, men jag mådde skit igår, och dessutom krånglade internet.

nu ska jag somna om!
lovr

Måndag

Börjar denna veckan med en dagens outfit, duktigt va?! ;) Idag fick det bli sooft! (Y) haha.

 

skor, adidas (intersport
jeans, veromoda
vitt brottarlinne, jc
lila oversize t-shirt, veromoda
stora örhängen, h&m

Idag var en rätt jobbig dag i skolan. Fick veta att en kille som gick i tvåan tagit självmord! =/ Han åkte alltid med min buss och det var liksom bara en självklarhet att han var där varje dag. Nu finns han inte längre. Inte för att jag kände honom direkt...men ändå. Det berör ändå. Och som alltid börjar jag tänka...för mycket. Livet är jävligt orättvist. Så är det bara. Men jag är också jävligt glad för allt som jag har!
Grät en del när jag såg ellens fina video också (ellenhyldgaard.blogg.se) :') Och sen kunde jag inte sluta så då grät jag lite fler glädjetårar som slutade i dåliga tårar ändå. Som erica s sa till mig idag, "du är komplicerad erica!" visserligen var det ett skämt, men det ligger nog lite sanning i det ändå.!
Än en gång, jag är så sjukt, galet lyckligt lottad som har er. TACK.

Lova och jag på friskis idag var ju en höjdare, pinsamt! hahahahahhahahaha. Så kan det gå!
Nu är batteriet slut!
puss&godnatt!
love

Världens bästa

I fredags var massa älsklingar i Falkenberg eftersom Lova hade kalas!
Kvällen, natten, morgonen var bäst. Ni är så bra så jag dör. På riktigt. Så underbara så det finns inte! Gråt & skratt förenat ;)
Skriver lite mer när jag fått bilder o sådär.
men TACK för att ni är ni! Tack för att jag har er!
:')

Dålig bloggerska!

haha vad kul det låter...men jaa, just nu är jag inge vidare på att blogga, och det beror helt enkelt på att jag inte har tid! Den här dagen har också vart fullspäckad. Först skola, sen direkt till stan där jag hittade ett par jeans och två t-shirtar! :D ska försöka hinna köpa det imorgon efter skolan. Riktigt snyggt! "åh, ska du byta stil? :D" var mammas kommentar, haha. Hon tycker jag ska använda byxor oftare änkjol/klänning..fråga mig inte varför!
Sen stack jag hem och åt och sen blev det bil ner till skrea strand där jag tränade aerobics! Sjukt skönt att träna, men sjukt svårt program! haha.

Nu sitter jag här, nyduschad och ren! ;) Blir ingen dagens outfit idag heller, men till helgen ska jag lägga ut flera stycken, så håll ut, hahahhaha.

imorgon blir nog typ världens bästa dag för då kommer mina älsklingar hit :D puss på det!!!
nu ska jag strax kika idol ...jag blev full på min coca-cola, så full på min coca-cola...hahaha bäst ;)
love
/ erica
 

den här bilden har inget med detta att göra...men jaa, han är bra!!!

Konformation

Hejsvejs! Idag har vart en hektisk dag! Först skola 8:40 - 15:30...kul dag idag! :) haha. Idrotten var skoj och svenskan var kul! Jag, Sandra, Per och Erica var duktiga så vi fick "ledigt" typ halva lektionen :D hihi. Fett kul! Efter skolan var det buss hem till falkenberg. I stan 16:15 och därifrån direkt till kyrkans hus! Dags att träffa den nya konfirmandgruppen jag ska vara ledare för! Mys! Den här gpngen är det en stor grupp, 22 konfirmander varav 15 killar :O det kan bli livligt, haha! Men kul också. Det verkar vara en bra grupp i alla fall. Kan nog bli riktigt kul!

Idag tror jag att ni får nöja er med det här inlägget. Hinner inte med någon dagens oufit, det får bli imorgon istället. Nu ska jag kika på idol och sen försöka hinna med att plugga lite!
Ha en underbar kväll!
love / erica


2 dagar kvar..! <3

Kommentarer!



Måste bara säga att ni är inge vidare på att kommentera ;) haha. Det vore i alla fall kul om ni kommenterade lite mer! :D det behöver inte vara nåt speciellt precis.
Kollade på idol nyss, rätt många som va bra idag! Och ifall ni såg Kristoffer Grezula så kan jag ju bara meddela att han, precis som jag är bosatt i den underbara, urtrista staden Falkenberg som inte ens har H&M, hahaha. Vi har gått på samma dagis och samma skola på högstadiet ;) Han är bättre än vad han var på hans audition också!

Nu ska jag kika lite på nån ny serie på fyran!
Ha en bra kväll underbara läsare!
love
/ erica
(bild på mig & min katt sandra!)

Today!

Hej!
Måste plugga massa matte just nu, så jag slänger bara in en dagens "outfit" lite snabbt :) Återkommer senare med ett längre inlägg.

 

svarta stövlar, duffy
tjocka, vita leggings, kappahl
grå klänning med omlott, gina tricot
vitt baslinne, vero moda
vit kofta, cubus
svart scarves, indiska
grå mössa, h&m

utomhus hade jag även vantar och jacka ;) haha. Men jackan gick sönder på vägen hem :O
återkommer!
love / erica

Back to school

Japp, idag var det dags för skola igen! Men jag började inte förräns 12:40 så det var skööönt :) Och väl i skolan hade vi bara två lektioner ;) Softsoft. Men det kändes nästan lite onödigt att åka dit, men jaja!
Och idag var det ännu kallare! Höll på att frysa ihjäl när jag cyklade till och från busstationen! Imorgon får det nog bli vantar!
När jag kom hem följde jag med pappa och handlade. Jättekul, haha. Stog och bläddrade i lite tidningar och upptäckte att jag var med i Se&Hör :O men jag fick inga pengar för det! Det suger...haha.
Sen har jag även hunnit med att se ett avsnitt av OTH och pluggat litegranna :)
Fotade dagens outfit också ... men det hade hunnit bli ganska mörkt så det blev inga superbilder direkt. Och sen behöver jag nog träna lite på att använda självutlösaren, hoho.



svarta ballerinas, donna girl
ljusa jeans, vero moda
vitt baslinne, jc
blårutig skjorta, vero moda
skinnjacka, h&m
väska, svea
svart diadem, ?

sov så sött änglar! :)
/ erica


4 dagar kvar ... <3

Tänkvärt


du vet väl om att du är värdefull
att du är viktig här och nu
att du är älskad för din egen skull
för ingen annan är som du

tänkvärt kära vänner, tänkvärt. det är något vi alla borde tänka på ibland. vad det gäller andra och kanske även försöka tänka så om oss själva, även om det är svårt...


Dags att lägga ner!!!

okey nu är det nog dags att sluta...jag har lyckats ta bort hela menyn =/  fan! får försöka fixa det imorgon. Nu är jag för trött! Är den här texten förresten för svår att läsa? Hope not...
Alla får hålla tummarna för att jag lyckas få tillbaks menyn igen!!! Ska försöka hitta en annan bakgrund också, den här var kanske inte den roligaste ;)

Blev ingen outfit-bild idag eftersom jag hade på mig samma kläder idag igen, förutom vita tygskor istället för stövlarna ;) har letat upp mina färgade strumpbyxor idag också, jag älskar färgade strumpbyxor :D haha



dååååålig bild! men cerise, lila och mörkblå strumpbyxor, alla från kappahl.

Nu ska jag dra mig från datorn för ikväll. Är inte så trött, men börjar bli redigt förkyld, så behöver nog sova!
Godnatt änglar! <3

5 dagar kvar...! <3




wohoo! menyn vart inte alls borta! :) hihi! nu kan jag gå o lägga mig utan att känna mig misslyckad! ;) LOVE!

söndag!

tjosanhejsan!
håller just nu på att fixa och trixa litegrann med designen ;) kommer nog ändra fram och tillbaka skulle jag tro. Fortfarande ingen som erbjudit sig att fixa en header :( haha! Får ha den här så länge ;)

Idag har jag hunnit vara i kyrkan, dags att hälsa den nya konfirmand-gruppen välkommen :) Över 20 st är det i vår grupp, haha! Och dessutom flest killar! Det lär nog bli lite tjo och stim för oss ledare! Men samtidigt blir det nog kul :)
När jag kom hem fick mamma för sig att vi skulle åka till ge-kås, så det var bara att hänga med! Hittde en del småsaker i alla fall..och det bästa av allt, andra säsongen av One Tre Hill :) :) Var inte så längesen jag såg första så tyckte det var bättre att köpa andra, köper ettan sen ;)



i övrigt scrapbooking-papper och tags, block till skolan, spets-leggings, trosor, deo, rouge, lila nagellack, nagel-"stickers", nagelpenna (fransk manikyr) och One Tree Hill-boxen såklart ;)

Fixade naglarna när jag kom hem! Denna veckan blev det enkelt med frans manikr (haha, brukar alltid fixa naglarna på söndagarna :P)

 

kollade förresten på "hål i väggen" på 6:an nyss, hahaha, vilket knäppt program!
Har ni haft en bra helg? :)
/ erica

Designhjälp?

Hejhopp!
Den här dagen har vart rätt soft. Har mest tagit det lugnt, pluggat lite och sådär. Behövs lugna dagar! :) Imorgon ska jag till kyrkan, det är dags för ett gäng nya konfirmander nu! Det ska bli mysigt faktiskt. Har nog faktiskt saknat det. Det finns andra saker jag saknat också...som jag försökt förtränga. Jag försökte verkligen den här gången, försökte att inte sakna, försökte att inte tänka. Men det är bara att inse att det inte funkar... jag saknar honom! och det.

och apropå rubriken...finns det nån söt människa därute som skulle vilja hjälpa mig med en ny header? :) ska sätta igång att fixa bakgrunden och texten nu. Det är ju som sagt höst ;) och jag har blivit inspirerad av ellen och malin som fixat så fint ;D

Dagens
vill ha: Alla One Tree Hill-säsongerna på dvd, geeee mig! (och nya kläder! :D)
låt: If only you ...
bästa: soooooova ut!
tråkigaste: plugg
godaste: marabou digestive, mums! :)
roligaste: legolas, han är knäpp när han är ute, haha.

oj, vad aktiv jag är idag! och jag har redan börjat fundera på nästa inlägg, haha! får nog hejda mig lite ;)
LOVE!


Höst..

jag tror det är höst nu. Enligt mig är det i alla fall det. När det är kyligt ute fastän himlen är klarblå och solen skiner. Då är det höst. Jag har nog alltid tänkt att jag gillar sommaren och våren bäst. Det är varmt, man kan gå barbent, vara på stranden osv...men egentligen gillar jag hösten också! Idag har jag rotat i garderoben efter alla tjocka strumpbyxor, benvärmare och knästrumpor! Har även invigt de nya stövlarna och imorse när jag skulle ut med hunden hade jag mössa på mig. Det finns en hel del mysiga saker med hösten också. Att mysa i soffan med varm choklad, att gå ut och gå i lagom kyligt väder, alla löv i vackra färger ...

Bara för att jag skrev om outfit-bilderna i förra inlägget är det väl lika bra att lägga upp dem jag tog imorse, hahaha! Förvänta er inte att det blir någon vana. Men eftersom jag tar bilder i princip varje dag kan jag väl börja lägga upp dem lite då och då i alla fall (vilket antagligen kommer bli typ, en gång i månaden, hoho).

  


skor, duffy
gråa strumpbyxor, ge-kås
blommig volangkjol, lindex
grått baslinne, primark (london)
svart cardigan, cubus
rosring, kappahl

that´s it!
love

The truth about me.

jag har blivit utmanad av bästaste Cassis (cassandraodqvist.blogg.se) att skriva 5-7 sanningar om mig själv..så här kommer det!
1. När jag är ensam känner jag mig osäker på mig själv.
2. Jag gillar inte mörker. (utomhus då)
3. Jag är rädd för att mina vänner inte vet hur mycket jag älskar dem!
4. Jag känner mig ganska ofta otillräcklig.

5. Jag är klädgalen.

6. Jag hade gärna velat ha en riktig modeblogg (ni skulle bara veta hur många outfit-bilder jag har på datorn som jag aldrig publicerat)

7. Jag känner ofta saknad, och det är nog det värsta jag vet!


De som utmanas ska skriva 5 saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver han/hon en kommentar i deras blogg för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information. Jag utmanar: 
cicci (cecilianygren.blogg.se) och sandra (bbajsungen.blogg.se)


japp det var det. Skulle tro att jag återkommer inom en snar framtid!
puss


bloggtrubbel

tjosanhejsan!
min blogg har inte riktigt fungerat som den ska! men nu ska ni se att jag är back on track igen ;D sen sist har det väl egentligen inte hänt så mycket...inte vad jag kommer ihåg i alla fall! haha. Igår var jag o tränade på friskis. Skönt att komma igång igen!!! :) igår var det idol igen. tyckte faktiskt det var lite segt :o haha!
och idag körde jag traktor igen. Börjar bli en hejare på att backa med släp ;) hoho!

lovade ju att visa bilder på ringen. Fick bli med webbkameran, så tyvärr måste ni stå ut med att jag är med på bilderna!

 

jaa, man ser ju lite i alla fall ;) haha!

later!
/ e


jag längtar tills på lördag!!!
(hahahaha jag menar såklart fredag också, skulle se om ni fattade ;D)
puss!

Måndag

måndag igen...känns som att veckorna rusar förbi! idag började jag tolv, like that! dessutom fick jag o sandra skjuts till skolan av julia o hennes pappa :)
hann även med att fixa några ärenden på stan. Hämtade mitt id-kort, köpte nytt friskis-kort (imorrn är det dags att börja träna igen ;P) och köpa en ros-ring på kappahl som jag velat ha ett tag! :D gillar den! (kan visa bild imorrn!)
idag är det förresten ett år sen värnamo. snacka om sista-minuten-resa jag o mamma gjorde då, haha! pratade med lovisa för första gången då! :') puss! och umgicks en del med cissi och cassis! :) <3
haha, kom o tänka på det här från slottsskogen också.
c- du var ju på det enda stället där det fanns alkohol.. (?)
e- o vi letade ju överallt!!!
d- efter ett ställe med alkohol?
hahaha (-8

förresten så vann jag! jaa ni hörde rätt, jag vann! Jag vann den underbara klänningen på lcfashion.blogg.se! :) glaaaaaad! :D

ska kika lite på tv innan sängen väntar ;)
loooooooveeeeee
e

Cassis!



Idag är ingen vanlig dag, för det är bästaste Cassis födelsedag! hurra hurra hurrra hurra!!!
Hoppas du haft/har en uuuuunderbar dag!

älskar dig.

bläää!

borde inte sitta här över huvud taget, mår skitdåligt. illamående och hängig. det blir väl bättre...
hörs väl imorgon!
älskar er

Idol!

sitter och kollar på idol just nu :) det är ändå nåt visst...
tycker nya juryn verkar bra i alla fall!

körde traktor idag i skolan igen! med släp denna gången! PLUS att vi backade! det ni ;) hahaha.

dagens humör: helt okey.
dagens roligaste: om jag visar min så visar du din ( haha, Lova!) och timmy på bussen.
dagens klädsel: svea (y) haha.
dagens frisyr: lockar!
dagens sämsta: växtliv med hans!
dagens sorgligaste: julias mobil som dog!
dagens bästa: att jag har alla er, ni är så jävla bra! ta åt er!

måste plugga matte nu, tjoho! prov imorrn, haha!
lovelovelove

Sista chansen nu!

underbara cassis och hennes kompis lina har en blogg som heter lcfashion. där lottar de just nu ut denna jättesöta klänning!

Klänningen kommer från zara, är strl S och är värd ca 755 kronor. Tävlingen avslutas kl 21:00! Så var med och tävla vetja! Det är bara att skriva ett inlägg om tävlingen i sin blogg, sen skriver man en kommentar på http://lcfashion.blogg.se/2008/august/tavling-klanning-fran-zara.html#comment där man länkar till inlägget! superenkelt :)
biglove
/erica


skolan

halluuu
sitter i skolan nu..datorkunskap..det är soft :D haha!
kommer antagligen inte skriva så mycket på ett tag nu. dåååååålig period. helvete.
big love
E

Falkenberg Falkenberg shalalalala!

I lördags var det ju äntligen dags. EMD på hemmaplan! Kändes ... jättekonstigt! haha. Vi kunde ju cykla ;) Men dagen var myyyyyycket bra måste jag ändå säga. (ni vet att jag saknade vissa av er, ni vet precis vilka ni är! <3)
Det började med att jag, lova och agnes cyklade till stationen! där mötte vi upp malin, sandra och julia :) skjutsande hem. Sandra är vääääääääääääääääääääldigt stadig och stabil! ;) haha! "jag kan inte staaanna!" och jag har hittat min uppgift i livet, att bli skjutsad! HAHA. Hem till lova, och sen till mig. Lämnade lite grejjer och cyklade vidare till stan! Pizza på entill. Vi såg Kim och Hamsa från andra avenyn! haha. Och jag tappade klacken på min sko, hahaha.

Massa mys vid tullbron :') och sen satt vi vid vattnet. Blev lite panik när vi skulle fixa oss, men det klarade vi bra ändå ;) Vi lyckades göra oss snygga i alla fall ;) haha! Efter en stund kom D, E & M.
-"Välkommen hiit va! :)"
-"ah, du bor ju här :D va fint det är"

-"Har du klippt dig?"
-"Jaa.. :)"
-"Hon har färgat håret!!"
-"Ja, jag tyckte det va lite mörkare! Fint :D"

-"Du (malin) är en tia på att kramas, ni andra får jobba lite på saken!"

Sen gick dom upp, och danny fick för sig att han skulle stajla (?) och började klättra utanpå grand! dummer! och matte fick ryck på fönstret! hahaha.
Sen ringde vi mamma och veronica, och vi kom in på grand! :D :D fett!
satt ute och sjöng lite, satt vid scenen lite. Fick ett sms av mamma: "jag har pratat med danny" nooo, hahahha.
Sen kom lovas fadder...han var ju rätt tolig! hohoho.
efter myyyyycket försening var det dags för gig! Först star pilots. De är ju udda!!! och uuuuurdåliga på att mima! haha, och albin eller vad han heter bara gick fram och tog tag i min hand, haha.
Sen grabbarna! G-R-Y-M-T! "It's all for you"
Sen pallade jag inte mer. De bakom stod o slog mig i ryggen. Var sååå nära på att svimma. Mishan eller Flaj sa till vakten. Han hjälpte mig ut, fick gå på scenen -.- Sen fick jag stå i en trappa. Jag såg ju bra! :) men vakten fattade inte hur dåligt jag mådde! fick stå och hålla i en högtalare för att inte ramla. Men det gick rätt bra ändå. Den blicken. puss på honom. Sen när det var slut mådde jag skit. Hela jag skakade. Jätteläskigt! Men ja, efter vatten och vila mådde jag bättre, så vi röjde på dansgolvet :D

När det stängde cyklade vi hem till mig och åt lite, sen soov vi! haha. Gjorde oss iordning på morgonen innan vi cyklade till stan. Skulle hämta lite grejjer o sådär. Jag kunde inte sluta skratta. Kineshanden, hahahaaa. Sen hämtade mamma mig, sandra och malin, och det var dags för dem att ta tåget hem.

Men tack tjejer för en UUUUUUUUUNDERBAR helg! ni får mig att må så bra :')
och tack D. Kärlek!
Erica


RSS 2.0