Roses

Hejsan!

Hoppas att allt är toppen med er. Just nu mår jag ganska bra i alla fall. Har precis vart ute och gått en långpromenad, riktigt skönt faktiskt :) Var i Varberg en sväng med mamma idag...gick lite på stan och sådär. Var inte där för att shoppa, men åh vad mycket fint det fanns på gina! Får åka dit nån annan dag när jag har lite mer pengar. Ett litet köp blev det iallafall, på lindex eftersom jag hade presentkost där. Jättesött tre-pack med rosörhängen! Kostade 69,50:-

Bilden är från lindex.se

Annars idag har Mikaela vart här en stund :) Och så har jag städat rummet! Det är faktiskt riktigt fint nu!

Just nu känner jag att det är liiite jobbigt att det redan är söndag kväll. Skola imorgon. Nejtack! Jaja, det positiva är att imorgon börjar jag tjugo i ett, och på torsdag-fredag har vi inga vanliga lektioner eftersom vi ska till Nordens ark i Smögen :)

Jaja, mot tv:n ;)
puss på er
/ e


Saturday night

Hej fina vänner!

Hoppas att allt är bra med er! Ledsen att jag inte skrivit något tidigare idag, men jag har faktiskt varken orkat eller haft tid. Har haft lite av en "bad day" idga också...big time! Men det ska man väl ha det också. Det blev i alla fall lite bättre när mamma kom hem från ica och hade köpt ben&jerrys phish food :)

Så, vad har hänt idag då?...Jag har pysslat lite med smyckena. Fast tyvärr kunde jag inte göra några nya eftersom mina öronkrokar är slut! Ve och fasa! Får bli till att köpa nya denna veckan. För övrigt har det uppstått en hel del planer om mina smycken också :) Vad det är får ni nog veta om ett tag...

Annars idag har jag bland annat passat två extra hundar. Två cocker spaniel-flickor faktiskt. Riktigt kul, särskilt eftersom dom leker så bra tillsammans med min vovve Legolas!



Min lille älskling!

Vad har ni hittat på för kul hittils i helgen? Vad händer imorgon? :)

Just nu längtar jag tillbaks till värme. Jag vill ha varmt väder. Helst 30 grader i skuggan. Jag vill bi brun igen. Jag vill tillbaks till Egypten!

Ge mig!

Idag har jag även fotat en hel del nya höstkläder som ni kan få se imorgon! :D Annars blir det till att skicka massa brev och söka jobb...är man pank så är man! Haha...

Ha en bra kväll!

/ e


I´m off!

Hej sötnosar!
Äntligen är det helg igen!!!
Vad har ni för planer?
Själv vet jag inte riktigt vad som händer...tror det får bli en lugn helg faktiskt. Men idag ska jag hem till Lova och umgås med henne, Agnes och Mikaela. :) Mys!


Förresten, är det någon som har sett detta diadem i nån h&m-butik? Har fått en såndär "check" på 50 kronor så funderar på att köpa detta!



PUSS!
/ e

Filmrecension: Slumdog Millionare



Brittisk dramafilm från 2008. Regisserad av Danny Boyle. Filmen är baserad på romanen "Vem vill bli miljonär?" av den indiske författaren Vikas Swarup. Huvudrollen spelad av Dev Patel. Filmen har fått massor av priser. Bland annat fyra Golden Globe och åtta Oscar.

Jag hade rätt hög förväntningar på denna film eftersom det stått så mycket bra om den. Men på något sätt vågade jag inte hoppas för mycket. Ofta är ju dom filmer som vinner en massa priser lite knepiga (i alla fall ibland). Så till slut bölev jag ändå positivt överraskad! :) Filmen är speciell, men väldigt gripande och spännande.

Filmen handlar om Jamal Malik. En ung man från slummen i Bombay som deltar i "Vem vill bli miljonär?" i Indien. Det går väldigt bra för honom, och han klarar alla frågor. Men när det är uppehåll inför den sista frågan arresteras Jamal för fusk. Ingen tror på att en vanlig kille utan utbildning ska klara alla frågor. I ett försök att rentvå sig själv berättar Jamal om sitt liv, och reder ut fråga för fråga. Man får alltså veta hur det kommer sig att han kan alla svaren. Bland annat berättar han om hur han blev föräldralös när han var liten, hur han tvingades bli ficktjuv, han berättar om sin stora kärlek, flickan Latika som försvann från honom. Det är en omväxlande historia med en del glada, men också väldig många sorgliga och hemska minnen ur Jamals händelserika liv.

Jag gillade verkligen den här filmen för att den har allt. Den har spänning, tragik, sorg, drama, lite komedi och en massa kärlek. Man grips av Jamals tragiska liv, men man gläds åt det som är bra! Jag tycker verkligen att filmen är sevärd!

Betyg: 4/5.

puss
/ e

(Skrev inlägget i utkast igår kväll. Just nu sitter jag i skolan och har rast. Slutar halv två! Nice!)

Dagens klädval



Sandaler med kilklack, dinsko
Jeansleggings med fickor, veromoda
Vanligt vitt linne, veromoda
Gammelrosa blus, h&m
Svart "skinnjacka", h&m (barn)
Väska, friis & co (mammas)
Svart klocka, ge-kås (!!!)
Armband, gjort själv, thomas sabo, guldfynd

I like it!
Vad tycker ni?

Snart dags att sova, vi hörs imorgon sötnosar!
/ e

News

Hej sötnosar.
Det blev ingen konfirmation idag, tydligen vart det inställt av någon okänd anledning. Så nu sitter jag hemma istället. Hade en hel massa inspiration när jag kom hem från skolan (konstigt nog!) så det blev lite pysslande. Mamma hade köpt lite nya saker till mig på marknaden, plus att jag köpte lite nytt igår när jag var i Ullared, så idag knåpade jag ihop tre par örhängen som jag faktiskt är väldigt nöjd med.

Alla går i lite "jordiga" och neutrala färger. Annars brukar det mest bli massa färgglatt men idag kände jag för något lite enklare :) Dessutom har jag använt guldfärgad bas istället för silvrig som jag brukar.



Nummer ett!







Nummer två!







Nummer tre!








Sådär :) Säg gärna vad ni tycker så är ni söta!

Nu blev jag förresten sugen på att göra om bloggdesignen. In med lite höstfärger!
puss
/ e


Skolan ...

hello you (:

Sitter just nu i skolan. Har en tre timmar lång ekologilektion. TRE TIMMAR! Ren och skär tortyr skulle det lika gärna kunna heta!

Blev inget bloggande igår trots att jag hade sovmorgon, eftersom jag började kvart i ett. Men på morgonen orkade jag bara inte, och efter skolan åkte jag till Ullared med mamma, så när jag kom hem var jag trött igen.
Detta kommer dock tas igen idag. När jag kommer hem ska jag slänga in både "dagens klädval" och en filmrecension :D

Det blir dock inte förräns senare eftersom jag ska träffa den nya konfirmandgruppen efter skolan.
Ta hand om er!
KÄRLEK
/ e

Göteborg

Här kommer den så kallade fortsättningen dårå!
Åkte ju tåg från Köpenhamn och hem mot Falkenberg. Egentligen var det meningen att vi skulle åka hem ganska sent, så därför skulle jag missa att träffa mina sötisar på Rix fm festival i Götet. Men det blev ändrade planer så vi åkte hem med ett tidigare tåg. Det var då jag kom på den briljanta idén att jag och Mikaela skulle fortsätta med tåget till Göteborg istället för att överraska alla flickorna. Sagt och gjort, vi satt kvar på tåget och låtsades sova...alltså slapp vi betala för timmen mellan Falkenberg och Göteborg! Sånt gillar vi. När vi var framme rusade vi och lämnade våra väskor, tog ut pengar och mot Kungstorget! Sen återstod bara ett problem...att hitta våra vänner! Skickade en massa sms till Agnes om vart dom stod. Rätt svårt att göra detta utan att hon skulle misstänka något!

Men efter en stund fick vi faktiskt syn på dem! Malin, Sandra, Lova och Agnes. Jag vill se deras miner när de fick syn på oss igen! =) Då kände jag mig omtyckt...!
Rolig kväll med de artister vi hann se! Massa skrik och sjungande och jag undrar verkligen varför alla glodde så på oss?!
Sen var vi ute och promenerade...träffade andra tjejer, hälsade på Jasmine.
Vet inte vad jag mer ska skriva, men jag skulle gissa på att det var ungefär den bästa avslutningen man kan ha på ett sommarlov. Så glad att jag fick träffa Malin och Sandra en sista gång innan sommarlovet var slut.
Tjejer ni är guld, jag hoppas ni vet det! :')

 

(Bättre sent än aldrig)
LOVE
/ e


Köpenhamn

Här kommer bildregn från Köpenhamn! Myspys-helg med konfirmandfaddrarna (även om det mest blev att jag hängde med Mika och Tilda!) Det blev en del turistande, en hel del shopping, tivoli, god mat...osv!

Jag säger bara HELLO KÖPENHAMN! ;)



Hela gänget!



M&M i en kyrka



Vi kör på converse ja!




Mikaela!



Erica!



Den där åkte jag va! :D



Pose på trappen ;)



Igen!



E&M



Sysslingar i coola brillor! ;D


Ni får se sista dagens oufit också! Två flugor i en smäll skulle man kunna kalla det!



Skor, Dinsko
Jeansleggings, Veromoda
Vitt linne (under), Veromoda
Blått "festlinne", New yorker (nyinköpt i Köpenhamn!)
Jacka, H&M (nyinköpt i Köpenhamn!) 

Tack sötnosar för en urmysig helg...!
Helgens fortsättning får ni i nästa inlägg!
puss
/ e

Verkligheten!

Jaa, den här veckan har det vart tillbaks till verkligheten! Skolan började i måndags...vad säger man om det?! Äsch, det är väl helt okej egentligen...tråkigt att veta att sommaren är slut bara! Dessutom har jag vart så galet trött hela veckan. Någon är inte direkt van vid att gå upp halv sju...

Får ju inte glömma att jag hade världens bästa avslutning på sommarlovet! Först resan till Köpenhamn som blev hur rolig och mysig som helst. Sen blev det ju en liten spontan-resa till Göteborg och Rix fm festival också! Överraskade mina tjejer som var där. Galet kul! (Skriver mer imorgon)

Time to sleep
LOVE
/ e

Köpenhamn it is!

hallå kära vänner!
kolla, jag bloggar två dagar i rad. Appåder!
Nu håller jag på att packa igen...känns lite som att det är det enda jag gjort på hela sommaren. Packat och packat. Man kunde ju tänka sig att övning ger färdighet så att jag skulle vara värsta mäster-packaren nu, men icke. Jag kan ju förklara ungefär hur det går till när jag packar:

1. Ta fram min fina gröna resväska (dock inte lika grön som Ds! hahaha) redan när jag gjort detta tycker jag att jag kommit en bit på vägen...
2. Börjar kolla igenom garderoben
3. Börjar helt random kasta ner saker jag gillar i resväskan
4. Kastar ner lite saker till
5. Försöker ta bort lite saker
6. Lägger till mycket saker
7. Hämtar sånt som jag vet att jag måste ha med mig (i detta fall sängkläder)
8. Kastar ner nåt mer användbart
9. Märker att väskan  knappt går att stänga, men skiter i det
10. Nån timme innan det är dags att åka packar jag ner alla nödvändiga saker så som smink, tandborste osv...
11. Märker att det här funkar bara inte
12. Tvingas ta ytterligare en väska med mig


Jaa, ni ser ju. Ungefär så här brukar det gå till när jag packar. Så kom inte med några kommentarer om att jag har mycket grejjer med mig! Haha =)

För er som inte vet bär det va mot Köpenhamn imorgon! Tillsammans med alla konfirmandfaddrar i Falkenberg som är 92:or. Lite som vår betalning för att vi varit ledare i två år. Kommer nog bli mysigt, och med Mikaela och Matilda kan det ju inte bli annat än kul. Jag kommer hem igen på söndag kväll och så är det dags att börja skolan på måndag. ÅNGEST!

Hoppas i alla fall att ni får en jättebra helg...jag hör av mig på måndag igen, skicka gärna ett sms eller två så är ni gulliga!!! Nu ska jag in till stan och hyra film med Agnes och Mikaela.
Pusspuss.

/ e


 

Bilder från konfirmationen i våras!

Snart ...

Hej sötnosar!
Hoppas allt är toppen med er. Idag är en såndär down-dag för mig...men alla har väl såna också.
Idag har jag vart och köpt en ny kalender. Det betyder att det snart är dags för skola. Just nu vet jag inte riktigt vad jag tycker om det. Jag vill ju vara ledig, jag vill kunna vara ute hela kvällarna, jag vill kunna göra vad jag känner för just då! Varför går sommarlov alltid så snabbt?!

Men samtidigt är det kul när man köper en ny kalender. Man vet att man kan börja om på nytt, och försöka göra allt ännu bättre. Man vet att man har ett skolår framför sig, och det är bara jag själv som bestämmer hur det ska bli! Även om jag just nu inte alls känner för att börja skolan, såå har jag bestämt mig för att göra det bästa av det. Jag ska kämpa, utan att överdriva som jag lätt har en tendens att göra. Ta tag i alla måsten, men samtidigt njuta. För trots allt har jag "bara" två år kvar på gymnasiet. Två år som jag kommer att minnas i hela mitt liv...Och det är upp till mig hur det ska bli!

Vi kör en festoufit på det ;)




jeansleggings - veromoda
skor - gino ventori
linne - cubus
blus (knuten) - h&m
väska - h&m

Tack till mina fina vänner som alltid finns där. Ni är guld!
love
/ e

Vår dag!

Idag är det vår dag Malin! 10 augusti. Idag är det två år sen vi träffades för första gången. Det känns sjukt...både för att tiden gått så himla snabbt, men också för att vi bara känt varandra i två år. Det känns som att jag känt dig hela livet, det gör verkligen det. Tänk alla saker vi upplevt hittills. Det är galet. Jag är så otroligt lyckligt lottad som har dig i mitt liv. Jag vet att vi tänker rätt lika, och att jag kan berätta allt för dig, och du lyssnar alltid och förstår. Jag kan gråta med dig, jag kan skratta med dig, jag kan vara mig själv med dig.

Jag älskar dig.




Kalmar & Växjö!

Ja, det var ju dethär med att jag skulle vara bättre på att blogga...en vecka senare..hmmm! Men kära vänner,eftersom jag börjar skolan om exakt en vecka, så kan jag lova att det blir bättre! Dessutom har den här veckan varit lite smått fullspäckad, så då är det inte alltid så lätt att ha tid med bloggen!

I onsdags var det i alla fall fest i Holm. Ganska najs på det va! Lite mindre najs att somna typ tre när man vet att man måste gå upp klockan 7. På torsdagskvällen bar det nämligen av mot Småland tillsammans med Cassis, Sandra & Lova. Första stoppet på vår resa var Kalmar. Orkar inte skriva sådär detaljerat, för ingen kommer fatta ändå, så det blir lite punkter här va! =)

  • Sov i bilen...hahaha, öppna munnar på det!
  • Stannade och åt mat!
  • Framme i underbara Kalmar! Varmt!!!
  • Gick runt och kände oss som turister
  • Träffade Emma
  • Checkade in på hotellet. "Tror ni artisterna är här?" Vänder mig om och ser Kim, Agnes och Matte
  • Fixar och donar i rum 606, lila på det!
  • Ut på stan. Massa minnen!
  • Glass
  • Upp på rummet
  • Dela korridor med Erik Hassle och Danny
  • Soundcheck
  • Bakad potatis
  • Signering, som vi inte gick på
  • Träffade Carro & co (:
  • In på hotellet..."Vad heter ni?" "Erica Johansson" VIP på det!
  • Årets bild!
  • Treeevlig Kim, treeeevlig Erik Hassle
  • Sen var det dags för rix! brabrabra!
  • In på hotellet...hej på Erik. hejdå (???) på Danny.
  • Sitter och pratar högt om E & D...hör hissen, känner på mig att det är nån av dem...Erik såklart, hahahah
  • Det jääääääävla albumet som jag släpade runt på! Där låg påsen i korridoren, klart alla stannade och tittade
  • Ut på stan, Donkeeeen! Aslång tid för att få en ynka cheeseburgare, gratis sprite
  • Ute och gick...skrattade åt alla stackars jävlar som väntade på bussen
  • Tillbaks till hotellet
  • Träffade Lovisa :)
  • Gratis kaffe i lobbyn !!!
  • Eh...inga kommentarer på hur flummiga vi var...jag vill inte ens veta hur knäpp jag var faktiskt
  • hejhej artister
  • E köpte glad
  • "VAD GÖR NI HÄR?! GÅ O LÄGG ER NU!!!! hahahahhaha"
  • sen gick vi och la oss...jag och lova då, sandra och cassis sov redan. Fast vi väckte dem kanske lite...

  • Ställde klockan på morgonen
  • Frukost!!!
  • Inga kommentarer på hur länge vi satt där...
  • 20 (?) tallrikar senare...
  • Våfflor!
  • Hämta ägg
  • Artister med solglasögon. Bakfulla? Diviga?
  • Vissa glodde
  • Kim satt själv
  • Danny pratade med alla
  • Upp till rummet, packa ihop...
  • Håll koll i korridoren! (jävla album)
  • jag blev jättesur
  • checka ut
  • Danny & co på väg ut till bilen, vi på väg ut till bilen, klart dem stog parkerade bakom varandra
  • Jättesmile på danny
  • Jättesur på mig (slänger albumen i marken)
  • Danny kör (???)
  • Vi åker mot kalmar!
  • Sov lite igen (öppna munnar?!)









    • Framma i Växjö efter ett tag...trots att gpsen inte kan höger och vänster
    • Checka in på hotellet
    • Gjorde oss iordning på rummet
    • Ut på stan
    • Hello flashbacks!
    • Bakad potatis! (Vi kör på det ja!)
    • Massa prat på matstället <3
    • Janet är en diva!!!
    • Signering
    • Jättesur innan...jag hade värsta planen på vad jag skulle säga...hahaha
    • Danny skulle signera albumet...slutade med att alla tre satt och kollade och kommenterade. "Fan va fula vi var Danny" "Shit vad ni har växt! Ni har blivit så vackra" "Hahahahaha, vad liten du är" Han verkade iaf jätteglad så det gav lite utdelning att jag släpade runt på dem jävla albumen hela tiden! (:
    • Peptalk
    • Tillbaks till hotellet, fixfix
    • Till scenen
    • Jag och Cassis såg ramsells, sen gick vi ut
    • Milkskake och prat!
    • Crazy kväll på trottoaren!
    • Donkeeeeeeeen, kön var lite mindre än vad vi trodde!
    • Gick och åt!
    • Tillbaks till hotellet, duschade...pratade om dokumentären (det borde göras en!) sen sooooooov vi! Fy tusan vad skönt
    • Vaknade av väckarklockan
    • Lyckades ändå missa frukosten...jävla hotell!
    • In till stan
    • ica - naturgodis!
    • pressbyrån - drickyoghurt!
    • tillbaks till hotellet, checka ut
    • tillbaks till stan, träffade D lite snabbt...konstiga kramar där ja!
    • In i bilen och börja resan hem!
    • Massa dans och konstigheter innan vi var framme i falkenberg
    • hejdå till mina älskade flickor














    Mitt album därja! :D
    TACK tjejer för underbara dagar. I love you.



Halmstad för hela slanten!

Jepp, jag ska faktiskt försöka börja blogga så smått igen nu! Sommarlovet är ju snart slut så då är det dags för nya tag med bloggen!


Idag har vart en mycket trevlig dag med underbara vänner, massor av skratt och härliga konstigheter! Lite tur på det så är dagen gjord. Varför var vi nu i Halmstad då? Jo, det var ju denhär Nickelodeon-dagen, och EMD där på ett hörnn ;)

Vi tog tåget dit..promenerade runt på marinen och sen vidare in mot stan. Gick och handlade lite innan vi skulle gå och äta på donken. Där hade vi dagens första chock ja! Jag säger bara Danny, Matte, Erik, kaffe, snus. Lite prat där ja! "Vad har  du gjort i veckan Erica?" "Ni har blivit så stora" Jotack! Mys säger jag då.

Sedan gick vi en liten svängeläng på stan och över en bro där vi stannar för att ta kort. Strax därefter inträffar chock nummer två för dagen. Skyldig? Danny. Vem annars?

Sen var det uppträdande och sånt. MYYYYCKET folk! Varmt! Inget att dricka! Detta slutade med att jag svimmade litegrann...där låg jag, och alla glodde. Inga kommentarer!
Men jag överlevde och här sitter jag nu!

Sen blev det en liten sväng till grand hotell också ja! (: och sen vid tågstationen
"Meeen, ingen av de här tiderna stämmer ju"
"Men det står ju buss där"
"Men herregud!!!!"

Så kan det gå! Tågresa hem, och nu sitter jag är hemma hos Lova. Sandra är också här! (:
Tack i alla fall för en myspys dag!

Lova Sandra Mikaela Agnes Sandra <3







Love you.

/ e

RSS 2.0