Smycken
Kreativiteten sprudlar för tillfället, så det blir en del pysslande. Dock lite mindre bloggande. Vet inte varför, men jag orkar bara inte ta tag i bloggandet. Så det får bli lite såhär då och då! Jag njuter i alla fall av sommarlovet just nu! (:

Jag har även världens bästa vänner som alltid finns där!
Tack!

love
/ e

Haha!

Nu har det vart dött här ett tag jaaa...
Åkte till Karlskrona i lördags och bodde med familjen i en stuga. Men det regnade lite sådär hela tiden, så det var ju inte det roligaste!
I måndags åktew vi till Kristianstad (: Träffade Ellen, Jenny och Sandra och så var det Rix fm festival där ja! Kulkul! I tisdags bar det vidare till Båstad. Rix fm festival även där! Med massa härliga vänner! Och vem vann backstagepass liksom?!?! JAG! haha. ofta! Men det var lite coolt, även om man bara fick vara där 20 minuter. "Se det som ett studiebesök" Jotack!

Såg att jag var med i nya häntextra också...två år gammal bild som jag skickade in för ca ett år sedan! Jaja, men det är ju pengar! ;) Har ni inte sett dne så kan ni ju kolla in på Kissies blogg, för där finns den bilden med, hahahhahahaha. Nähä ni, nu ska jag sooooova
Pusspuss
/ e

RSS 2.0