Armband

Oh, så fina armband det finns! Jag har nästan inga armband, men det ska det bli ändring på :) Tycker det är mycket roligare att kolla på armband nu, förr var jag mer inne på halsband, men nu har jag mitt thomas sabo, som jag använder i princip alltid :)

Några av dessa är jag riktigt sugen på att beställa!!


      

De fem första kommer från cocoo.se, och kostar 165:- respektive 85:- kr/styck.
De två andra kommer från kyssjohanna.se och kostar 270:- (?)
Jag vill ha det gröna med Bambi!! :) hihi.
Nu ska jag äta!


Today

Snodde den hära från Cassie, eftersom jag har noll fantasi ;)

Dagens mående: rätt dåligt .. ooont i magen. .
Dagens borde: usch, massa plugg!
Dagens frisyr: utsläppt och oborstat
Dagens klädsel: blommig tunika, jeans
Dagens planer: öh .. kolla på sing a long ikväll .. haha
Dagens materiella vill ha: klääder, saker till scrapbooking, osv osv osv
Dagens längtan: Efter nästa dag jag får träffa mina flickor igen :)
Dagens blogg: inte läst så många bloggar idag faktiskt!
Dagens bästa: att jag har upptäckt att ben&jerrys är jättegott :D haha!
Dagens tråkigaste: att jag inte mår bra.
Dagens personer: haha .. jag har inte pratat med nån alls idag typ xD
Dagens irritation: reeegnet, (fast iofs är dte bra, för snön försvinner!).
Dagens drog: musik och videoklipp :)
Dagens låt: Stay :)

Såhär roligt har jag :) hoho!

.

Skrev ett utkast innan, till ett gästboksinlägg på Dannys hemsida som jag funderar på att skriva. Men jag vet inte om jag vågar .. det är något jag tycker att alla borde läsa, men är rädd för att vissa skulle tolka det fel, och jag vet inte :S får se ..


Usch vad jag har bloggat dåligt senaste veckan .. men jag har ingen inspiration .. och så har jag vart rätt hängig och trött senaste tiden...


Snart Let's Dance final nu :) vilka hejar ni på? :) Jag tycker Tina & Tobbe ska vinna!




Torsdag

Heey :)
Tror inte det blir nåt bloggande om helgen, skriver sen och sparar som utkast istället .. men som sagt .. taaack sötnosar, ni är kärlek för mig ;) <3

Uh, det är redan torsdag, vilket betyder att det bara är tre dagar, tre ynkliga dagar kvar av lovet. usch usch usch. Jaja, jag klarar det .. snart sommarlov .. öh? haha.

Igår var jag först hos veterinären med Legolas .. inget farligt dock, han skulle bara vaccineras, så duktig så! :) haha, och sen gick vi hem till farmor och gick en långpromenad med henne, det var mys!

Idag har jag vart i Ullared med mamma .. lite shopping, haha. Köpte mest såntdär man alltid köper där, trosor, sockar, hårsnoddar osv.. men även en vårjacka (!), en scarves, två par leggings och en stooor ram (ska göra ett kollage). Så har jag även hunnit med att vara i stan en sväng, tjejkväll idag, haha!

Får se om jag skriver lite mer senare ..
puss!

Tack

Tack för helgen .. ni är så underbara och betyder såå mycket för mig .. hoppas att ni vet det .. <3








(Längre inlägg kommer , men jag är trööött :P haha!)

Glad påsk

Jaa Glad Påsk på er :) Hoppas ni haft en bra påskafton hittills ;)
Min har vart luugn .. vaknade tidigt imorse eftersom jag lyckats somna i soffan medans jag kollade på OC, haha!
Så jag sov inte så bra inatt.. :P annars har jag vart ute en långpromenad med pappa & Legolas .. och bara tagit dte lugnt! Det behövs det med..

Fick faktiskt ett påskägg imorse också :) Vår påskhare är alltid så duktig och gömmer mitt och lillebrors ägg, så får vi en vääldigt dåligt ritad karta .. så det brukar ta ett tag! haha. Har ni fått nåt påskägg? ;)

Nu har jag bråttombråttom .. mååste packa! drar ju till götet imorrn med mina sötnosar .. och träffar mina andra sötnosar! och ser en viss sötnos på bingolotto ;) haha.

Ha en bra kväll!
Love
Erica

Kväll

helluu :)
nu har gästerna gått hem .. rätt skönt faktiskt , haha!
Men dte var ganska mys idag .. och alla kollade på let´s dance ..! och jag diggar emd:s nya låt jättemycket :) och alla var värsta positiva!
morbror: "varför var de inte med i melodifestivalen?! de skulle ju lätt vunnit!"
kusin: "jäääääääättebra ju :D"
och söta farmor: "du erica, nästa gång följer jag med o träffar danny!!"
haha :)

Har inte så mycket mer att skriva .. så ha en bra kväll
nattis

Hej Hopp

Hej :) dagen har mest bestått av städande och förbredande .. och lite tv-tittande :) haha. Somnade vid nio igår (!) och vaknade vid nio idag. Skönt att sova ut! Och det snöregnar. Usch! Det är ju påsk förtusan!

Jaja nu kommer gästerna när som helst. Måste kila

puuuss

JAAAA :)

Det är loooooov! Såå skönt! Kunna koppla av lite iaf i tio dagar, så jäkla gött :) Kommer ihåg att jag sa till malin att det egentligen är lite tätt mellan sportlov & påsklov .. men, jag behöver verkligen lov nu, så det är bra! Sen efter är det bara att ge järnet i skolan fram tills sommarlovet. Jag fixar det. Det ska gå! Jag försöker verkligen vara positiv idag :) Och imorse var första gången på länge jag kände mig riktigt fin när jag gick till skolan, håret sammarbetade, och jag älskar tunikan jag fick i födelsedagspresent. Haha, men nåt sånt kan göra min dag :)

Var med flickorna vid scenen på rasten, det var myys! Älskar att man kan vara uuute på rasterna utan jacka nu (även fast det är lite kallt.) Massa flum & massa skratt, haha! (Kaaaaaaasskasskasskasskaaaaass xD).

Har inte så mycket inplanerat på lovet och det är ändå ganska skönt :) Men imorrn kommer gäster (födelsedagskalas för mig & lillebror), på söndag bär det av till Göteborg med Mikaela, Agnes & Lova :) Träffa Malin (jag kommer bli bortskämd med att träffa dig en gång i veckan honey! haha), Cääsie (sååå längesen, har saknat dig!!), Ellen, Jasmine, Sandra (Ganska längesen jag träffade er med nu juu .. :* ). Och så blir dte bingolotto. Det kommer bli såå mys!, och på onsdag ska jag till ge-kås med mamma .. haha! Annars blir det nog mest att ta det lugnt bara :).

Ska nog läsa en stund nu .. hoppas ni har det uuunderbart!!
Tro, Hopp & Kärlek

Erica

Ännu en onsdag ..

är det bara jag som är konstig, eller går veckorna faktiskt väldigt fort just nu?
Jag tror dte är så. Att det går fort alltså. Känns som ungefär en evighets sen jag befann mig i Göteborg.
Tur att det är dags på söndag igen :) Det är Kärlek för mig.

Min mammas kompis var här innan, och hade med sig en present! haha. Nyfikna? ;)
Det var i alla fall en sån där stooooor plansch på EMD som funnits på statoil :) hihi.

Konfirmation idag. Många sjuka och liknande! Bara jag & Mikaela som är ledare och åtta konfirmander, så det var lugnt! Fick förresten veta att jag ska på anställningsintervju om sommarkyrkan inom en snar framtid! Känns bra, hade nästan helt gett upp hoppet om att få nåt jobb, nu är det bara till å hålla tummarna för att det går bra :)

Måste duscha och plugga litegrann nu. Sen blir det grey´s :) och en sak till, varförvarförvarför har Gossip Girl uppehåll tills i maj?!

Ha en uunderbar kväll :)
Love

Panik

åååhhh, orka det här! Om ca 45 minuter stänger biblioteket och innan imorrn måååste jag ha bestämt vad jag ska skriva om för något på so/svenska-uppgiften! Jag orkar inte =/
Vill verkligen skriva om nåt som intresserar mig, men samtidigt måste dte vara nåt man får ihop minst 7 sidor om, och som det finns minst tre böcker om, och som är intressant för andra .. blablabla ..
så även fast jag inte har en aning får jag väl åka till biblioteket antar jag .. usch!
Wish me luck!
puss

Vad är det här?!

Tjoheeeey :)
Nu lät det som att jag är glad .. och det är jag inte! Eller mjo, det är väl inget fel förutom vädret. Det första mamma sa när hon väckte mig var "Om du kollar ut nu kommer du inte tro dina ögon!" Jag hade hoppats det skulle vara nåt bra, men det enda jag såg när jag kollade ut var snö, snö, snö!
Varför?! Det var ju vår igår! När vi traskade runt i Götet tyckte jag det var riktigt varmt med skinnjacka och tygskor, och idag fick dte bli vinterjacka, stövlar och mössa igen. Usch! Jag vill ha sommar...

I övrigt så borde jag verkligen plugga nu, en "bokrecension" som ska in på torsdag och jag har inte kommit nån vart. Dessutom ska vi börja med en stoooooor uppgift i svenska/so och tills på onsdag måste man ha bestämt vad man ska skriva om. Jag har ingen aning .. hjälp?!

Jaja, måste ta mig i kragen nu, hoppas ni mår bra! :)
puuuuuuuss

Gårdagen :D

Haha, gårdagen blev lite konstig .. när klockan var typ halv fyra så huxflux bestämde jag & mikaela oss för att åka upp till götet :) fick reda på nån timme tidigare att danny skulle till nån gayklubb där ;)
Först blev vårt tåg försenat ca 40 minuter, eftersom det blev nåt krångel med spåren, så dte kunde bara stå tre tåg där samtidigt. Så 40 minuter spenderade vi med att sitta i ett tåg (ca 1 minut från göteborgs station) med skällande hundar och skrikande ungar!
Men sen mötte vi upp malin på stationen :) och ett tag senare kom ett tåg från stockholm, med en viss stockholms-kille ;) söt på honom säger jag bara! Visst, det kanske inte var så länge, men det var ändå såå bra :)
"Det är på en såndär mysklubb ;)" "Men, det är ju jag som ska ge er nåt!"
och jag fick ju näästan träffa honom på min födelsedag iaf ;) eller på mikaelas iaf, för hon fyllde ju 16 igår!!

Sen åkte vi och checkade läget utanför klubben .. ;) (och klättrade på en jäättehög lyktstolpe, haha!), sen åkte vi hem till malin, kollade på melodifestivalen o sådära :) mys!

Imorse blev det lite krångel, men dte var ändå kul, faktiskt :) och efter att malin åkt hem gick jag & mikaela en stund i nordstan

tack braiga ni <3

Slutdansat ..

Jahapp då blev det så ändå, det är slutdansat för Danny i Let´s Dance .. Väldigt ortvvist egentligen, eller orättvist och orättvist, han förtjänar sååå mycket mer att vara kvar än vad Karl-Petter gör! Meen det är som det är, och jag tycker ändå det är gryymt bra att komma 4:a :) och, salsan var riktigt bra, så som han själv sa, han slutar med flaggan i topp :)

image361

:)
Jag hoppas verkligen att han är stolt!

Och yes, ikväll är det ju dags för finalen av melodifestivalen .. har ni någon favorit?! ;) Jag måste nog säga att jag tycker BWO & Sanna Nielsen är bäst :) Och jag tycker inte Charlotte ska vinna ..

Nu måste jag plugga lite .. tjingpling <3

A year ago

Idag är det också ett år sedan min bästa födelsedag nånsin .. tack vare en viss kille. Tror nog knappt att jag nånsin varit så lycklig som jag var då..jag svävade på moln i flera månader .. det var LYCKA! och jag vill ha det så igen...

och just nu skulle jag typ göra vad somhelst för att befinns mig i Stockholm istället .. menmen, jag har insett att jag trots allt borde ta vara på den här dagen, man fyller ju ändå bara år en gång om året! Det jobbiga är bara att jag mått skitkasst, oont i halsen och jättesnuvig... Men ändå, jag har vart positiv, och jag har försökt göra det bästa av dagen, och det har ändå vart bra, det är nåt visst med födelsedagar! Och dessutom har jag förra lördagen, överaskningsfesten att se tillbaka på, det var heeelt underbart, hoppas ni vet det!

Och TAACK för alla söta meddelanden, blogginlägg, bilder på bdb, sms och telefonsamtal jag fått .. ni är guuld <3

Strax lets dance nu ..! han kan ju inte åka ut på min födelsedag! Så vi får hoppas dte går bra .. och rösta lite för min skull ;)
Ha en bra kväll kära ni ..

Grattis ..

.. till mig ;) haha. Fyller som sagt 16 år idag! :) Känns inte särskilt speciellt! haha. Men hittills har dagen ändå vart braa. Blev väckt av familjen imorse, sång och presenter! Fick bla en jeanskjol, t-shirt, skor tidning, schampo & balsam x 2, lite smågrejjer till väskan, "form" (till min matservis), ögonskugga av lille bror ;) och tre (!) borstar speciellt från pappa ... hahah! Jag brukar alltid gå iväg med de vi har därnere så nu fick jag hela tre egna xD o så fick jag pengar och kontankort till mobilen :)

Skolan var helt okey .. förutom att de sjöng för mig & mikkis -.- haha! Men vi fick våra klasströjor idag ;) Även fast de inte är väärldens snyggaste så är det ändå kul att ha :)

Men nu kommer strax mormor & morfar så jag måste kila ..
puss!!

My Little Pony

helluu helluuu :)
mår bättre nu i alla fall .. sköönt!! Har inte gjort så mycket idag, pluggat so (strax klar nu, äntligen!), hjälpt mamma att baka .. drömtårta och toscakaka och bullar :D haha! och städat mitt rum .. och kollat på OC ;)

Och så satt jag och kollade unt lite .. skulle kolla om jag skulle beställa från ellos o sådära .. så hamnade jag på topshops hemsida .. och kolla den här!!

image359
Så himla söt! My Little Pony var typ mina idoler när jag var liten (a) haha! Åh, vad jag vill ha den! :P

Nu ska jag göra klart det sista av so:n och sen ska jag bara soofta, första kvällen på lääänge! haha. Sen blir det ju förhoppningsvis frukost på sängen imorrn ;)

pusshejs

Sjuk

Hemma från skolan idag, ont i magen och allmänt hängig ..
Bara jag blir frisk tills imorrn, orkar inte med att vara sjuk på min födelsedag också ;o haha!
Och idag är det Lovisas födelsedag!! Grattis till henne <3 <3


Onsdag

skulle ju blogga också, haha! Har inte hänt så mycket idag .. eller jo, nån dansuppvisning med skolan i Kategattshallen .. nån jättekonstig dans ! haha, de var jätteduktiga, men ibland såg dte lite mysko ut, hahaha! Och jag fick gå upp på scenen o dansa .. hmm .. haha! Som tur var va det inte bara jag ;) hoho!

Sen när jag kom hem var det jäääärnet med SO:n .. uh, hata när det känns som att man inte kommer nånvart! =/ Menmen, ska försöka hinna imorrn, eller rättare sagt, imorrn mååste jag bli klar eftersom det ska lämnas in på fredag. Hann inte med konfan idag, men var tvungen att gå på fadderlägret , från 18-21 .. men jaa, lång tid, men dte var ändå mys!

Och förresten så är jag gladgladglad :D

godnatt !

orka

usch&fy idag igen, haha. Orka att so-uppgiften om afrika är huur jobbig och svår somhelst! Eller egentligen kanske den inte är så svår, bara man kunde hitta informationen någonstans. Liksom recept på nationalrätterna?!
Hatar att det ska va så svårt, och det måste gå jättebra också, för att jag ska kunna höja mig i so. Usch&fy&Blä! Dessutom har vi typ 60 engelskaglosor tills på torsdag, och de har jag inte ens hunnit kolla på ..

jaja, för övrigt har dagen vart helt okey. Fyller år om tre dagar :o det känns verkligen inte så .. sorgligt nog ser jag inte fram emot det särskilt mycket heller =/ inget kan ändå slå förra året ...

måste fortsätta .. hoppas ni mår super!
puss

usch

har huuur mycket som helst att göra, så jag borde verkligen inte fastna här =/
meeen förresten, om ni vill se en video (eller iaf höra ljud) från överraskningsfestet så kan ni kolla in bästa malins blogg! www.malinsyl.blogg.se (:
puss

Surprise

Oj .. gårdagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig .. den blev sååå mycket bättre!
Gick hem till Lova som vanligt vid halv sju .. intet ont anande kom jag gåendes med mitt täcke och min kudde. När jag ringer på öppnar Lova dörren i morgonrock .. lite konstigt tyckte jag det var, men uppfostrad som man är sa jag inget ;) (Jag hade faktiskt klänning och tights på mig, tuur att jag inte tog mina mjukiskläder, haha). Lova verkar lite stressad när hon rycker ifrån mig väskorna och tar min jacka, kramar om mig och säger "Heeej Erica .. HEEEEEEEJ Erica!" varpå Mikaela, Agnes, Louise, Emma & Hanna hoppar fram från vardagsrummet och skriker. Kommer inte riktigt ihåg hur jag reagerade, men jag tror det var nåt med att jag skrek till, snurrade runt ett varv och blev helt vit i ansiktet, haha! Chockad blev jag i alla fall!! Kramar och skratt om hur chockad jag blev följde innan Lova säger "Din present från oss finns på toan!" Jag blir lite fundersam, men öppnar ändå toadörren, ser först ingenting, men så tänds ljuset, och ut kommer Malin! :O Dagens andra stora chock om man säger så! Men åh, vad glad jag blev! Sedan fick jag presenter! haha (det hade ju räckt med festen ju, underbara ungar ;P). Fick i alla fall en berlock till mitt Thomas Sabo-halsband av Malin, Cissi & Cassie (som tyvärr inte kunde komma =/). Ett rött hjärta där det står "Love" .. underbara underbara ni!! <3 ni hade inte behövt ju, kärlek! Och dessutom fick jag en "film" som Malin gjort .. satt precis och kollade på den för andra gången .. sååå fint :').
av Lollo fick jag jag ett presentkort på Kicks .. :) <3 , av Emma och Hanna fick jag ansiktsmask, badskum, bodylotion, tvål .. och inte minst .. ett spelande sugrör!! :D haha söta ni!! <3 Och av Mikaela, Lova och Agnes fick jag (förutom festen) ett scrapbooking-album där de gjort sidor om alla de gånger jag träffat Danny! Sååå fint! Ni är heeelt heelt underbara!!
Sen tror jag att vi åt tacos :) och skrattade .. och flummade .. och .. jaa ni vet! :) Sedan var det nog den där frågesporten som handlade om mig, haha! Hela 39 frågor hade de satt ihop, och jag var domare. Tyckte faktiskt ni var väldigt duktiga ;) Sedan åt vi efterätt .. jordgubbar & marsmallows & vit choklad & glass :)
Efter det tror jag det var dags för galan .. eller hur? haha. Olika tävlingskategorier och allt .. såå kul! :) Jag vann "årets glödlampa" haha! Läängesen jag skrattade så mycket som jag gjorde då! Sen följde mera skratt, mera flum, vi tog "modebilder" med partyhattar, drack cider med zoo-apor, och hade roligt! :D haha.
Seen var det dags för Lollo, Emma & Hanna att åka hem .. men jag, Agnes, Mikaela och Malin sov över hos Lova, mysmys! Idag vaknade vi vid åtta .. gick upp vid nio, åt frukost, gjorde oss iordning, och sen gick vi hem till mig :) Malin fick se hur jag bor (mitt ostädade rum xD) och Legolas&Sandra, haha.
Vid 11:20 gick Malins tåg så mamma körde mig och henne till stationen .. och hejdå till henne =/ <3  


Det var en heeelt underbar kväll! TackTackTack, verkligen! Jag blev såå chockad och såå glad! Taack Mikaela, Lova & Agnes för att ni fixade allt, och tack för det meeeegafina albumet!! <3 Tack Malin för att du kom från Göteborg för min skull! Och tack för skivan, <3 och tack till dig, Cissi och Cassie för den fina berlocken!! <3 Tack lollo, Emma och Hanna för att ni ville komma, och tack för presenterna!

JAG ÄLSKAR ER! och jag saknade Cassie, Cissi, Hanna o Rabaab.

<3

Vårväder & Länder i Afrika

Heeeey! :)
Riktigt vårväder idag ju! Förutom att det blåser lite kallt, men ändå! Var ute en långpromenad med mamma, lillebror & Legolas .. och då hittade vi den första vitsippan! Snacka om tidigt.
Sen satt vi ute och fikade :) mys, fast det blev rätt kallt efter ett tag ;P
Annars har jag iaf försökt plugga en del So, om Mali, Angola & Madagaskar. Har väl inte gått fullt så bra som jag hoppats .. svåra frågor, och jag har inte ro att sitta framför datan och dega när det är så fint väder! Jaja, en bit har jag kommit iaf, får försöka hinna med en del imorrn med, ska ju in på fredag.
Nu ska jag snaart hem till Lova :) ska nog laga mat och kolla på andra chansen .. mikaela & agnes kommer också :) det blir nog mys!

Ha en bra kväll .. och glöm inte njuta av vädret ;)
Puss!!

Plugg Plugg Plugg

nu har jag blivit sådär dålig på att blogga igen .. men just nu är det inte lätt att hinna med, måånga stora uppgifter i skolan, som jag verkligen måste bli klar med, så det får bli lite som det blir faktiskt ..
Håller just nu på med SO-arbete om Afrika ;P
Jaja, måste fortsätta
Love

Konstigt

Varför publiceras inte inläggen i rätt ordning?! :S är det så för er med, eller bara för mig?
Nu är det heeeeeeeeeelg, skönt!!
Skriver mer senare ..
pusshejs <3

inte tid

förlåt, men jag har verkligen inte tid att blogga just nu, idag har vart streeeessigt .. och det kommer det nog bli imorrn med =/ men på fredag ska jag la förhoppningsvis ha lite tid för bloggande!
skolan idag .. som vanligt typ. Beställde klasströjorna. Även om jag inte är så nöjd med trycket så ska dte ändå bli lite kul att få dom ;P
sen var det hem och plugga .. in till stan .. konfirmation .. hem .. äta .. plugga .. se greys anatomy .. och nu äre snart dags att sova ;)
godnatt sötnosar!

Lär er det!

en sak tycker jag alla borde lära sig .. ha aldrig några förhoppningar! Tro inte saker förrän du vet säkert för du kommer alltid bli besviken. jag visste ju typ innerst inne att det aldrig skulle bli .. men ändå hoppades jag, det var dte enda jag ville ha. Jag skyller inte på nån annan .. jag är bara besviken på min egen dumhet .. att jag trots allt hoppades.

för er som inte fattar handlar det om stockholmsresan. Om det inte sker typ ett mirakel kommer min 16-årsdag bli min tråkigaste fördelsedag nånsin .. tjohoo!

ingen behöver bry sig, vet inte ens varför jag skriver .. äh skitsamma!
hejdå.

Vanlig måndag

jappjapp .. en ganska vanlig, ganska trist måndag! uschusch, vill ha heelg igen! haha. Men tur att mina flicks finns där, annars hade jag nog aldrig orkat kämpa mig igenom skolveckorna ;)
Idag var det nåt informationsmöte för de som ska gå natur, och jag var där, haha. Neje, jag ska inte gå natur .. men på djurvårdslinjen jag ska gå tror jag att jag ska välja till mycket naturämnen (läs, min lärare tvingar mig xD) så ah :)
Och nu är det bestämt med skoltröjjor och allt .. vår klass inte är normal! På framsidan ska det vara en "sköld" som är delad i fyra delar, i en ruta ska det vara en bild på talismanen, i en en trasig glasruta, i en albanörnen och i den sista en bild på Sölwe (vår lärare) med texten "Det här är ett orosmoment". Så långt är dte väl ändå inte sååååå konstigt. (glasruta eftersom en del i vår klass pajat rutor flera ggr, albanörnen för att den vart en symbol för vår klass?! hahaha, bilden på Sölwe för att han alltid säger så, och talismanen för det var nån töntig lek vi lekte ett tag (-8) men under ska det stå 9F, Fashioncore .. liksom hjälp! Det stämmer inte ett dugg in på oss heller .. orka!! Men jaja ..
Tror jag ska köpa byxor också .. men jag vet inte vad det ska stå! Erica är så tråkigt! :P tänkte en grejj först, bara för att det är kul, men vet hur mycket skit jag kommer få. Så vi får se :)
Yesyes, nu ska jag plugga lite .. puss!

Nytt & Fint!

Kolla vad fint det har blivit här! :) Söta Anna som fixat som vanligt! tacktacktack!!
Idag har jag inte orkat med att blogga .. var i Halmstad .. köpte lite saker som jag ska få när jag fyller åår :) haha. Och även ett par skor, ett armband & sidenband :)
Sen var jag och gick en långpromenad med Legolas på stranden! Riktigt mys!
Annars har det mest blivit lite pluggande & slappande .. Nu ror jag faktiskt att jag snart ska sova , är alltid så trött på måndagar ..
puss&kram!

:P

nu är jag hemma. var ju och kollade på melodifestivalen med agnes, lova, mikaela, och nej, det var inte fyra kiillar, två tjejer & två killar ;p Hallands nyheter skulle göra nåt reportage. Det gick la .. bra .. ? haha. Vi mest sa vad vi tyckte under programmets gång & skulle tippa vilka vi trodde skulle vinna..jag sa BWO .. typ för att jag tycker de ska vinna? haha. Men Charlotte var ändå bra idag :) Och jag störde mig på att Sibel "blundade"!
Och nu orkar jag inte skriva mer, för jag har megaont i magen, så jag tror jag ska sova ..

natti (:

Lördag

Hellu Hellu :)
Usch den här dagen har hittils gått alldeles för fort =/ sov till typ tio, gick ut med Legolas, och sen läste jag och åt frukost fram tills klockan 12, då blev det bråttom för jag hade lovat mamma att städa innan hon kom hem .. usch, jag hatar att dammsuga! Sen har jag duschat o sådär, och nu sitter jag här.

Funderar på om jag borde börja på SO-uppgiften vi fick igår .. måste nog det. Stooor uppgift som ska lämnas in den 14:e "Ni har gott om tid!" Pyttsan!

Hoppas ni mår bra!

RSS 2.0