Dött

Japp, det är lite dött här på bloggen. Kommer nog att vara det lite från och till nu, vill helst kunna njuta av sommarvädret nu! :D
Igår lyckades jag, Lova och Chelsea på något konstigt vänster ta oss ner till Tylösand! (Agnes kom senare) Detta tack vare snälla personer som hjälper vilsna falkenbergare! :) haha!
Treeeeevlig kväll i alla fall, måste jag säga!
Nu är jag precis hemkommen från stranden, steeeeek!
Ikväll blir det grillning och sen får vi väl se vad som händer!
puss på er
/ e

Solen!

Solen är äntligen här! Värmen är äntligen här! Sommaren är ÄNTLIGEN här! :D Känns som att dagarna mest kommer att spenderas ute i trädgården eller på stranden, så ni får ursäkta om det blir lite glest med inlägg här!

Igår kom min vän Lova hem igen efter två veckor i Grekland. Jag och Mikaela överraskade med marshmallows-grillning i skogen tillsammans med Agnes och Chelsea. Mys på det!

Ha en bra dag kära vänner och njuuuuuut av vädret!
love
/ e


Sötnosar!





Mina älsklingar Sandra och Legolas <3

Tjoho, solen skiner! Lycka på det!
Hoppas ni har det bra!
/ e

News













Häromdagen knåpade jag ihop ett armband och en fotlänk med söta berlocker. (Armbandet med blå/gröna pärlor och fotlänken med röda, om ni nu inte förstod det :P)

Kommentera gärna vad ni tycker!

/ e

Midsommarkvällen










Jag måste säga att min midsommarafton blev jäkligt bra till sist...eller ja, det beror ju såklart på hur man ser det ;) Tilläggas ska ju att dessa bilderna är tagna tidigt på kvällen. När jag kom hem vid 2 nån gång såg jag inte direkt ut sådär...nää, efter att ha cyklat/gått runt i SPÖregn, åska och hagel så var det ingen vacker syn! Helt genomdränkt från topp till tå, och skorna hade sjöar av vatten...hahaha!

Först var Mikaela och Agnes här. Pratade och skrattade en massa. När det var uppehåll drog vi oss mot stranden, men tror ni inte det börjar regna när vi kommit halvvägs eller?!
Så vi satte oss i en busskur. Skitkul!

När det var små korta uppehåll med regnet cyklade vi som fan till nästa busskur, så tillslut hade vi närmat oss stan. En del folk gick förbi...haha. Bland annat en som blivit påkörd....
Sen hängde vi med några killar från Tranemo? "Vi pratar ju rikssvenska" Jo tjena, säger jag!
Massa knäppa grejjer och sen avslutades kvällen i en busskur igen! Cyklade hem till Agnes för att gå på toa. Sen skulle jag och Mikaela cykla hem, och tror ni inte att det börjar hagla eller?! Och där cyklade vi i klänningar och tunna jackor! Så vi fick skyla lite på en bensinmack, men vi kom i alla fall hem till slut. Hann knappt innanför dörren innan jag halkar och slår i huvudet... (OBS! på grund av genomblöta strumpbyxor!)

Jaja, jag säger då det! Sammanfattningsvis en bra kväll i alla fall!
Puss på er
/ e

MIDSOMMAR!

hejhopp, och glad midsommar på er kära läsare! :)
känns lite sjukt att det faktiskt är midsommar när regnet öser ner...ibland hatar jag verkligen Sverige!
Jaja, bara att göra det bästa av situationen. Har firat lite hemma nu och ätit nypotatis och jordgubbar! :D ikväll blir det god mat, och sen umgås med vännerna som gäller. Förhoppningsvis regnar det INTE så att vi kan dra ner till stranden/stan!





Hur ska ni spendera denna midsommarafton?

puss på er
/ e

Kul!

Kul att jag skrev värsta långa inlägget igår på förmiddagen, och sen när jag kollade igår kväll så hade det inte publicerats! Jobbigt läge känner jag...

Men i alla fall, det jag skrev om var ett nytt armband jag knåpat ihop, så ni får väl se en bild på det nu istället! :)



Enkelt att göra, men rätt kul resultat. Treradigt med pärlor i lila/rosa/gröna/vita nyanser! :)

För övrigt var gårdagskvällen brabrabra! Och jag kanske bara inbillar mig alltihop, men jaja, man ska se livet från den ljusa sidan! ;D

Mikaela och Agnes var här också, och det var kul! Ni är braaaa!


Idag har jag vart ute och sprungit igen (är jag stolt eller är jag stolt över mig själv?!?!) och ehhh...annars har jag inte hunnit med så mycket faktiskt. Sov tills halv elva såå (det är lääänge för att vara mig kan jag berätta!)
Nähä ni, nu ska jag nog glo på tv lite, vädret suger ju igen!
Ni är bäst!
/ e


Bra tisdag!

Hejsan sötnosar!
Bra dag idag, gick upp rätt tidigt och åkte till Halmstas med mamma och lillebror, shoppade litegranna. Dock inte för mycket, eftersom jag inte har sådär jääääättemycket pengar nu när det är sommar...haha.
Sen träffade jag Mikaela och gick runt på stan en stund, och sen satt vi ute i solen hemma hos mig :) Nu ska jag ut och springa tror jag allt!

Puss
/ e

Erin Lucas



En av mina nyaste "stilförebilder" är Erin Lucas från The City. Hon är sjukt fin, och klär sig bra!
Måste erkänn att jag blivit lite fast vid både The Hills och The City nu det senaste...lite konstiga serier egentligen, men sjukt lätt att fastna vid...

nää, nu ska jag ut i solen!
puss på er
/ e

Örhängen



Här är de andra örhängena jag gjorde igår! :) Är inne på sommartemat nu, man måste ju få sommarkänsla nånstans ifrån liksom!
Det är i alla fall en ny dag idag...nya möjligheter?!

Förresten, vad har ni för sommarplaner kära läsare?!

love
/ e

.

Och nu måste jag säga en sak till, varför har jag annars en blogg liksom, om inte för att skriva vad jag tänker på. Det jag tänkte på var i alla fall att det ibland S-U-G-E-R att ha vänner som inte bor i samma stad, och som man inte kan träffa bara sådär. För ibland saknar man dem så fruktansvärt mycket, och ibland känner man bara att man behöver få umgås med någon av de som förstår en allra mest, och som är så bra så det finns inte.
Jag älskar er i alla fall, och det vet ni.




och det är väl antagligen ingen som märker att jag är på jättekonstigt humör hoppas jag...nejnejnej.
Nu ska jag sova...trött som en...gås, som jag brukar säga
puss
/ e

Nypysslat!



Idag har jag varit lite kreativ igen. Det var ett tag sen nu, men idag kände jag för att knäpa ihop lite somriga smycken! Resultatet blev bland annat de här, med blommor i en lila nyans :)
Resten får ni se bilder på imorgon!

För övrigt, en ganska kass dag. Har inte direkt fått den rätta sommar-känslan än.
Hoppas ni haft det bättre ;)
Vad händer i veckan?

love
/ e



I keep hoping, even though I know it aint gonna happen. I keep dreaming even though I know it aint gonna be true. I keep thinking about it, even though I know it aint gonna come back...

Sunday

Jaa, det stämmer faktiskt att det är sunday, för solen har faktiskt tittat fram idag :D tyvärr är det rätt kallt ändå, men det är ju bättre än regn i alla fall! :)

Nu har jag vart ute och sprungit två dagar i rad! Måste säga att jag är rätt stolt över mig själv!

Nu ska jag fixa nåt att äta och glo på "The city" en stund :)

So long
/ e



Vad ska ni hitta på denna söndag? :)

It´s all about shine!

Någon frågade mig vad jag använde för hårprodukter....när det gäller schampo, balsam och hårspray brukar det variera, men något jag verkligen fastnat för är glans-produkter, för att få lite extra liv i mitt annars rätt oglansiga hår! De här är två av mina favoriter



"Shine spray" från Klippoteket, ca 50:-
"Smooth serum" från Indola, ca 100:- (?)

Sprayet är nytt, men funkar riktigt bra, lite "lättare" resultat än serumet. Luktar dessutom jättegott av melon :)
Serumet ger verkligen superglans! Och gör dessutom håret mjukare. Man får dock passa sig för att ha det för nära hårbotten då det i så fall kan ha en tendens att se fett ut.


Trevlig släktmiddag hemma hos Josse! :) Sen drog jag hem till Agnes och umgicks ett tag! Mys! Lova, den lilla lyckosten ringde från Grekland också, där var det över 30 grader varje dag! Ge mig sommarvärme! :) haha



kram & godnatt!
/ e

Dagens klädval?






Idag ska jag hem till mina sysslingar och fira Josse som tagit studenten. :)

Först tänkte jag att detta skulle bli dagens klädval, men nu vet jag faktiskt inte, haha. Dagens i-landsproblem känner jag!

Body - ginatricot
Kjol - Primark (London)
Leggings - Kappahl
Nitskärp - nytt från ge-kås (30 spänn!)

puss
/ e

Förresten, om ni undrar varför bilderna är så oseriösa kan jag ju tala om att det är min lillebror som tagit kort igen. Han tycker det är jättekul att bara stå och hålla in avtryckaren...haha. ;)

Nailart




Avslutningsdagen till ära hade jag fixat naglarna med små stenar i form av blommor :) Började med basnagellack, och tog sedan ett aprikos-färgat från Depend. Stenarna satte jag fast med hjälp av genomskinligt nagellack.

OBS 1. Ignorera mina jättekorta naglar (kan inte sluta bita, nu igen! jag som hade långa naglar för ett tag sen...)

OBS 2. Ignorera mina jättesneda och tjocka fingrar (hej komplex, haha)

Nää, ni, nu ska jag väl kika på Talang-finalen. Eftersom regnet fortfarande öser ner (precis som det gjort hela dagen) känns det inte som att det blir någon utgång... =/

love
/ e

förresten...nån som märker att jag gillar att göra kollage just nu? haha. Någon har precis lärt sig att använda Picasa...

Sommar?!



Är det det här som kallas sommar?! Jävla pissväder!!! Regnet bara öser ner, inte konstigt att folk blir demprimerade. Jag som hade tänkt dra ner till stranden och träffa folk. Jättekul nu...
Ska det vara sånt här väder hela sommaren så går jag och gräver ner mig. Bara så ni vet liksom.
Tur att jag har den nya marabou med jordgubbar att trösta mig med. Det gör ju det hela litelitelite bättre i alla fall, haha.

love
/ e

Sommarlov!

Japp, ni läste rätt, nu har jag sommarlov! Härliga, härliga känsla! Nästan tio veckor utan en endaste liten läxa. Tio veckor av frihet. Tio veckor när man kan lägga sig hur sent man vill och gå upp hur sent man vill (...nåja, nästan i alla fall!). Tio veckor av sol! (hoppas jag...) Tio veckor av underbara minnen! :D

Dagen till ära var jag klädd i min fina blommiga klänning från bikbok :)



klänning - bikbok
högklackade skor - gino ventori
"skinn"jacka - h&m
halsband - thomas sabo

Lite speciellt också när man såg alla skolans studenter, hur lyckliga de var! Tänk, om två år är det jag som står där...

ta det lugnt ;)
/ e

Armband


Det här armbandet från cocoo.se skulle jag inte ha något emot att bära på min handled i sommar! Älskar armband med kedjor, äkskar färgen! (finns även i flera andra, härliga färger). Kostar 195:-
Om man ändå hade pengar?!

Dags för matte nu, sista riktiga skoldagen innan avslutningen imorgon! Det börjar närma sig...!

puss på er
/ e

Bra dag?

Bra dag...kanske det. Allt beror ju på hur man ser det ;)

I alla fall ganska glad, och det är ju rätt så soft att det bara är morgondagen kvar innan lovet. I like it! Just i denna sakund känns det rätt skönt att inte ha nåt jobb, men jag vet ju att jag kommer ångra mig om cirka en vecka när jag inser att jag är pank...

Lugn dag i skolan...hade "Munkadagen" på eftermiddag. Olika tävlingar klasserna emellan, och sen skulle vi bygga varsin totempåle (?!?!) haha, jag säger då det.

Förresten får solen gärna titta förbi tills på torsdag om jag ska kunna ha de kläderna jag tänkt på avslutningen! Haha. Får se om jag hinner med nån liten outfitbild sen.



I guess it´s alright, I keep my head high, you´ll never see me cry


love
/ e

Dagens klädval



Idag hade jag på mig kläderna jag shoppade i Göteborg!

Tighta jeans med dragkedjor där bak - Cubus (299;-)
Vitt linne - Veromoda (gammalt)
Oversizead randig tröja - Monki (120;-)


Like it!

puss
/ e

En mycket fin helg i min favoritstad!

Som ni nog vet vid det här laget spenderade jag ju helgen i underbara Göteborg. Tog tåget upp i fredags, fick skjuts till lägenheten och packade upp lite innan jag, M, A och L begav oss ner på stan för att hitta något att äta. Efter många om och men hittade vi tillslut en hyfsat billig pizzeria (ja, det ska ju vara billigt också!) Inga kommentarer om vattnet sägher jag bara. Men det var gott med mat i alla fall :)

Tillbaks till lägenheten igen och "förfestade" innan vi tog på klackarna och begav oss till Avenyn ;)





Det var mest studenter ute på stan, men det var kul ändå. Kvällens bästa:

- "Har ni tagit studenten?
- "Typ"

- "Ska ni ha taxi?"

- "Vart ska ni?"
- "Överallt, ingenstans!"
- "Överallt, ingenstans?!"
- "Men vart ska ni?"
- "Dit ni ska!"
- "Dit vi ska?"

"Här har ni, lycka till ikväll tjejer!"

Dagen efter sov vi länge innan vi begav oss in till stan för att gå runt i affärer! :D





En del shopping blev det, och innan vi gjorde oss iordning inför Malins 18-årsfest hann vi med att ta lite kort på balkongen, precis som vi gjorde när vi var där sommaren 2007.





Sen var det dags att klä om och ta på sig klackarna igen, packa ihop alla saker och ta spårvagnen hem till världens bästa Malin och fira hennes 18-årsdag med massor av underbara människor! :)









Födelsedagsbarnet själv!

Efter en underbart rolig kväll med jättetrevliga människor var det bara jag, Lova, Mika, Agnes, Cissi, Sandra och Malin såklart kvar. Jättemysig kväll/natt/morgon/förmiddag med älsklingar! <3 Saknade dock Ellen och Cassis.
Tack allihop!
Tack Malin för en jättebra fest. Hoppas den blev så bra som du ville!

KÄRLEK
/ e




psst...fler bilder kommer när jag fått av alla. Dessa är från Agnes kamera.

Malin 18!

Idag är det absolut ingen vanlig dag, för idag fyller en av mina allra bästa vänner 18 år! Malin blir vuxen! Grattis sötnos! Du vet att jag älskar dig :)



Hoppas du haft/har en helt underbar dag!
Ses imorgon.

Love
/ e



psst...drar till götet alldeles strax nu...datorn följer med.


M & E



I tisdags på Liseberg hade jag och min vän Mikaela matchande outfits (nej, vi hade inte bestämt det innan! haha)

Erica
jeans - cheap monday
sandaler - dinsko
linne - lindex
skinnjacka - h&m


Mikaela
strumpbyxor - ?
tygskor - h&m
kjol - lindex
t-shirt - h&m
jeansjacka - ginatricot
väska - lillasysters
solglasöhon - h&m

har förresten inte så mycket bilder från denna mysiga dag, så ni får nöja er med dessa så länge.
Imorgon åker vi + lova och agnes ännu en gång till älskade göteborg. Mys imorgon, shopping på lördag och sen hem tll malin för att fira att hon fyller 18 imorgon!!! :D dit kommer också ellen, sandra & cissi. Sover där och åker hem på söndag! Snacka braig helg känner jag! Sen är det bara några få dagar tills sommarlovet!!!


Får se om datorn följer med, i så fall får ni någon uppdatering under helgen. Annars hörs vi på söndag!


Love

/ e


090602

Jag hade en fin dag igår. En väldigt fin dag för att vara helt ärlig. Jag åkte som sagt direkt från skolan till Liseberg. Bara känslan av att vara på liseberg liksom, det är faktiskt något speciellt över det...sommaren är på G! Att dessutom äta ben&jerrys-glass, lyssna på EMD gör inte saken sämre. Men viktigast av allt, umgås med de finaste vännerna som finns. Även om det inte var så himla länge så gör ni mig så glad. Jag känner mig verkligen älskad bland er. Kärlek på det!

Om vi sen ska prata lite mer om EMD så var giget faktiskt rätt grymt, och D var ändå rätt söt. Jag tror på något sätt att det är bra att det inte betyder lika mycket längre och att jag inte har så stora förhoppningar för då kan det lilla få betyda mycket.

Nu babblar jag bara på, men jag tror att vissa av er förstår hur jag tänker. En underbar kväll var det i alla fall, och allra mest tack vare girlsen. Ni vet hur mycket jag älskar er!

(Bilder tomorrow)
love
/ e

Liseberg

Hej!
Sitter i skolan nu...tråk.
Men efter skolan åker jag direkt till Liseberg. Träffar massor av sötnosar och ser EMD. Hoppas vädret håller i sig.
Ni som ska dit tidigt, ha så kul, så ses vi sen
love
/ e

RSS 2.0