:)

gokväll gokväll :)
nu har jag hunnit med både Så ska det låta & Let's Dance :) Let's Dance gick väl sådäär för Danny .. han har gjort myycket bättre, men jag tyckte såklart inte han skulle åka ut ;P och jag tyckte faktiskt det var helt okey att Linda åkte ur, faktum är att jag inte bryr mig överhuvudtaget, och jag tycker faktiskt bara att hon har blivit sämre och sämre (om inte karl-petter, tony & matte vart bra idag skulle jag velat att de åkte ur först.) Men nu känns dte ganska bra inför nästa vecka också :)

Och så ska det låta var braa! Fats jag gillade inte han där Chris, han tog ju förfasen över hela programmet! Men Danny var braa! So sick & Öppna din dörr .. såå fint :') dock hade jag hoppats man skulle få höra honom mer..

Tror jag snart ska sova nu, rätt trött faktiskt. Och det är en dag imorrn också, hatar att sova för länge, haha. Imorrn blir det den där intervjun för Hallands nyheter. Jag, Lova, Mikaela, Agnes och fyra (?) killar från gymnasiet ska se på melodifestivalen och diskutera (?) haha, det kan la bli kul x)

Jaja, hoppas ni mår bra sweetosar..!
och nu känns Stockholmsresan inte heeelt utom räckhåll .. tänk om ...
natti natti

Press

Hemma från skolan nuu, det är freedag! heeelg! :)

Jag måste sluta pressa mig själv. Det här funkar inte längre. Skolan funkar inte om jag ska ha så höga krav på mig själv. Fick tillbaka matteprovet idag, det gick inte bra.. G .. har aldrig nöjt mig med ett G i ett enda ämne, dessutom har matte varit ett av mina starkaste ämnen, men nu vet jag inte. Iaf, jag hade verkligen hoppats att det skulle gå bra, även fast jag hade en aning om att det gick dåligt. Så när jag fick veta så brast det, jag blev jätteledsen .. och började gråta .. ni tycker säkert jag är skittöntig nu, och dte är jag säkert också. Men jag antar att det är min svaga sida, jag klarar inte av att inte prestera, det måste gå jättebra alltid för att jag ska vara nöjd. Jag blir inte nöjd om inte jag får MVG.. (fast på detta provet hade jag lätt vart nöjd med VG) och att ha det med sig hela hela tiden, jag måste prestera, jag måste vara duktig, det måste gå bra, det tar på krafterna. Jag måste lära mig att det inte alltid kan gå bra ....

"Du är så himla duktig, Erica, tro inget annat"  det där värmde iallafall .. tack.

Solen skiner ute, får riktiga vårkänslor ju :) Tror faktiskt jag ska ta en bok och sätta mig i solen och läsa lite.
Hoppas ni mår bra, och glöm inte Let's Dance ikväll (Rösta på Danny!) och så äre ju Så ska det låta med Danny samtidigt! Tror jag spelar in så ska det låta, så hinner man nog se det i nyhetspausen ;D

<3


Torsdag

helluuuu :)
hemma igen efter en seeeg torsdag. usch, gillar inte att gå så länge i skolan! :P men bild iaf, det är kul!
och nu tror jag faktiskt inte att jag hinner skria mer för jag måste plugga .. jiiippiiiii!
hoppas allt är bra med er!
kram!


Fantasi ..?

Japp såhär är det, min fantasi suger just nu. JappJapp. Hade det här enbart vart en modeblogg hade jag säkert kunnat sitta och skriva tuusen inlägg om dagen, om fint som jag hittat, haha! Men eftersom det inte ska vara det, så vill jag inte baara "modeblogga" (om man nu kan kalla det jag gör, modeblogga? x) jag skriver om sånt jag gillar!). Men i alla fall, sen senast jag skrev har jag vart på Coop och kollat in bokrean, hittade tre böcker, köpte ingen. Orkade inte stå i kö, haha! Sen åt jag, och sne har jag opluggat spanska, kollat på extreme homemakeover och ätit frusna jordgubbar (och jaa, de var frusna när jag åt dom! det är faktiskt gott! haha), blivit livrädd för en äcklig liten spindel som sprang förbi på golvet, och dessutom suttit och funderat på vad jag ska blogga om. Intressant dag va? ;)

Och jag vet inte vad jag önskar mig när jag fyller år :o Förutom pengar då. (snart bara två veckor kvar ju!), det enda jag sagt till mamma är schampo+balsam & lite smågrejjer (läppbalsam, handcreme, nagellacksremover osv i miniformat). lång önskelista detdär! Sen antar jag att jag är tvungen att önska mig lite tallrikar, kaffekoppar och såntdär. Usch det känns som att jag börjar bli gammal! ;P Sen önskar jag mig en resa till Stockholm, vill inget hellre, men dte kommer säkert inte bli .. orka. =/

Och nu känner jag ändå att jag måste "modeblogga" , den här klänningen är sötsötsöt, och jag har velat ha något liknande läänge!

image357

image358

Kommer från indiska och kostar 179. Vad tycker ni, rosa eller grå?

Nu ska jag plugga liiite till. Sen blir dte nog tv:n
puss!

Onsdag

heeeey!
hemma från skolan nu, sköönt! eller har hunnit med att vara i stan också .. skulle vattna hos farmor & farfar ;P
Idag hade vi sovmorgon..tills klockan 9. Men men dumma lilla jag gick ändå upp kvart i sju, cyklade iväg kvart i åtta, och undrade varför kompisarna aldrig kom..tills jag kom på att det var sovmorgon..ååhh! menmen, cyklade hem och kollade på gossip girl iaf :)

Och nu blir det nog inget med Christoffer för mig på lördag ändåå.. jag, mikaela, agnes & lova ska antagligen va med i lokaltidningen, nåt om melodifestivalen :P haha. Lite tråkigt att missa honom när han är här, i lilla falkenberg liksom, menmen.

Nu måste jag plugga lite spanska (prov på fredag) och skriva jobbansökan till sommarkyrkan..puss!

skrev innan ..

värsta långa inlägget som tydligen aldrig publicerades .. orka! jaja, har ingen vidare lust att skriva om nu, är trött. Inget gossip girl för mig idag heller, tv:n däruppe funkade inte -.- men har dte inspelat iaf, så får väl se imorrn.
Nu ska jag sova .. godnatt sötosar <3

Upptäckte precis ..

image355

Okey ni kanske inte tycker det här är så roligt .. men på dendär outfit-bilden jag lade ut för nån dag sen så ser man Lille Lego sticka ut huvudet i kattluckan..hahahaha!
Det där gör han jätteofta, så fort det händer något springer han och sticker ut huvudet..! Rätt gulligt ;)

Skolan idag var helt okey. Benet är bättre så struntade i skolsköterskan, men var tvungen att hoppa över idrotten idag med. Ibland haatar jag att vi har idrott de två första dagarna, inte så kul att missa båda! Tror inte jag klarar av aerobics idag heller, så då blir dte ingen träning förräns torsdag ..

Började med lite nya områden, Afrika i SO:n .. och Hjärnan i biologin. Fick reda på resultatet till Fysik/Teknik Provet/Inlämningen också, och det gick braa :)

Nu måste jag laga mat .. haha heja mig! ;P
Puss

TV

Ojj, jag har visst bloggat rätt mycket idag ;P men det är väl bra .. eller? haha. Mitt ben gör bara mer och mer ont .. usch! Tror nog jag måste pallra mig upp till skolasköterskan imorrn. Åh, jag hatar sånt. Jag hatar sjukhus, Jag hatar tandläkare...okey, skolsköterskan är inte lika farligt, men ändå. Och jag hatar när man är hos doktorn och ska beskriva sin smärta .. det är ju för tusan omöjligt! x)

Nu ska jag se på Anna Pihl .. riktigt bra, tycker jag (: Nån annan som ser det?

Och jag älskar mina underbara flickor, har ett behov av att visa det oofta, men verkligen, det är alltid ni som förstår när andra inte fattar ett skit. Ni är guld!
Och puss på alla söta läsare jag haft idag :)
/ Erica

Fix & Trix

japp, har fixat & trixat lite med bloggen idag med ;) nu är jag nog nöjd för ett tag .. bara en ny header som fattas ..
måste plugga lite spanska nu .. tråk. Men det är sånt som måste göras, tror det blir något slags förhör imorrn, så det är la bäst att vara förbredd!

image354

Söta Blake Lively (Serena från min nya favvoserie Gossip Girl). Ack så söt tjej, Ack så söt klänning. Måste erkänna att jag till en början .."besviken" över Serena i serien, jag hade räknat med att hon skulle vara ännu vackrare, för i böckerna beskrivs hon ju som helt fantastisk. Men jag har mer och mer ändrat åsikt, hon är ändå väldigt söt, och det lyser om henne! :) Vad tycker ni om Gossip Girl-serien? Och om Serena?

Återkommer nog lite senare ..!

Bloggkoll

yes, nu har jag registrerat min blogg på blogkoll.com, så ni kan väl vara söta och trycka på bloggkolls-ikonen under min bild :)
puss

Duktiga jag

Go eftermiddag :)
Min dag började inte bra idag! Morognen var som vanligt, hade god tid på mig, hade följe med lillebror till skolan, håller på att fixa min halsduk, medans jag cyklar och plötsligt bromsar han inte lite, och jag kör såklart rätt in i hans cykel .. PANG .. och jag ligger på asfalten med cykeln över mig. Mitt ben gjorde ont som tusan, och jag var på riktigt rädd att jag hade brutit det först :O men sen kunde jag, med en del krånegl resa mig upp. Mina gympakläder låg utspridda på vägen, och kläderna jag hade på mig var helt genomblöta. Fick halta hem, byta om och så fick mamma köra mig till skolan. På vägen dit gjorde det bara ondare och ondare i benet, så jag har haltat runt i skolan hela dagen .. GREAT ERICA .. verkligen ...

men mja, det känns lite bättre nu iaf ..!

Och idag är det faktiskt ingen vanlig dag, för det är vääärldens bästas 22-årsdag!
image353

GRATTIS UNDERBARA DANNY <3

Och älsklings-Cassie är hemma igen, det är braaaa! och den lyckosten har fått simma med delfiner! :O ;) <3

SöttSöttSött

image341
dELiAs (www.delias.com) har nog världens sötaste kläder! Hade jag vart rik, hade jag lagt myyycket pengar där. Kolla bara på detta linnet, eller nåt av det här! Ge mig!

          

(Klicka för större bilder)

Sommarkänslor & Ha-begär till tusen!! Det sista linnet heter till och med "Erica" måste ju vara som gjort för mig! ;)

(Ursäkta allt mitt "modebloggande" ni som inte gillar det, men har en sån period nu, så ni får helt en kelt stå ut ;D)

Alla bilder kommer från delias.com.



Förresten .. tror jag vill ha en ny header .. gillar min som söta Anna gjort jättemycket, men jag vill ha förändring :P Någon vänllig själ som är frivillig? ;)
<3

Nöjd

Jag är faktiskt riktigt nöjd med bakgrunden, tyckte det blev fint :) Resten får fortsätta vara rosa (dock lite ljusare) ett tag till! Den här dagen har jag inte gjort särskilt mycket. Var och vattnade hemma hos farmor & farfar, städade vår inneboendes bur, hjälpte mamma med maten .. annars har det inte hänt så mycket. Bävar inför att det är skoldags imorrn, usch! Jag vill kunna vara vaken läänge & sova så länge jag vill! Jaja, fem dagar tills fredag ;P

Har också läst lite i en bok .. om tsunamikatastrofen i Thailand. Det är så hemskt. Var tvungen att kolla på gamla bilder också .. har vart där tre gånger, första gången (när jag var typ 9) var vi i just Khao Lak, som var ett av de ställena som drabbades värst. Sista gången jag var där (när jag var 13) åkte vi tillbaka till Khao Lak för att se hur där såg ut. Det var bland det värsta jag sett, från att ha varit ett paradis, bungalows nära det turkosa vattnet, en jättefin pool osv fanns nu bara en massa bråte. Allt var totalt bortspolat. Har ett kort från första gången där man ser de fina "elefanterna i dne stora poolen, och förra gången vi var där tog vi ett kort från nästan exakt samma vinkel, elefanterna är halva, allt ligger öde, marken består bara av jord istället för det gröna gräset som fanns där en gång i tiden ..
Hemskt!


Fixar!

Min blogg är antagligen inte det vackraste ni sett justnu, anledningen är att jag håller på att göra om lite ;)
Har iaf fixat en ny bakgrund! Istället för en enfärgad som jag alltid haft innan :)
Återkommer när jag är klar ;D
Puss

Melodifestivalen - Skrällarnas festival!

ojojoj .. frida feat headline till final :o det hade nog inte många väntat sig! men jag tyckte det var ganska kul, hon visade iaf äkta glädje! jag brydde mig inte så mycket, tyckte alla va rätt dåliga idag med, men tuuuur att BWO gick vidare iaf! deras låt har redan fastnat på hjärnan, haha. och tuur att inte ainbusk gick vidare .. usch&fy. haha.
Och Björn äger fortfarande hela skiten :) Vet inte vad det är, men det är nåt med honom som gör att man typ skarttar bara man ser honom, haha.
Ska nog se på brottskod försvunnen och sen blir det sooova .. sista sovmorgonen imorrn, uh ..
Puss&natti <3

det är ju himla bra ..

.. att vissa vet hur de ska sänka någons humör från ganska braa, till sämst.
tack så jävla mycket

Sakna

tjingeling pling :P
var som sagt i Halmstad innan .. och vi körde preciiiiis där vi gick förra söndagen .. och vi var och åt på donken där, och limsom jag saknar förra veckan, ta mig tillbaka! jag saknar honom, jag saknar er! jag saknar allt, det är verkligen de gångerna jag är lycklig, de gångerna jag verkligen kan släppa allt annat och bara ha kuul, njuuta! NI är kärlek (förresten så saknar jag cääääässie & cissi & jeeeenny meeeeed! <3)
och jag hatar när jag inte har någon dag jag vet att jag kan se fram emot, ibland känns det nästan som om det är de dagarna jag lever för ..

men jaa, gick i stan ett tag med mikaela :) och jag trodde att bara för att jag inte ska slösa mer pengar så skulle jag hitta massa kläder, men icke, jag hittade ingenting :D haha. Köpte bara tre pennor och en singel ;P (Popkidz-om bara du .. if only you på svenska juu ;D)

sen kom jag hem och var heelt död, trött trött trött! läste ut tredje Gossip Girl - boken :) de är braa! läs! ;)
nu har jag precis ätit .. eller mja lite iaf, räkor, usch, jag hatar räkor!! fast kräftot är gott :) haha!

och idag är det ett år sedan jag träffade Danny för andra gången .. på ge-kås. Kommer ihåg hur jäkla lycklig jag var då. Han kom ihåg mig! Jag fick min kram & mitt kort, han sa att jag var söt för att han fick en present. Inget skulle kunnat va bättre .. såå underbart .. jag saknar det, <3

och bara för att malin & cässie skrivit så söta inlägg (tååårar) så måste jag också skriva hur lycklig jag är att ha hittat er! Ni vet vilka ni är, right?

KÄRLEEEK med stora bokstäver <3


nej

nu har jag dåligt med läsare igen .. det är tråkigt! ska nog försöka bli riktigt aktiv med bloggen nu :) inte ikväll dock, jag är såå trött. Ingen aning om varför faktiskt, haha. Och jag vill inte ens tänka på att det är dags för skola på måndag, usch&fy&blä. Men jag antar att det bara är att ta tag i det .. inga prov & inlämningar än på ett tag, så det är bra iaf.

Lova blidde sjuk, så det blev inget med att åka hem till henne =/ krya på dig! <3 istället kom Mikaela hit och kollade på let's dance :) duktiga duktiga danny! och snygging i officerarkläderna också ;P

imorrn blir det halmstad. Och nej, jag åker inte dit för att shoppa..lillebror ska till sannarpsbadet, men känner jag mig själv rätt är jag rädd att det blir något shoppat ändå .. inte bra, pengarna börjar tryta! tur att man fyller år snart iaf , haha. Tre veckor kvar för den som var intresserad ;P Imorgon ska jag nog fixa klart det sista med sommarjobbsansökningarna..

godnatt på er sötnosar!

Here it goes ;D

image335¨

Äntligen, dagens outfit, haha! Funderar på att skapa en ny kategori "Veckans bästa outfit" och lägga ut en klädbild varje vecka, men vi får se :)
Svarta jeans, H&M
Skor med kilklack, Skopunkten
Vitt linne (under) , jc
Vit stickad tunika, cubus
Svart skinnjacka, H&M barn
Blommig scarves, H&M



Nu ska jag strax hem till Lova och se Let's Dance med flickorna :)
Ha en bra kväll, och glöm inte rösta på danny ;)
puuss


just det

hade ju lovat att jag skulle slänga in en dagens outfit o sådära idag ju :O och jag har faktiskt fotat!! ;D men jag är laat, så jag orkar inte lägga in bilderna nu, imorrn! jag loovar!! Kanske till och med blir två då! :) men jag ska inte lova för mycket..jag och blogglöften alltså, haha.

Ursäkta mitt förra inlägg, men precis sådär desperat (?) är jag. annars vill jag inte fira min födelsedag, sådetså!

träffade agnes och lova idag :) mys att agnes är hemma från london igen .. vi bakade! :D haha, de sega chokladrutorna blev till kladdkaka med tak :S men dte var gott ändå!

sen var jag & lova duktig och tränade :) det var feeeett jobbigt idag, känner mig fortfarande som en geleklump! var lite rädd att jag skulle svimma ett tag, men det gick braa!

nu ska jag se sista avsnittet av OC säsong två ;D
ha en bra kväll!
puss

Önskan

att åka dit är det enda jag önskar mig när jag fyller år. Det enda! Det kommer säkert aldrig funka, innerst inne vet jag nog det, men jag måstemåstemåste! Klarar inte att vänta tills typ april..
snälla .. det enda .. enda .. enda ..

saknar allt redan ..

<3

Hej

gomorron gomorron :)
hoppas allt är bra med er! med mig är det bara bra, lite trött bara..gick en långpromenad med legolas hem till farmor & farfar och vattnade deras blommor, sen har jag bara tagit det luugnt, kollat på andra säsongen av OC ;) nu har jag bara ett avsnitt kvar ;o
men jaa, nu ska jag bara vänta på att mamma kommer hem, sen ska jag hem till Lova, och träffa Agnes, hon kom hem inatt :D

Bilder kommer senare .. ha en superbra dag!
love


mhm

jag är dålig på att blogga .. så enkelt är det. nu kan jag inte precis skylla på att jag har mycket att göra .. och ändå blir det inga roliga inlägg .. noll fantasi. meen imorrn kan jag glädja er med att dte kommer upp bilder på dagens & typ förra helgens inköp :) kanske till och med en dagens outfit! (det var inte igår!)

men nu tror jag att jag ska sova faktiskt .. trööött, mina fötter gör oont, och känner mig allmänt depp, vet inte varför..men sån är jag, ibland blir allt bara fel ..
jaja I guess that's life
godnatt på er <3

heldag i götet

yesbox heldag i götet vart det idag :) det var myys! först var jag, mamma & anton på universeum, var la heelt okey. har ju vart där innan så det var la inget nytt precis, men ganska kul ändå..såg när de matade hajarna! :P
sen blev det en liten sväng in på femman :) (var på monki också .. och hittade en jättesöt t-shirt .. ingen aning om varför jag inte köpte den, haha) hittade en del grejjer iaf! en blommig sjal från H&M, en randig tunika från gina, ett långt svart linne från gina & en blommig tunika från cubus!
Orkade inte kolla så mycket .. var redan dööd i fötterna! Men iaf, sen åkte vi till kungsmässan för vi skulle äta på "taco"buffén där :) hann in på H&M en sväng där också .. och hittade en svart "skinn"jacka på barnavdelningen, 149 spänn! :o så nu har jag en svart också ;)

och idag kommer aaaaaagnes hem från london :)! och snart är det mååndag och då kommer cäääääsie hem ;D
nu ska jag dricka milkshake .. puss!

Sandra






älskade älskade Sandra ..!
du ska bara veta att jag älskar dig en hel massa .. och vad som än händer kommer jag stötta dig..!
du förtjänar inte att må dåligt..! du förtjänar inte dethär, för du är såå bra, och det kan ingen ta ifrån dig!
och tvivla inte en enda sekund på att han inte tycker om dig .. för det vet jag att han gör!
JAG ÄLSKAR DIG! <3


tisdag :)

heysvejs :)
idag har jag inte gjort ett skit! :) haha!
det är sköönt att vara ledig! har bara kollat på OC, suttit vid datorn, städat lite, vart ute med legolas och gjort milkshake :P
det värsta är bara att det redan är tisdag och jag vill inte att tiden ska gå så fort ... 

imorrn ska jag åka till göötet med mamma & lillebror :) det blir nog myys! ska nog på nåt museum & gå i affärer .. funderar på att försöka förhandla om att bara gå i affärer så får de gå på useum, men vi får se :) haha. Är shoppingsugen till tusen, igen! inte bra! särskilt inte eftersom jag har kommit på en grejj (eller aa ellen sa dte, men jag hade tänkt på det innan.) och jag vill verkligen det, det hade vart såååå perfekt!  
ska iaf kolla efter klänningar/tunikor (nej, jag lär aldrig få nog!) och långa linnen! (som man kan ha till leggings med en t-shirt eller nåt! :) kanske en vårjacka också, vi får se :) har sett massa fint på ginatricots hemsida! och i göteborg finns ju monki också! och topshop! och inte att glömma .. allas vårt H&M haha.

image333

ta mig tillbaks till i söndags .. saknar allt & alla såå mycket redan! <3

nu ska jag strax iväg & träna .. puuuss!

jupp

har skrivit om gårdaen nu..men tror inte jag publicerar det faktiskt. det blir så mycket, jag skriver det egentligen här för att kunna minnas det sen, och om jag då berättat precis allt känns det lite väl .. mycket..eller nåt, men skitsamma :)
det var iaf braaaa! kan skriva lite punkter :P

* Tåg med Mikaela, Lova, Jasmine & Sandra till Halmstad :D <3
* Mötte Ellen :D <3
* Leta upp autoheat
* väntaväntavänta prataprataprata skrattaskrattaskratta
* choklad (Y) , Lars&annika .. tjat om bilar
*heliumballonger (Y)
* Stackars Jasmines öga! det roliga var att hon läste boken "ett öga rött" xD
* spriiiiinga & möta malin <3
* försöka förklaar väg för ronja :P
* danny, matte, erik kommer inkörandes i biil, haha.
* klippa band, if only you, i can't say i'm sorry, your song, if only you igeeen ;) , all for love :)
* signering .. lååååååååång kö .. varmt!
* kom fram .. "snyggt namn" (erik) vaddå han säger det varje gång?
* lite prat med danny (bla. erica .......... med c! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! :D - erik- gick det för dig nu danny? HAHA.) och en del meer .. öh, jaa haha.
* kort & kram ;)
* hejdååå .. sööötnooooos säger jag bara!
* vi gick till donken :))
* tåg hem

tack älsklingar!!!!! ni Är lycka! <3

vi har en inneboende de kommande två veckorna .. sebastian heter han .. är snart ett år .. en guldhamster ;) haha, han är sööt :)
var & spelade tennis med lillebror & legolas innan .. jag äger .. öh, jaa! haha.
Nu ska jag se på OC tror jag :)
Jag älskar att ha lov! :)

Konstigt inlägg .. men det får ni leva med .. PUSS

Halmstad

orkar som vanligt inte skriva nu .. men det var såå bra :)
taaaaaaack lova mikaela malin ellen sandra jasmine danny <3
och träffa ronja lovisa erika jess igen :)) synd att det inte blev längre

hehe

har inte orkat blogga idag heller ;) nu får det bli ett litet inlägg i alla fall :)
sov läänge idag, skönt! sen var jag ute med legolas, och sen kollade jag på tv hela morgonen ;D
sen var det hem till mikaela med lova en stund :D
och agnes åkte till london idag, hoppas du har massa kul söto!
sen har jag mest haft ont i huvudet, inte såå farligt som det brukar vara dock.
melodifestivalen var iaf bättre idag ;)
och jag blev gladgladglad att carola&andreas "bara" gick till andra chansen!! rätt åt carola, haha!
och dom där andra generationen har jag sett live på tångaskolan, status till mig vaa ;)
och björn gustavsson äger aaallt, så jäkla klockren ;D
och nu ska jag se klart på se upp för dårarna och sen ska jag soooooooova!
haaalmstad imorrn :D :D med lova&mikaela, ellen! sandra! jasmine! (malin? , ronja?) det kommer bli braaaa!
puss på er! <3

Loooooooooooooooooooov :D

det är lov!! äntligen, säger jag bara! en heeel vecka, utan en enda liten läxa! det känns heelt underbart, haha!
och söndag liksom :) :) :) och jaa, jag ska njuuuuuuta!
puuuuuuuuss & käärleeeek

alla hjärtans dag ..

min alla hjärtans dag har vart .. ganska vanlig, inget speciellt, förutom att alla nior hade alal hjärtans-dag show..!
Vi var typ sämst, haha! De andra hade mer tänkt på kärlekstemat och i alla fall klätt sig efter det, men min klass är ju som den är så vi körde "taliban"-utstyrsel x) Klädda i vita lakan och sjalar på huvudet shakade vi loss inför hela skolan till låten "Shake your booty" .. om det blev en katastrof? Nja, nästan!

För övrigt vill jag bara säga att jag älskar min familj och mina vänner!
mikaela, agnes, lova, hanna, hanna, emma, lollo, rabaab, malin, cässie, cissi, ellen, sandra, jenny, ronja, tilda
och säkert fler jag inte skrivit med, men jag älskar er också! <3
och tack till danny för allt han gjort, för att han är den han är, för att han gett mig så mycket lycka, för att han får mig att må så bra .. ett år sen tokyo idag! tacktacktack <3

KÄRLEK
erica

Nu blir det såhär igen ..

.. jaa att jag verkligen inte har tid att plugga ..! just nu har vi huur mycket som helst i skolan, matteprov, no-prov, två no-inlämningar, svenska-inlämning ...

fick i alla fall tillbaks so-provet om franska revolutionen idag, trodde verkligen inte att det gick så bra, men fick mvg, så då vart jag glaaad ;) satsar verkligen på att höja mig i so!

och vet ni..?! Chris från idol kommer hiit! Till Falkenberg! :O helt sjukt, faktiskt! liksom vaddå, här händer ALDRIG något! men det är kuuul faktiskt :)

och söndagsöndagsöndag.! :) <3


och lovlovlov nästa vecka, tur det! annars hade jag nog inte pallat ;) men dåå kan man njuuuuuuta!

och jag saknar cässie&malin de fuskisarna som befinner sig på florida, säkert jättebruna och allt ..! jag vill med! haha, och emma åkte till gran canaria i lördags .. livet är inte rättvist ;)

återgå till pluggningen!
puss på er!


Även jag har vart liten .. tydligen!

Tjingeling!
Har precis kommit hem från farmor och farfar, fikade och kollade på en film från Lanzarote .. var där när jag var typ 1½ år .. haha, jag var jättetjock! och så kunde jag knappt gå xD

Idag har jag..pluggat alldeles för lite .. och suttit vid datan alldeles för mycket .. usch, det är inte bra!
ska nog snart sova nu, är megatrött! ..
sorry för tråkigt inlägg ..
puuuuuuss

Ge mig!

Åh, har blivit helt kär i den här klänningen/tunikan från Topshop!
Så enkel, men ändå så snygg :)
Älskar knapparna, i form av hjärtan.
En så liten detalj, som ändå gör så mycket!
Blir sugen på att åka till Göteborg och se ifall den finns på topshop där!
Men, just det, spara pengar vad det, spaaaaaara! ;)
Men ska kolla efter den nån gång i alla fall ;)

image329

Varför inte matcha med rosa detaljer, nu till våren :)

image330   image332image331
Vad konstigt det blev med alla bilder, haha!
Men i alla fall, denna ljuvliga sko är från topshop, peacearmband från cocoo, och den rosa scarvsen från alla vårt H&M :)



Shoppat!


Hejsan! :)
Mår lite bättre idag i alla fall ..
Och jag tyckte Danny skötte sig väldigt bra i let's dance igår också ;D eller vad säger ni? vem är er favorit?

Var i Halmstad en sväng och shoppade litegrann :) Hittade massor med grejjer jag vill ha, men jag måste verkligen spara pengar just nu..! men en del saker blev det ändå, hehe.
Ett par svarta tygskor från H&M 98 kronor (hade presentkort), Ett par blå jeans H&M 398:-, ett par lite mer rejäla,vita tygskor från Dinsko 198:-, en röd "puffig" t-shirt från GinaTricot 129:- och en grön klänning från GinaTricot 149:-
Så jaa, det blev visst en del ändå.. Men jeansen behövde jag verkligen för ett par av mina har gått sönder..sen kanske det inte var sådär jäääättenödvändigt med två par skor, haha, men jaja! Jag shoppade faktiskt ingenting i Stockholm ju ;)
Får se, kanske till och med lägger in bilder sen, eller imorrn ;D

Hade ganska många läsare igår också, det är alltid lika kul! :D Men det hade varit såå himla kul ifall ni kunde skriva vilka ni är? och hur ni hittat hit? :)

förresten så är jag gladgladgladgladglad! ;D

Pusspåer

Älskade Saknade Du ..

Idag skulle min Älskade kanin Rasmus fyllt 8 år. Den 8/2-08.
Men som en del av er vet, finns han inte längre..
Jag saknar honom otroligt mycket! Jag minns första gången jag såg honom som om det vore igår! Jag var bara 7 år, och han och hans fyra syskon var det sötaste jag någonsin sett, jag minns också vår första kaninhoppningstävling.. vi hade förbrett oss noga, och det gav resultat..2:a & 7:a i de olika klasserna, och dessutom fick vi ett hederspris :) Vi älskade det båda två..!
Vi hade en ganska lång karriär..med ett tiotal första priser och ett 30-tal placeringar. Men efter ett tag kände jag att han inte tyckte det var kul längre, han fick bli pensionär ;) Istället hade vi år av mys & hoppning i trädgården. Jag kommer aldrig glömma den gången han hoppade rätt i dammen (men som tur var kom han upp direkt) och jag saknar vad vi hade tillsammans, det bästa jag visste var när du kom upp och satte dig i mitt knä, eller när du buffade på mig i ansiktet med nosen, eller när vi låg och läste tillsammans, eller när vi lekte följa john i trädgården.
Han var den bästa vän man kunde tänka sig, han fanns alltid där och tröstade .. Han var helt enkelt bäst!
Och jag hade nog inte vågat tänka på att han en dag skulle lämna mig..
Men jag är såå tacksam över allt han gett mig, jag kommer alltid älska honom, och aldrig glömma honom.
Han ÄR Kärlek.!

Jag hoppas du har det bra hos de andra änglarna..!

image327

image328

ursäkta

ni får ursäkta det dåliga bloggandet! som sagt, skolan tar kol på mig just nu, så jag varken hinner eller orkar.
nationella uppsatsen idag, gick nog sådär..

imorrn åker både miin malin och miin cässie till florida .. vaddå jag är avis?! mitt drömresemål liksom ;o haha, men jag kommer sakna eeer!! <3

nu ska jag plugga .. franska revolutionen, yihooo ..
puss

Helgen i Huvudstaden!

Lika bra jag skriver nu, annars blir det aldrig av ;)

Tåg till Götet på morgonen, mötte Malin & Sandra på stationen :D <3
Tåg mot Stockholm :) haha, konstigaste mannen, pratglad var han i alla fall! "du har fina drag"
Framme .. letade upp lägenheten, lämnade väskorna, och tunnelbana mot tv-huset :D
Där satt några andra sötnosar och väntade .. nämligen Cässie, Cissi, Ellen & Jenny <3
Gick ut och blåste ballonger, "sjöng" för födelsedagsbarnet, Jenny såklart! :D
Sen fick vi komma in till genrepet :) och söt-danny innan det var hans tur att dansa .. *kollar på alla oss jättenoga, ser lite frågande ut .. sen vinkvink :D*
och han var såååå bra!
Sen ut igen, han hade llite signering .. precis när han vände sig mot oss, börjar "vakten" dra i honom, och säger att han ska gå. Jag får panik (a) var jätterädd att vi inte skulle få träffa hnoom över huvudtaget "MEN HALLÅÅÅÅ VI HAR ÅKT FRÅN SKÅÅNE! OCH NORRLAND! och Göteborg, Och Falkenberg, Och Borås!"  Det första blev liite väl högt, haha! Men han hörde inte i alla fall :P men vakten "Jaa, men Danny då får du prata lite med de först :)"
Och Kram o sådär .. vaddå att jag saknat honom myycket!
Sen var det hejdå och vi gick ut, åkte tunnelbana tillbaka, gick och köpte mat. I <3 Kebab för nåra och Donken för några, haha!
Mat och Let's Dance i lägenheten, och vaddå glädjetjut när han fick 9-9-9-9 .. säger som dom andra, stackars grannarna ;)
Lämnade Sandra på stationen, hejdå till henne :(
Men sen tillbaka till tv-huset, :) (och ellen satt i en låda, hahaha)
Jag gillar inte Carin Da silva! men ah, sööt kom ut i alla fall "Det gick braa idag :D"  och kramar o lite prat .. puss på honom!
Sen tillbaks till lägenheten igen, prata och sova!
På morgonen var det dags för ellen och jenny att flyga hem .. hejdå till dom :(
så var vi bara fyra! haha ;) Turistade lite i stan, kollade på slottet och åt caesarsallad ;D
Sen var det dags för cässie & cissi att ta tåget hem, hejdå till dom :(
Så var vi bara två..
jag och malin gick också till stationen efter en stund .. segaste hemresan! var sjuuukt trött .. och tack söt för att du väntade på stationen! <3

Det här blev osammanhängande och sådär .. men jag vill bara säga TACK SÖTNOSAR för den här helgen!
Malin, Cässie, Cissi, Sandra, Ellen, Jenny & Danny ..
Jag älskar er .. och saknar er redan! <3

Måndag

Inte hunnit skriva idag, pluggat och tagit det lugnt, är tröööött!
Inlägg om helgen kommer imorrn!
Måste sova nu, nationellt prov i svenska imorgon bitti .. wish me luck ;)
nattinatti <3

Stockholm!

Orkar verkligen inte skriva nu .. men tacktacktacktack för igår alla!!
Det var gryyymt kul, och jag tycker om er en massa! <3

Kärlek

RSS 2.0