Long time no see

Hej kära, fina ni!
Galet att det är en del som hängt med fastän jag vart borta i...evigheter! Det har bara vart så himla mycket nu. Bra och dåliga saker. Jag har helt enkelt inte orkat med att blogga. Har faktiskt inte ens loggat in på blogg.se sedan sist. Men nu är jag på G igen! Kanske blir det inte lika mycket som förr, kanske blir det mer. Vi får se helt enkelt. Jag tänker i alla fall inte tvinga fram något. Sitter inte vid min egna dator just nu, så några bilder blir det tyvärr inte, men däremot kan jag härmed avslöja mitt hemliga projekt!

Kika in på www.emlaforyou.blogg.se så förstår ni nog!

Lots of love
Erica

STREEEEEEEEEEEEESS

Jag är ledsen, men jag hinner bara inte just nu. Måste fokusera på skolan denna veckan...klarar inte av allt just nu, för mycket på en gång!
Lovar att svara på alla fina kommentarer när jag orkar med det...hoppas inte att alla ni försvinner nu.
I love you.
E

I like it!

Finaste tröjan just nu...från H&M såklart! 299 kronor.

Snygg till svarta tighta jeans, och snygga stövlar.

Ja tack!

Vad tycker ni?


Ge-kås Ullared!Idag är det ju premiär för serien om Ge-kås i Ullared på kanal 5 klockan 20:00. Någon som ska se det?
Själv är jag ganska nyfiken faktiskt. Är ju en av de som bor nära Ullared och därför har Ge-kås alltid varit en del av min barndom ;) För mig är det ju inte så himla speciellt, så därför ska det bli rätt kul att se alla galna shoppare! Dock känns det lite som att de valt ut så himla udda personligheter...det finns ju faktiskt vanligt folk som handlar på Ge-kås också! Men så är det ju det där med att göra bra tv...
Jaja, intressant ska det bli i alla fall!

I´m sorry!

Hej fina ni!
Ledsen att det vart så dåligt med bloggande de senaste dagarna. Men som jag skrev innan så var ju finaste Malin på besök i helgen :) Jättemysig och rolig helg! Love you.

Tyvärr så började jag må jättedåligt igår kväll. Har ju vart lite småsjuk hela veckan men i princip tvingat bort det eftersom jag inte "haft tid" att vara sjuk. Men tyvärr tog det ut sin rätt igår. Och idag. Höll på att svimma idag så fick besöka vårdcentralen...men jag mår bättre nu i alla fall! :)

Nu ska jag ut en sväng med lillen...skriver sen + svarar på era underbara kommentarer! :)

Lots of love

Erica


RSS 2.0