Hemma!

nu är jag hemma igen!
myspys helg! :D
imorrn är det första december = julen börjar! haha ;)
skriver mer imorgon
love
/ e

update från Helsingborg!



tja!
sitter på hotellrummet i helsingborg, har vart över i danmark, och även gått runt lite på stan här! köpte en svart kjol, en leopardfärgad tunika (bild) och ett armband! :) imorrn blir det mer shopping på väla! Hoppas att jag ska hitta lite julklappar. Ska också kolla efter en röd klänning och ett par svarta jeans :)
ska strax göra mig iordning för julbordet nu!
ha en bra resterande helg!
love you
/ e

freeeeeeedag

äntligen fredag! fredagar är bästbästbäst. så är det bara ;) haha.
Är klaaaar med allt jobbigt plugg denhär veckan också. Så nu är jag glad :)
Ursäkta mitt inlägg igår också. Men det är komplicerat. Och knäppt. Och...jag vet inte, jag vet ingenting. Jomen nu fattar ni säkert ännu mer...eh....

Nu är det strax dags för idooool! UUUUUT med johan!!!

förresten så åker jag till Helsingborg imorgon. Familjen ska bo på hotell, åka över till Danmark, äta julbord, shoppa julklappar och sådär. Myspys!

får se om jag skriver en trudelutt sen ;)
love
/ e

nej

nejnejnejnejnej erica
nejnejnejnejnej
orka vara mig.
nej








har egentligen inte tid att blogga! Finns ju nånting som kallas skola och just nu har jag massor med plugg. Men jag lovar att jag ska ta igen lite bloggande imorgon :D
älskar er

Ett år






Det är inte klokt vad tiden går fort...idag är det den 25:e november vilket betyder att det är exakt ett år sedan jag mötte dessa underbara tjejer!
Ellen Hyldgaard
Sandra Palmersjö
Jasmine Moberg

Sååå himla tacksam är jag för det! Ni är guld, helt klart!

Glada, underbara Ellen med finaste dialekten. Snacka om att ditt skratt smittar av sig. Och jag vet att du alltid finns där! tack.

Coola, genomsnälla Sandra som är så rolig att jag dör ibland, men också kan vara allvarlig och verkligen lyssna. Det hjälper verkligen att prata med dig.

Långa, vackra Jasmine, som verkligen är huuuuur snäll och gó som helst, och som bryr sig!

TACK för att ni finns i mitt liv.
Älskar er!

matte & växtliv...

...that´s the reason. Återkommer sen.

JUL

          

En del av Ericas önskningar inför jul! ;) Den här listan kommer antagligen uppdateras då och då! ;P
love
/ e

Shoppat

tjolahopp!
idag har jag vart duktig och pluggat i princip hela dagen! Det behövdes. Matten just nu är rena döden! :( hatahatahata. Imorgon blir det först falkenbergs kyrka där det är återinvigning, haha. Jag måste dit eftersom konfirmanderna ska dit ;) Sen ska jag och mamma övningsköra första gången. Jag kommer dö. Eller döda nån. Haha.
Sen ska jag in till stan och hänga med Agnes på audition för körslaget! :D
Och nej, jag lovar, jag ska inte sjunga ;) hahahahaha!

Lovade ju att visa vad jag shoppade i göteborg förra helgen. Var ju inte så mycket, men i alla fall!

  

vit t-shirt med tryck -monki
brunt överkast -hemtex

det var det ;) haha.
återkommer om en stund
love
/ e











school

hej!
sitter just nu i datasalen i skolan! har inte hunnit skriva så mycket här nu eftersom vi haft/har dööömycket i skolan! Idag hade vi djurlivsprov som i alla fall gick bra (29/30) men matten och växtlivsprovet kvarstår. Matten går inget vidare just nu...sjukt svårt!
Idag har vi haft håltimme i princip hela dagen...skönt, men ändå rätt dött. Jaujau.
Strax ska vi läsa upp våra noveller som vi skrivit. Lycka till säger jag bara ;) haha!

Och jag måste säga att jag knäcker mig totalt åt "disco-daggarna" hahahahahahaahahaha!
Förresten, har jag skrivit att jag har klarat mitt traktorkörkort?! Ok inte så vet ni det nu! :D tufft va?! ;) När jag började trodde jag aldrig att jag skulle klara det. Men jag gav mig fan på att det skulle gå, och det gjorde det ju! :) På söndag ska jag börja övningsköra med bil också, vi får väl se hur det går :P hoho!

Ikväll blir det idol och Danny hela kvällen :) yesyes!
Helgen blir mest plugg, tyvärr!
Hur ser er helg ut, underbaringar?
love
/ e

Grand it is

Hejsan!
Har vart lite mycket de senaste dagarna så därför har det blivit lite dåligt med bloggande. Jag tror helt enkelt ni får vänja er vid att mitt bloggande går upp och ner.

I lördags var jag ju i göteborg på idolsignering. Inga roliga idoler direkt. Men däremot bästaste Malin :) och även Emma!
Och jag saknar D...

 

Hann även med att shoppa litegrann! Köpte en t-shirt på monki och ett överkast på hemtex. Bilder kommer! Myyysig dag i alla fall! <3


Just nu håller jag på att göra mig iordning så smått. Lova kommer snart hit och sen ska vi till graaaaand på disco typ :P haha. Ska bli fett kul! Men jag vill inte ens tänka på hur trött jag kommer vara imorgon....haha!
Ha en underbar kväll
love 
/ e 

måååndaaaag

tjingeling pling!
just nu är det myyyyyyyycket!
prov i djurliv på onsdag...har inte övat ett skit...oops. Imorgon ska jag och lova till graaaand så då hinner jag inte plugga alls! Bråttom bråttom!
jag fixar det...på nåt sätt!
Lovar att blogga ikväll!
nu ringer lova på vilken sekund som helst ;) hahaa
käääääärlek
/ e

complicated

tjo.
ska blogga om helgen och så imorgon. noll inspiration just nu.
hatar att livet ska vara så jäkla komplicerat.
yesyes
love you
/ e

hejhejhej

hejhejhej...haha.
Igår och i förrgår blidde det inget bloggande...Lova har ju redan berättat för er varför. Ledsen för det ;)
Igår var jag på fest, jaa. Bygdefest i Sibbarp...eller jaa, bonnefest skulle man också kunna kalla det, hahaha. Men jaa, det var riktigt kul..!!! Mycket dans, sång och nya bekantskaper ;) Nyktert var det ju inte direkt, men jaja.

"vem vill gå i ettan nu, alla alla
vem vill gå i ettan nu, alla alla
vem vill gå i ettan nu, alli-allihopa
alli-allihopa, alli-allihopa
vem vill gå i ettan nu, alli-allihopa"

"vem vill gå i tvåan nu, ingen ingen

osv...
haha, så kul har vi...eller nåt ;)

Har precis tittat på idol nu! Av duetterna var Kevin och Anna bääst. men annars tyckte jag att Robin B och Alice var duktiga när de sjöng soul :) Vad tycker ni?

Imorgon åker jag och mamma till Göteborg. Ska shoppa, träffa min Malin och kolla lite på idolerna ;) mysmys!
love you.
/ e

Lova här!

Hej hej!
Eftersom Erica är på fest ikväll så kan inte hon blogga! det får jag göra (www.lovastromberg.blogg.se )

Igår fungerade inte hennes internett så det är skälet till inget bloggande igår! idag är det som sagt party som gäller för erica!

Jaja, så nu vet ni att hon lever!

Ha de gött heiiiI!

Varberg!

Hallihallå.
Har precis kommit hem nu. Först var jag ju i skolan och sen efter skolan åkte jag, julia och sandra till varberg istället för att åka hem. Mys! Letade kläder till bygdefesten på torsdag ;) Jag hittade en guldfärgad satinklänning :) Hittade även en ny jacka (min andra gick ju sönder) det blev en sådan jag hade innan, fast grå istället för svart. Gillar nästan den nya bättre så det var ju tur i oturen ;D
Sen köpte jag även en rosa oversize-tröja och ett halsband med stjärnor på ginatricot. Bilderna får ni se imorgon när jag kommer hem från konfan :)

Hoho, jag älskar verkligen att shoppa...det är galet kul!!! Fast ibland kan det bli lite vääl mycket...och då får jag dåligt samvete istället...jaja, så länge man håller det på en lagom nivå såå..
Det var i alla fall väldigt kul!

Nu ska jag kolla på prison break som jag spelade in igår och äta grekisk yoghurt med honung...mums! :) Blir nog inget mer bloggande idag så ni vet!
Love you
/ e

Ny klänning!



lovade ju att visa en bild på klänningen jag köpte förra veckan, och jaa, here it is! Måste bara tillägga att den är mycket snyggare i verkligheten och när man har på sig den! ;D Perfekt till festen.
Köpt på kappahl :) (!)

nu är det dags för erica att sussa.
Nattinatti änglar.
love
/ e

Duktig

Heeeeeeeeeeeeey.
Måndag igen. Usch. Eller nej, det var väl helt okey egentligen. Började skolan sent. Hade mentorssamtal och matte och sen bar det av hemåt igen. Rätt soft.
Efter skolan åt jag och sen cyklade jag och Lova iväg till tånga för att träna på friskis. Kändes jätteskönt! Jag känner mig alltid så duktig när jag tränat! Har verkligen lovat mig själv att jag ska börja göra det oftare nu. Så jobbigt är det faktiskt inte att cykla iväg! Och jag behöver det. Vill verkligen komma i form. Just nu är jag inge vidare nöjd med mig själv...vanligt problem det där, har jag hört. Nä, men att träna typ tre ggr i veckan är i alla fall en början... (:





(bild från farsdag)

Resten av veckan blir det lite svårt att ¨få in träningspass, men jag ska försöka!!!
Imorgon efter skolan tar jag bussen till varberg istället för hem. Ska dit med julia & sandra för att shoppa litegrann.
Onsdag är det konfirmation med världens sötaste konfirmander.
Torsdag blir det bygdefest med klassen. Ska bli fett kul :) Sen sover jag över hos annika och pernilla på elevhemmet. På fredag åker jag hem efter skolan. Och på lördag åker jag till göteborg. myspys!!!

yesyes. nu ska jag kolla på tv en stund
KÄRLEK
/ e

Tänkardag.

Hej!
Har ni haft en bra fars dag allihopa? :)
min har vart helt okey.Pappa blev glad för täcket och chokladen så det var ju bra. Har även hunnit med att hälsa på hos både farmor & farfar och mormor & morfar plus att jag fixat massa i rummet. Effektiv dag må jag säga ;D

Har vart en sån där dag där jag tänkt lite för mycket också...not good. Kollar ni bilddagboken: eeeriicaa så fattar ni lite. Eller det gör ni nog inte alls. Ibland är jag konstig. Men det får ni helt enkelt leva med.

När jag kikade in här efter att ha kommit hem var det första jag såg en massa kommentarer! Om ni bara visste vad glad jag blev, hahaha. Det gjorde min dag, helt seriöst. PUSS!



Borde snart sova nu. Skola imorgon ju. Säger som Cassis: det är ju söndag hela tiden! haha nästan i alla fall. Den här veckan är rätt lugn, inte såå mycket i skolan i alla fall. Ska träna måndag, tisdag, torsdag har jag bestämt, och det SKA jag göra också! Konfa på onsdag som vanligt. Mys. Sen får vi se om det kanske blir göteborg på lördag :)

godnatt på er snuttisar, glöm inte bort hur värdefulla ni är!
love
/ e

Rummet

     

Här är bilder på rummet, precis som jag lovade ;)
En bild på hela rummet får ni dock när det är heeelt färdigt!

fondtapeten, guldtapten, garderoben, garderoben inuti, byrån (fondväggen), nattduksbordet!

I like it.
love
/ e


Fars dag!

Gomorron Gomorron!
Idag är det ju fars dag, så  ni glömmer la inte att gratta era kära pappor? ;) Jag ska strax gå ner och ge presenter till min ;)
Sen bär det av till mormor och morfar och efter det till farmor och farfar, haha. Hur ser er dag ut? :)



återkommer!
love / e

Dagens outfit!



Blev inget med bilder på mitt rum, eftersom när jag lade in bilderna på datorn märkte jag att dem var väääldigt mörka! Så jag får ta bättre imorgon bitti när det är ljust ;)
Passade på att lägga upp en dagens oufit istället.

Lila klänning - ge-kås
svart kofta - cubus
svart scarves - indiska
strumpbyxor - ge-kås
glittriga, svarta benvärmare - jysk (haha!)

i´ll be back ;D
/ erica

Vanlig lördag!


nämen hallihallå.
vanlig lördag idag. Sov hyfsat länge, åt frukost vid tv:n, satt vid datorn, ut med lego, läste, städade. Låter ganska tråkigt, men ibland är det skönt att bara ta det lugnt :)
Mitt rum börjar bli riktigt fint nu, galet nöjd! Ska fota bilder på garderoben och eventuellt tapeterna sen så ni får se ;D

Idol igår var sjukt bra! Alla var duktiga! tillochmed johan och lars  var ganska duktiga för att vara johan och lars, haha. BRAAAA att lars åkte ut i alla fall, tycker jag. Vad tycker ni?
Favorit då, har ni någon sådan? För mig är det killen som jag till en början tyckte var föör mycket. Nu kan jag ju inte låta bli att tycka om honom, Kevin alltså ;) Gillar Robin B och Alice också!

Nu ska jag fixa med lite bilder. Återkommer kära vänner! ;) LOVE.

Idolkväll

tjohej!
har inte blivit så mycket med bloggandet idag heller, eftersom jag fick migrän när jag kom hem från skolan... :(
nu mår jag i alla fall bättre och sitter hemma hos lova. Vi kollar på idol och svullar chips, dipp, godis och läsk ;)

Imorgon är jag heeelt ledig så då ska ni få se på bloggning ;)

saknar er
/ erica



Skolan!

Sitter i skolan just nu. Ska strax ha traktorkörkorts-teori. Hade ju lovat att jag skulle börja ta tag i bloggandte idag...får se lite hur det blir, men jag ska försöka hinna i alla fall ;) Efter skolan blir det träning med kören inför lucia. Haha! Fråga mig inte varför jag är med...kan ju inte direkt sjunga...men jaja ;)
Ska hinna med att träna med lova också. det var längesen nu!
skriver när jag är hemma!
love
/ erica.

segsegseg

tjolahopp!
dåligt med bloggande som vanligt...men vet ni, jag har bestämt att jag ska börja "satsa" på bloggen igen, alltså börja skriva varje dag, lägga ut dagens outfit osv.. detta kommer börja gälla på torsdag, för då har jag klarat av det tredje provet denna veckan. Behöver dock fortfarande hjälp med headern...malin & cassis erbjöd sig att hjälpa till förra gången, fortfarande frivilliga? (a) eller någon annan som har lust att hjälpa till? :)
Skolan idag var väl okej, matteprov...mindre kul. Men nu är jag klar med matte A :D så nu ska jag börja med matte B nästa vecka. Var i stan och köpte en jättefin klänning idag också! :) Den kan jag visa upp på torsdag!

Och jag diggar Dannys nya singel Radio :) Jag blir såsåså glad! :) japp!

nu måste jag fixa lite i mitt rum...har ju gkort om där också! Det ska ni också få se så småningom! ;D
puss på alla älsklingar!
/ e

RSS 2.0