Jaa!

Det blir girlfight i idol-finalen, jajajaja! :D *andas ut* haha. Tycker att det var rätt att Andreas åkte ut!!
Nu ska jag sova, har fett ont i magen ...
Take care sötisar!

- Erica

Juletider

Tänk, det är snart julafton! :o
Och jag har inte köpt en enda julklapp, brukar alltid vara tidig ju!
Förresten så vet jag inte ens vadjag själv önskar mig x) haha, vilka problem! Funderar på att önska mig en ny mobil, för min funkar inte alltid, meen på ett sätt känns det så onödigt, ändå bara haft min i ett år ..

Men första advent på söndag, myys! :) jag älskar julen! Liksom allt, julmusik, lussebullar, julgodis, juöpynt, julgran, julmat, julstämning, ALLT! :) och bara umgås med de som betyder mest..sen är det ju såklart jättekul med julklappar o sådära, det ska jag inte förneka ;) Men det är inte det viktigaste ...

Och första december imorrn :D chokladkalender! ;) hahahaha

Såå..vad önskar ni er i julklapp?

- Erica

Torsdag

Heey!
vet inte riktigt vad jag ska skriva egentligen...
Bestämt ändå att det blir julshow i skolan för 9:orna ;) det är ju kul :D men lite kort tid på oss..har i alla fall bestämt vilken låt vi ska ha. Det blev "När julen kommer till stan" haha. Fast vi ska ändra om texten lite. Men killarna i klassen vill gärna överdriva lite väl mycket -.- så vi får väl se vad det blir av det!
Och goda nyheter, Danny ska signera i globen den 7 december :D :D idolfinalen ju! och jag kommer vara där! Fett kul!
Imorrn äre besöksdag på gymnasiet. Usch, jag får panik bara jag tänker på att det snart är dags att välja =/
Jaujau, nu ska jag hitta på nåt annat ;)

Mina flickor är bäst, glöm aldrig hur mycket jag älskar er! <3

- Erica


.





Jag har förstått nu att du aldrig aldrig aldrig kommer att förstå hur mycket det betyder för mig.
Så skit i det då, det spelar ingen roll längre. Jag vet vad du tycker, och det kommer förmodligen aldrig ändras.

Liseberg 25/11

Lika bra att berätta om igår nuu :) Så jag kommer ihåg det mesta ;)

Åkte från Falkenberg med mamma, Lova, Mikaela och Agnes vid 11-tiden, och var framme i Göteborg vid 12. Gick till Donken i Nordstan och träffade alla sötisar där :)
Malin Cassis Cissi & Ellen <3
Julia Sandra Frida Jasmine Josefine
<3
Sen så gick vi läänge och väntade på att det tåget vi trodde Danny skulle va med på skulle komma .. så plötsligt ringer min mamma och säger att han är på Liseberg och repar! Panik! så vi sprang runt där till spårvagnar o allt, och sen ruuuuuuuuusa in på Liseberg, så hade han ändå gått precis när vi kom fram =/  Så blev jag jääättedepp, för vi hade liksom verkligen tänkt, ska vi åka direkt till liseberg eller till stationen först? Så valde vi ju fel.. men sen kändes det bättre i alla fall ;) Omgiven av de allra bästa kan man inte vara depp så länge <3
Och det var verkligen hur myys somhelst! Först gick alla utom Agnes & Lova iväg och kollade runt lite, köpte tomtebloss o sådär, haha :) Och varm choklad :)
Sen satt vi mest och väntade, men det var skojj ändå. Och tanterna bakom tyckte vi var "riktiga fjortisar, som skulle ha tomtebloss o allt vad det är" och "Hemskt vad de ska skrika, så märkvärdigt är det väl ändå inte" och "Kan de inte ens sätta sig ner?! Så töntiga" hahaha ;D Men det bjuder vi på!
Meen så ett tag innan var det massa frågor på denhära storbildsskärmen, typ "Hur gammal var Danny när han började i gosskör" o så skulle man svara I, II eller III med fingrarna x) haha! Och inzoomning på oss en deel gånger ;) Men det var rooligt, eller nåt.
och sen skulle vi tända tomteblossen! Men det gick ju inte -.- haha, men tillslut fick vi igång några, men då blev jag räädd (a) haha, men sen fick vi ändå inte ha de för vakterna ..

Men sen började det vid fyra, först bara Lotta Engberg , och sen Charlotte Perrelli också .. och Mikaela fick sjunga, HAHA! och vaddå att de zoomade in henne jättemycket?! xD Det var lite kul (a)
Och sne kom bästaste upp på scen <3 Först If only you :) och han sjöng väldigt fel i början, haha ;) Och sen Tänd ett ljus - fint fint fint <3 fast han kunde inte texten, hade fuusklappar, men ändå sjöng han fel, meen det var grymt ändåå :) Och sen när han satt i soffan och dinglade med benen, sötnos! Och sen när han pratade med Lotta, så skrek alla typ vad han än sa ;) så han ba: "Funkar vad som helst?! KAKA?! Alla : waaaaaaaahhh woohooo x) typ. Kolla video på Söt-malins blogg! www.malinsyl.blogg.se
Men sen efterår så signerade han vid scenen, så vi stog och väntade .. och så tog vi hand om en liten tjej, som nästan klämdes..
och det var kallt! Mina fötter var isklumpar! Så väntade vi lääänge, och innan han hunnit komma till oss säger vakten : Danny, du måste gå nu.
Och neej. Vi hade ju inte fått kram eller något. Han såg oss precis när han skulle gå, och värsta ledsna leendet ..
Och jag fick värsta panik, nejnejnej, jag måste ha en kram! Så ruuuuuuusa ut från Liseberg, och jag lovar att jag trodde jag skulle bryta fötterna av mig, så stela som de var! x) Så stog vi bakom scenen och väntade. "Föreställde" oss hela tiden att han gått ut en annan väg, eller att han gick omkring inne på Liseberg, eller nåt! Men när Lotta kom ut sa hon att "Han är på G" och mycket riktigt efter en stund kom han ut :D 
"Hoho finns det några snälla barn?" Haha söötnoos!
och sen när han skulle härma hon där Filippa eller vad hon hette x) haha
fick väärldens mysigaste kram och jag hade typ gråtit innan han kom ut. Töönt, jag vet. men allt kändes skit då. Så kollade han på mig å ba : "Är allt b
ra? =/" och klapp på kinden <3 och sen tog vi lite kort o sådära, o sen skulle han åka =/ Så vinkvink, och maassa slängkyssar ;D haha

Men allt var bra till sist, och det var myysigast på Liseberg, värsta julkänslan! TACK alla ni som var med, och gjorde dagen bra, ni är underbara! <3 <3 <3

Har säkert glömt massa som vanligt, men isåfall lägger jag till det sen ;)

you're my angels <3

Precis kommit hem från göötet nu :) riktigt riktigt roligt, även om allt inte blev riiktigt som vi tänkt oss ;P Haha, ni är bra bättre bäst! <3
Skriver imoooooorrn, orkar inte nu (a)

Surprise

Tjosan Hejsan :) Jag är trött, haha!
Överrsakningsfest för bästaste Hanna idag, riktigt riktigt roligt ;D skriver mer om det imorrn eller på måndag, måste sova nu, Älskade göötet imorrn ju, och träffa älsklingarna :D <3

Godnatt !

Haha

Bara så ni veet, hatar jag inte hemglass längre .. de är heelt okey faktiskt ;D haha.
Nu mååste jag plugga =/
<3

Idol Idol Idol

Jaha, Daniel som fick åka ut idag. Känns som att ingenting överraskar längre, inte efter att Chris, som enligt mig var den solklara vinnaren, åkte. Tyckte i alla fall det var Andreas som borde åkt idag..dock tyckte jag juryn va lite väl taskiga! Särskilt Kishti!
Och jag har aldrig gillat daniel sådär jättemycket. Visst han är en grym artist o sådär..men jag vet inte, ingen jag fastnat för direkt ;) tycker han är lite överdriven :P men ändåå, liksom hur röstar svenska folket? Uuuut med Andreas!

Jaja, nu hoppas jag i alla fall på en girlfight i finalen..
Vad tycker ni?

Goood Niight <3

500

Wohoo, har nu kommit upp i 500 kommentarer ;D Ni är grymma! :) haha. 500:e kommentaren blev Tove!
Nu ska jag se idol! Todeloo

Stora staden ;)

Tjoo :)
Var inne i vår stora stad en stund med Mikaela och Lova innan :) det var lite myys, och lite flum, hahaha. Och jag hittade en väska! Typiskt mig, jag hittar alltid nåt, när jag borde spara mina pengar. Tror jag är lite av en shopaholic .. precis som Cäääsie, haha <3 Meen tror jag ska köpa den ändåå. Den var inte såå dyr. Eller sådär. 299:- och så har jag 20% rabatt, så det blir cirkus 240 .. en friis&co såklart (-8 hahah, jag är typ insnöad på såna x) Men den var den storleken jag vill ha, och den var brun, jag har faktiskt ingen brun väska (a) och jag behöver den tills söndag, och till Sthlm. Min andra är för liten :P haha, vi får se hur jag gör, vad tycker ni? :) haha.
Och helt tomhänt lyckades jag ju såklart inte komma hem heller .. ett par bambi-örhängen jag hittade var jag ju "bara tvungen" att köpa..hmm..meen jag gillar de mycket! Och Bambi är söööt :)

Orkar inte plugga idag .. det får bli jäärnet imorrn istället! Tror jag ska läsa lite Harry potter nu ;D det är sjuukt spännande ;o och sen blir det idoooooool :) tänk, inte länge kvar tills finalen ;D och jag kommer då befinna mig i globen, woho. Meen idag är det ut med Andreas! Han borde åkt redan för många veckor sen..

Tjingeling ;)

Heeeeelg !

Helg igen nurå! Fett sköönt! I och för sig kommer jag ha massor att göra idag och imorrn. Skolan tar död på en nu. Meeen just nu bryr jag mig faktiskt inte ett skit :) för snartsnart är det söndag och då bär det av till göteborg och träffa honom och alla underbara flickor, få må riktigt bra en dag! Det är lycka för mig ...
<3

Slutade ett idag, som alla fredagar, det är bra! Något som var mindre bra var att vi hade oförbrett mattprov idag .. men det gick nog heelt okej i alla fall .. hoppas jag! ;)
Nu ska jag ut med Legolas en sväng ;D

Godnatt!

image289

Natti Natti!

knäck

Meen hallåååå, jag hittar inte knäcken. Får en liten känsla av att mamma gömt de för att inte jag ska äta upp alihop .. men det kan väl då aldrig stämma? :O

Today

Heey!
Har inte bloggat så mycket kul nu, men brorsan har fixat sin nya dator, och eftersom min går på samma bredband har det vart sjuukt segt. Så ni veet ;)
Har inget speciellt kul att berätta nu heller .. eller joo! Harry potter boken släpptes på svenska igåååår :D Haha, jag äälskar de böckerna ;) är redan i full gång med att läsa!
Och inatt var jag uppe och städade mitt rum hela natten x) det var inte alls för att jag var sur på min mamma nejnej -.- :P
Nuu måste jag sätta igång med läxan! Todelooo!

.

Jag hatar hemglass ! Blä på dom!

Ifall nån ville veta eller såå ...

yes!

Wohoo nu har jag lyckats fixa klocka och almanacka också ;D jag är bra! haha. Så nu har jag tänkt blogga lite mer regelbundet igen :) Så alla mina gamla läsare får vääldigt gärna komma tillbaks! haha.

Och jag längtar sjukt mycket tills söndag :) Det kommer bli såå bra! Det SKA bli så braa! Jag saknar honom en massa! Och jag saknar er <3

glöm aldrig hur betydelsefulla ni är!

- Erica


Blä

Idag är tydligen inte min dag. Efter att jag kom hem från skolan satte jag mig vid datan och började skriva en svenska-uppgift som ska in senast fredag. Fantasin flödade (haha) och jag skrev på .. så när jag hade skrivit ca 1 ½ sida kommer det upp en liten ruta "Works har hittat ett problem och måste avslutas"
och jag som inte hade sparat .... snacka om sur jag blev! och är fortfarande, känns som att det inte blir alls lika bra nu när jag måste skriva om allt .. men en sak har jag lärt mig i alla fall. SPARA ALLTID HELA TIDEN!

Strax efter det, när jag sitter och skriver, ser jag något litet svart i ögonvrån, kollar ner på golvet där en riktigt, riktigt stor äcklig spindel springer .. usch usch usch! Den var verkligen stooooor, och jaa, jag är riktigt rädd för spindlar! Som tur var, hade mamma och Anton inte hunnit åka på Antons utvecklingssamtal, så han kunde döda den! Annars vet jag inte vad jag hade gjort ..

skriver nåt roligare senare, tror jag ;)

- Erica

Stolt

HeysanHoppsan ;D
Är faktiskt riktigt stolt över vad jag lyckats fixa med min blogg idag! Innan har jag inte fattat ett skit hur man ändrar med stilmallar, kodmallar och allt vad det är .. men nu så ;) mycket med hjälp av www.designadinblogg.blogg.se Riktigt bra hjälp! Nu ska jag försöka fixa klocka och almanacka o såå, får la se ifall jag lyckas med det :P och sen kanske det blir finare med någon slags header? vad tror ni? Fast det klarar jag nog inte själv .. haha. Man kan ju inte vara huur teknisk somhelst, ellerhuur? ;)

Besöksdag på gymnasieskolan här i falkenberg idag. Var ganska kul, men valet har fortfarande inte klarnat alls .. just nu lutar det åt antingen samhäll-turism, samhäll-språk eller munkagård-djurvård .. men vi får se .. I guess :)

Ha en bra kväll!
- Erica

Tråkigt

Jag har trååkigt! Sitter och försöker fixa min blogg lite, men ska jag vara ärlig går det inget vidare :P haha. Har i alla fall lyckats ändra färg på texten, wohoo ;) meen, jag kommer inte ens ihåg hur man ändrar bild på sig själv? Hjälp, någon? haha.

- Erica


Update!
Jag klarade det! Wohoo ;D haha.

..............................................

Du betyder verkligen huur mycket somhelst (Jag tycker ju tillochmed om dig mer än mikaela, haha) men just nu känns det jobbigt. Men tack ändå för att du finns. För det mesta är du ändå bara glädje och lycka. Tack. Tack. Tack.
Kärlek.

Tack ni andra som betyder. Ni vet vilka ni är.


(:

Tänkte vara lite duktig och blogga nu :D (egentligen är det inte alls duktigt för jag borde egentligen plugga, men det behöver vi inte prata om, haha). Igåår var i alla fall jag, Mikaela, Lova och Agnes Kungsmässan, Idolernas roadshow ju ;D (alltså de idoler som åkt ut, för er som inte är idol-nördar :P)
Träffade Malin och hennes kompis där också :D <3.
Vi kom dit lite tidigt, trodde det började en timma tidigare än vad det gjorde så det blev väntaväntavänta, meen vi är ganska vana vid dte här laget :P haha.
Men så vid ett kom de iallafall :) Patrizia, Gathania, Evelina, Sam och Christoffer :D
Först fick man ta kort med alla fem, så man stog i en kö och sen fick man i stort sett springa upp och ställa sig jämte de *klick* och så nästan springa ner igen, haha. Men det var lite kul ändå ;)
Och sen var det uppträdande! Tyckte typ alla var bättre live faktiskt. Särskilt Sam och Evelina var bättre än vad jag tyckte de var på tv :).
Och sen efter det så var det signering ;) Lite småstressat som vanligt kanske, men det var braa ändåå. Patrizia va sööt :) haha, Evelina var förkyld, och pratade massa med Agnes, så hon sa ingenting till mig x) Sam hade väärsta problemen med att stava sitt eget namn, Chris va söööööt, men verkade ganska depp =/ och Gathania, jaa jag vet inte .. :P haha.
Men det var kuul i alla fall :) Orkar inte berätta så noggrannt, men ändåå, nu vet ni lite ;)
LOVE!

- Erica

Hem från Tanum :)

Får väl skriva om hemresan också då ;)

Eftersom jag och Cassis bestämt oss för att ta den tidiga bussen till Göteborg ställde vi klockan på 8:00. Men när den ringde var vi jättesega, låg och myste med vovvarna och sådär. Så rätt vad det är kommer vi på att det är jättebråttom! Så Cissi fick gå upp och väcka Ninni och Johan (nån av de skulle köra oss till busstationen). Men, så frågar de ifall vi ställt om klockan, och smarta som vi är hade vi ju såklart glömt det. Så då hade vi en timme till på oss! Haha. Så vi gjorde oss iordning, åt frukost och sådär. Så sen är det helt plötsligt jäättebråttom igen. Vi fick typ springa ut till bilen ;) haha.

Men så åker vi, och när vi är framme ser vi att en viss DANNY står och väntar på bussen :D
D - Nämen Heej! Fick ni inte heller nån sovmorron? ;)
E - Heey :D haha neej :P
*KRAAAAM*
D - Gomorron
D - Ni sov hos Cissis syster va? Eller hur var det?
E - Jaa precis ;)
D - I Bullarebyn, Bullare .. Bullaren .. ??
E - Haha nåt sånt.

Och så var det hejdå til Cissi, för hon skulle stanna kvar hos sin syster .. <3
Och Jag o Cassis gick på bussen först, men D stog typ sist i kön .. så vi ba .. lalalala meen jaa, den platsen är ju upptagen (platsen jämte oss) och ingen satte sig där heller ;)
D - Får jag sitta här eller? :)
E & C - Jaa de e klart! :D

Och sen var det buss i två timmar med massa galna IFK-fans .. -.- haha!
Och praat med D. Fast han bloggade en del, och sen kolade han på film x) haha!
Men sööt från hans blogg:
"Med mig på bussen sitter även två töser som vart och sett mig igår .. E & C .. :D"

Så när vi var framme satt Danny fortfarande och kollade på sin film, och vi försökte få hans ippmärksamhet, och säga att vi var framme .. men inte.
Så helt plötsligt
D - Är vi framme?! :O
E & C - Hahaha jaa x)

Så stog Erika, Jess och Ronja på busstationen och väntade .. och sen var det massa kul på tågstationen <3
"Nu är det ju en timme kvar tills tåget går, vill ni ta en fika? :D"
"Jahaa, du ska till Falkenberg jaa, Haha Farväl Falkenberg! x)"
"Vem är Darins snygga dansare?" Hahahahaha
"Coolt öga! Hon från Rix har prickiga ögon ..........."
"Men neej, var jag otrevlig nu? :o ska jag gå tillbaka? :o"

Såååå kul <3
Och sen fick malin prata lite med honom i telefon från Portugal också :)

Det var nog det meesta i alla fall ;)
Även det en underbart bra dag! :D <3 T A C K

RSS 2.0