2007

Heeeey!

Hade tänkt skriva värsta långa inlägget idag, men tror inte jag hinner det..dessutom har jag ont i magen nu istället för huvudet -.- Tror det är migrän-tabletterna jag får magont av .. lyckat!

Jaja, vill bara skriva lite om 2007 i alla fall! Till att börja med har det här året vart så sjukt underbart bäst! Helt klart det bästa året i mitt femtonåriga liv! Och den allra största anledningen till varför det vart så bra och till varför jag mått så bra & varit så lycklig är DANNY! Det är till stor del tack vare honom, och han betyder så mycket! Ärligt talat har jag blivit som en annan människa. Jag är mycket mer glad & står för vad jag tycker, vågar mer! Jag kan egentligen inte förklara med ord, för mig är det så stort! Allt jag fått uppleva tack vare honom, allt han gjort för mig, det är LYCKA! Han är fantastisk och så enkelt är det!! Kärlek

Sen har jag nog faktiskt i och för sig blivit mer känsligare också..tror inte jag gråtit lika mycket något annat år som jag gjort det här, men allt har vart så värt det! (och jag tror faktiskt aldrig jag skrattat lika mycket som jag gjort det här året heller ;D)

 Och tack vare honom har jag träffat en massa underbara flickor, som jag älskar av hela mitt hjärta! Allra mest Malin , Caassie & Cissi. Jag är såå glad att jag träffat er, för ett halvår sen visste jag inte vilka ni var, men nu skulle jag inte kunna leva utan er! Alla gånger vi hunnit med att skratta & gråta tillsammans.. KÄRLEK!

Och mina andra underbara kompisar Mikaela, Agnes, Lova, Hanna, Hanna, Emma, Lollo, Rabaab och alla! Ni är också stor del till att det här årt vart så bra! Jag älskar er!

SÅ TACKTACKTACKTACK! Ni är underbara! Jag älskar er & kommer alltid finnas här för er, vad som än händer!
GOTT NYTT ÅR! <3


Saknad

Måste bara skriva .. jag hatar att jag saknar honom så mycket, alltid. Nu är det verkligen helt kört igen! Gråt Gråt Gråt, jag orkar inte mer .. Jag kommer inte orka vänta flera månader, det kommer inte funka! Jag behöver träffa honom .. NU!

saknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknar

<3 <3 <3

Migrän

Gokväll!

Anledningen till att det inte blivit nåt mer bloggande idag är för att jag fick migrän-attack .. idag igen! =/ riktigt jobbigt att det börjar komam så ofta nu .. innan hade jag kanske det några gånger om året bara, men nu har det vart två gånger på mindre än en vecka =/
men jaja, det börjar släppa nu i alla fall :)

Förresten så var Dany så sjukt bra på Svenska eldsjälar .. och jag tycke ändå det lät helt okey med bandet, även fast jag fortfarande är lite osäker till det, men det ska bli bra!!

Måste gå nu, annars är jag rädd att jag får ont i huvvet igen...

Kram!

Söndag

Gomorron på er :)

Nu ska jag strax iväg till Varberg .. kanske ska på bio .. annars ska jag och mamma kolla lite i stan ..
Ska skriva om det här året när jag kommer hem igen ;)

Hoppas allt är bra med er, sötnosar!

600

Yeah, måste bara skriva att min 600:e kommentar skrevs av ................
Världens bästa Caassie! ;) (www.cassandraodqvist.blogg.se)

nu ska jag sova! nattinatti :*

Glad!

Hejsan!

Måste säga att jag blev riktigt glad när jag kom hem nu & kollade statistiken på bloggen och upptäckte att idag har antalet läsare tredubblats sen i torsdags! :O
Sånt gör mig riktigt, riktigt glad måste jag säga! Lite synd bara att jag inte haft tid att blogga så mycket idag, men jag hoppas alal ändå fortsätter läsa min blogg :) och det hade vart guld ifall ni kommenterade lite mer också ;).

Som sagt firade farmor&farfar guldbröllop så har umgåtts med dom och kusinerna hela kvällen :), riktigt trevligt faktiskt, och god mat ;) haha.

Nu är det ju inte länge kvar tills nyår!
Hur har ni tänkt fira?
(imorrn ska jag skriva lite om året som gått! det bästa & sämsta med det här året osv..!)
Jag ska bara vara hemma med några kompisar, ha roligt & sådär :) Det blir inga fyrverkerier eller smällare för oss! Jag vet hur dåligt min, och andra hundar mår av det, och för att inte tänka på alla fåglar! Tänk vad många som dör varje gång..dessutom brukar det alltid innebära massor av olyckor. Och visst, det kanske är lite fint att se på, men jag tycker då inte att det är värt det!! Ska ni smälla raketer/smällare?

image311

Ha en bra kväll! Kramar

Mycket att göra

Hey!

Idag har jag ganska mycket att göra, farmor &  farfar firar guldbröllop idag och vi har bjudit hem dom, så jag måste hjälpa till med mat och efterrätt och sådära ;)
Och nu måste jag gå ut med vovven, så jag skriver nog lite mer senare :)

image310

Take care <3

Mycket ska man se ..

image309

kolla det här, en liten batteridriven apa som tydligen hjälper till att torka nagellacket genom att blåsa ;) Håhåjaja ;) Men jag måste erkänna, lite söt  fiffig var den allt ;)

finns på www.coolstuff.se för 59 kronor. där fanns även massa andra mer eller mindre onödiga saker .. vad sägs som en självrörande mugg? haha!

godnatt!

Mysdag

TjosanHejsan :)

Idag har vart en riktig mysdag! Har nog inte gjort något vettigt över huvudtaget .. har vart en såndär riktigt trist, mörk dag med massa regn, så jag har mest suttit här, läst en bok eller kollat på tv ;) det kallar jag lov!!
Det enda jag gjort är att jag var i stan & lämnade tillbaka lillebrors örhänge han fick i julklapp av mig .. hatar att lämna tillbaks eller byta julklappar! men det var för litet, så inte mycket att göra åt ..

Hoppas ni också haft en bra dag & att ni försöker njuta av lovet! Vill inte ens tänka på att det inte är sååå länge kvar tills vi börjar. jag får panik bara av att tänka på det! Då är det dags för alla nationella prov .. och det värsta av allt - gymnasievalet! jag vet fortfarande varken ut eller in. Men, det löser sig hoppas jag ;)
Och innan skolan börjar är det en hel del att se fram emot .. nyårsafton med flickorna  och nästa helg blir det älskade göötet med andra flickor ;) kommer bli riktigt skojj :D

Jaja, nu ska jag inte tråka ut er ner ;) haha!

PussPuss

Oj Oj Oj

Godmorgon!

Märkte precis att jag hade nästan dubbelt så många läsare igår jämfört med vad jag brukar ha :D
Det handlar ju inte om hundratal direkt, men jag blir ändå glad över att det finns en del som faktiskt vill läsa min blogg! Den senaste tiden har jag inte skrivit så mycket intressant, men ska faktiskt försöka ta tag i bloggandet lite mer på allvar :)

image307

image308

Två söta halsband från cocoo.se :) Fastnade verkligen för nallebjörnen, tycker den är riktigt söt!
Skriver mer lite senare .. Ha en bra dag!

Kramar

Våren är här ?.. eller iallafall vårkläderna ;)

image306

Jag sa ju att jag hade tråkigt ;) Satt och kollade lite på ellos.se & hm.se och där har de ju redan börjat få in massa vårkläder! Älskar färgerna . blir glad! :) på ett sätt vill jag faktiskt ha vår nu .. hatar att dte är så mörkt på vintern .. men samtidigt .. det har ju inte ens vart snö än ;O Så våren får vänta ett litet tag till .. men inte föör länge.. ;)

Nu tror jag att jag ska soova, har fortfarande tråkigt ;P

Puss&Kram&Natti <3

Fix Fix

Gokväll!

Jag har jättetråkigt =/ så eftersom alla (=malin & ellen) gjort om sina bloggar så fint bestämde jag mig också för att göra det ;) Känns som att julen är helt över nu, så nu fick det bli lite rosa istället :).
Och nu har jag ingen aning om vad jag ska göra .. tråktråk! haha.
Men jaa, jag återkommer ifall jag har nåt mer på hjärtat ;)

Puss!

Gårdagen


Shalalalala ..

Oj, nu har jag visst glömt bort bloggandet lite ..
Igår var Agnes, Lova & Mikaela häär, vi skulle ge varandra julklappar och sådära :) Det var myys! Haha, och det roligaste var nog när vi skulle testa ansiktsmaskerna vi fick av Agnes, hahaha! Det var såna där som stelnar, som man ska dra bort (eller förlåt, jag menar skala av xD) och jaa, det gick väl sådär! Trodde ett tag att jag skulle behöva ha kvar den där masken hela livet ;)

Idag har jag och mamma vart en sväng i Halmstad, skulle kiika lite på mellandagsrean, men shit vad mycket folk det var! Jag blev trött baar av att se allt och alla! haha ;)
köpte i alla fall en gräddvit tunika från Cubus, ett gräddvitt linne från jc & en brun "silkig"  blus från Cubus ;) Och det var faktiskt halva priset på allt! Brukar annars vara expert på att hitta sånt som är ordinarie pris, haha.

Och idag kom H&M-katalogen, äälskar att kolla i den! Fast det brukar aldrig bli att jag beställer något .. men dte är kul att titta :D hoho.

Kramar

Juldagen :)

Hejsvejs ;)

Ska skriva lite mer om julafton sen, orkar inte nu .. är helt slut faktiskt! Vet inte riktigt varför .. julafton tar väl på krafterna ;) haha!
Men jag hatar att det liksom är över nu .. ett år tills nästa julafton! och kom att tänka på (när jag läste bästa malins blogg www.malinsyl.blogg.se) att det är liksom inte många jular kvar tills jag är typ vuxen .. liksom det känns som att det kommer vara heelt annorlunda då .. ah, jag vet inte, men det känns konstigt =/ Jag vill ha julen såhär som den är nu! Faktiskt ...
Men jaja ..
Idag har vi vart hemma hos mormor & morfar eftersom mormor fyller år :D grattis!
Nu ska jag nog stänga av datan, och sen läsa lite, och sen soova faktiskt! Det är en dag imorogn också, hoho ;)

love <3

Julafton ..

gokväll :)

Min julafton har varit riktigt bra! Hoppas er med har varit det? (:
förutom då att jag fick vääärsta migränattacken precis när gästerna kom .. så missade i princip hela Kalle Anka .. men mådde hyfsat bra vid julklappsutdelningen i alla fall .. och sen har dte bara blivit bättre :)
Fick nog allt jag önskade mig :D meen, vad som är ärt lika mycket .. jag vet att jag har underbara vänner .. och ni ska bara veta att jag älskar er! Men ah, om ni ändå vill veta så fick jag en ny mobil :) och ett Thomas Sabo-halsband :D och tre berlocker .. blev riktigt riktigt glad!
Men för övrigt vara llt myys, och jag älskar julafton, förutom att det blir rätt hysteriskt med julklappar å allt, när man har yngre syskon & kusiner .. menmen ;)
Skriver mr imorrn kanske, för nu ska jag soova!

godnatt sötnosar!

GOD JUL!


God Jul :)

Det blev visst ett blogginlägg nu ändåå, har inget speciellt för mig nu ändå :)
Öppnade några paket imorse :) fick en plånbok av lillebror & bodylotion & skålar till min servis av mormor och morfar .. bland annat :) men aa, de flesta paketen öppnas ikväll ..
Nu ska jag baranjuuta och ha det mysigt! Hoppas ni med har det!

KRAM!


Underbar

"Det finns en gnutta magi kvar i oss alla. Du och jag, vi har den och vi vet att vi har den, men det finns många som glömt bort kärleken. Du får hjälpa till att väcka den till liv igen. Visa kärlek och kärleken kommer att visa sig."

Bara för att jag tyckte det där var så fint :') och han är föör bra!
Och jag vill bara att ni ska veta att jag älskar er .. nu & altid, vad som än händer!

KÄRLEK

Haha!

Hejsvejs :)

Kollade på Shrek den tredje innan :) lite smårolig faktiskt :D haha!
Detta året struntade vi för första gången i bingolottos uppesittarkväll ;) haha!
Problemet är bara att teven har något slags problem, så alal färger går typ i rosa .. :S så Shrek (som egentligen är illgrön) var typ gul-rosa! hahahahaha. Tänkte att Danny skulle bli aktiv nån gång .. annars ska jag nog göra familjen sällskap och se Underbar och älskad av alla .. :) (den rosa versionen) xD

Hinner nog inte blogga nåt mer innan tisdag .. så jag vill bara säga GOD JUL! Hoppas ni har en bra & jättemysig jul!

Pusspusspuss

Dan före dopparedan ;)

Hejsan!

Känns faktiskt helt sjukt att det är julafton imorrn! Känns som att det borde vara om en månad eller nåt ..
Men aa, det är myys i alla fall!
Har vart hos faror & farfar idag och ätit dopp i grytan :) fast det var inte så gott i år .. tror jag gillar det mindre och mindre för varje år!
Tror jag måste hjälpa till att göra i ordning lite nu ..
Skriver nog lite mer senare .. men förresten .. Vad hoppas ni på att få i julklapp? :)

Puuuss!

Förtrollad

Tjohey!

var på bio & såg förtrollad innan med Mikaela och Agnes :). Den var faktiskt bra! Lite småtöntig ibland, men söt! :)
Nu har jag kollat på Sweet Home Alabama, och funderar på att gå & lägga mig .. ;)
Imorrn blir det dopp i grytan hos farmor & farfar :)
godnatt!

- Erica

Julstäda ...

.. är tråkigt! haha!
Neej .. men lite mys kanske, men jag hatar att dammsuga .. x)
Har slått in massa paket & smakat på julskinkan och så nuu .. så nu börjar julkänslan faktiskt infinna sig! :)
Och sen när vi ska klä granen kommer det bli precis som det ska vara .. öh .. jaa! :D haha.
Har inget direkt viktigt att skriva egentligen, så jag skriver nog mer senare :D

Puss!


Jul Jul Stråålande Jul

Snart jul nu, helt otroligt vad tiden går! Faktiskt!
Tror inte det kommer bli nån vit jul i år =/ vill faktiskt ha snö på julafton, jag gillar inte allt slask och is som blir eferåt, men själva snön är mysig ju! :)

Och jag älskar julen! Allt liksom, att bara vakna på morgonen och veta att idag är det julafton! Julklappar (säg den som inte tycker det är kul?), julmat (skinka & grönkål :D), ljus, gran, advensstjärnor .. jaa ni fattar :D men på något sätt har jag nog mer och mer börjat inse att det viktigaste av allt är att umgås med de man tycker om. Jag vet att det låter som värsta klyschan, men ärligt talat! Det är en av de gånger på året jag tänker på hur mycket jag tycker om er, och hur lyckligt lottad jag faktiskt ändå är!

Men såklart det inte skulle vara jul utan julklappar och allt, det hör liksom till .. så är det bara! :) Yesyes .. det blev ett mycket djupt inlägg såhär på kvällen ;) haha! Imorrn blir det mycket städande här hemma, eftersom vi ska fira jul här i år .. usch & fy! Men ska försöka se det positivt! Och på kvällen ska vi ta in granen och klä den! Det är myys!

Tror faktiskt jag ska sova nu .. eller i alla fall stänga av datan, är ganska trött faktiskt ;P

image304

Jag & Rasmus för några vintrar sedan ;) <3

NattiNatti
- Erica

Klar :)

Yesbox, nu är jag i stort sett klar med mina julklappar! :D det var på tiden ;) haha!
Eller aa jag är klar, men har tre stycken småsaker på G .. kanske :) haha! och en till mig själv (-8
Var på stan med Mikaela innan & köpte det sista :)
Nu ska jag städa lite ... och sen ska jag med pappa & köpa julklapp till brors. Det tar tydligen aldrig slut ;)

Imorrn blir det nog bio :) Förtrollad :) tycker faktiskt den verkar bra !

Och bara så alla vet är jag & cääsie både döda, begravna & förmultnade! (a) hahahaha!
Och att sitta uppe halva natten & spela spel på Hamsterpaj är också bra (Y)

För övrigt har jag tråkigt. Jag saknar alla <3

Tack!

Som ni ser är min blogg omgjord nu .. lite juligare .. mycket finare!
Snälla Anna (www.sissigirliiee.blogg.se) hjälpte mig .. så tacktack till henne!! :)

Skriver mer sen .. är trööött! haha

- Erica

Betyg

Jag har tråkigt, så ni kan väl få se mina betyg ;)

Bild : G *
Engelska : VG **
Hemkunskap : MVG
Idrott : G ***
Matematik : VG
Spanska : VG
Musik : G ****
Biologi : MVG
Fysik : VG
Kemi : VG
SO : VG *****
Slöjd : VG
Svenska : MVG
Teknik : VG

* Vi har inte haft bild denhär terminen, så det är förra terminens betyg, och då fick typ ingen bättre än G.
** Jag har haft MVG alla terminer fram tills nu, så jag sänkte mig =/ Men hoppas kunna fixa det nästa termin.
***Fick G bara för att jag inte hållt någon idrottslektion för 6:orna, 7:orna eller 8:orna, vilket jag antagligen ska göra nästa termin.
**** Missnöjd! Men musikläraren vet typ inte ens vad jag heter .. tror jag försvinner ganska mycket i vår högljudda grupp ...
****Vi har fortfarande klumpbetyg i SO, så om man får VG i SO, får man VG i samhällskunskap, religion, historia & geografi (hoppas verkliigen jag kommer höja mig där!)


Det var det ;)


Jullooooooov!

Tjohey! Jaa nu har jag också fått jullov ;) Var bara i skolan typ en timme idag, lyssnade när kören sjöng & fick våra betyg :) Är väl nöjd med det mesta .. men jag fick MVG i HEMKUNSKAP! haha, det trodde jag aldrig! men det var kuul :D
Är ganska missnöjd för att jag sänkte mig från mvg till vg i engelska, men antagligen kan jag jobba upp det till nästa år, hoppas det i alla fall! För övrigt har jag chans att höja mig i typ allt, så det blir järnet nästa termin ;)

Tror jag ska försöka hitta på nåt vettigt nu .. lovat mamma att städa lite .. så det är väl lika bra att jag gör det .. eller .. kanske lite senare :D haha!

Hoppasni har en bra dag!
Kärlek!
- Erica

Soft

Heysan! har inget direkt intressant att skriva idag .. men skolan var i alla fall soft :) städade klassrummet i 40 minuter & sen var det rast & sen film (+tårta och julmust :D)
Och annars har jag inte gjort så mycket vettigt .. vart med mamma & handlat o sådära ;)
Nu äre snart Bonde söker fru :D haha!

Hoppas allt är bra med alla!
Love

<3




                              Because I love you so much!







Ibland blir man frustrerad! x)

Gick bort till macken med pappa & brorsan innan för att köpa julgran så kommer vi dit, väljer läänge, jag håller på & frysa ihjäl, så traskar vi hemåt igen, och precis när vi kommer innanför dörren säger pappa; men just det! Jag tror de sålde E-M-D.s singel på macken! :)
tack ..
och neej jag orkade inte cykla dit, så jag köper den imorrn ;)
helt otroligt att den ens finns här ..
det här inlägget blev konstigt .. lalalalala
men nu ska jag sova .. natti!

:)

Hemma från skolan nu, hade bara en halv spanskalektion & sen fotbollsturnering hela dagen..och jullunch ;)
Så det var luugnt.
Kom hem & såg att sötaste hade halsduken & mössan på sig på mix megapol också! :D gladgladglad!

image302

Värsta sööt med glasögon också :D haha!
Nu ska jag in till stan & fixa julklappar .. för ungefär femtioelfte gången -.- haha!
Love

Hemskt.

Var i djuraffären och köpte julklappar till djuren idag, och då kom saknaden efter Rasmus som ett bombnedslag! Första julen det inte ska inhandlas några fröstänger eller annat kaningodis, första julen jag inte har någon att gå ut till och öppna julklappar åt, första gången jag inte kommer att ha någon att oroa mig för på nyårsafton (vilket alltid slutade med att du fick bo inomhus) aldrig mer kommer jag gråta ut i din päls .. aldrig mer ..
jag saknar dig & älskar dig .. för alltid!
Kloreys born to be seen (Rasmus)  8/2-00 - 4/7-07
Evigt älskad, evigt saknad!


Det är över nu .. för den här gången ..

Tjohey! Yees, det är över nu, allt skolarbete alltså ;) Så sköntsköntskönt, bara ha möjligheten att ta det lugnt & inte tänka på skolan på typ tre veckor! :) Problemet är att jag antagligen inte kommer kunna slappna av helt, men jag ska försöka i alla fall! Jag vill inte ens tänka på nationella proven ..
Och jag tror svenska-provet om författare idag gick helt okej faktiskt :) hoppas det! Imorrn blir det fotbollsturnering..fast oroa er inte, jag ska inte vara med ;) bara kolla på! haha!

Något annat som gjorde mig sjukt glad när jag kom hem var det här!
image301
(Checka halsduken och mössan)
Jag blev gladgladglad, så nu vet ni det ;D
Och förresten är jag mycket mer positiv till allt dethär med E.M.D. nu! Visst, jag kanske hellre hade velat att han skulle släppa en soloskiva nu, men jag tror ändå det här kommer bli bra :) och låten är riktigt fin!
för övrigt misstänker jag en sak .. men jag vet inte om jag har rätt x)

Nu ska jag äta! Puss
- Erica

Svenska hjältar

Satt och kollade på svenska hjältar på Tv3 innan .. tårar ett antal gånger vill jag lova .. dte är sjukt vilka starka och modiga människor det faktiskt finns! Önskar jag kunde vara sån ...

Dessutom satt söötaste i publiken ;)

Och nu ska jag soova! Så godnatt!

Julklappar

Hey!
Ska strax in till stan med lillbrorsan nu, ska kolla lite julklappar & äta på burger inn :)
Tror aldrig jag vart såhär seg med julklappar förr! Har ni många kvar att köpa? :)
Skriver mer sen, Tjingeling!

<3

Berg-och-dalbana

Usch, jag vet inte vad det är med mig just nu, allt är verkligen upp & ner, berg-och-dalbana heela tiden. Ena stunden är jag jätteglad & allt är liksom braa, och sen andra stunden blir det helt depp igen. Det är riktigt jobbigt ..
Jag vet inte varför, men jag tvivlar heela tiden på att han verkligen tycker om mig överhuvudtaget .. egentligen vet jag ju att han gör det, men jag känner mig ändå .. otillräcklig .. jag kan inte göra allt jag vill för att visa hur mycket han betyder för mig, och hur mycket jag faktiskt älskar honom ..

Och Malin, Cissi & Cassis .. jag är sjukt glad för er skull, även om det inte verkar så .. älskar er av hela mitt hjärta <3

Jag behövde det! :)

Heey :)
Sylwan & gänget häälsar, de sitter på tåget på väg hem nuu ..
har vart riktigt deppig för att jag inte kunde va med igår =/ känner mig så dålig för att jag aldrig kan följa med när det är låångt bort =/ men liksom mina föräldrar fattar inte ett skit :( men jag vill i alla fall att du ska veta att jag försöker .. =/ <3
Men du fick väl julklapparna av dom? ;)
Saknar! <3


Svar:
Tack för klapparna. jätte fina. ska användas!
Sötnos, jag vet att du skulle komma på allt om du kunde. Det värmer bara att veta att du vill. Tack.
hälsa tjejerna att det var synd att jag inte hann träffa dem längre.
kram

Idol

Yees, jag antar att det är på tiden jag berättar om Idol för en vecka sen ;)
Åkte upp med mamma, pappa & brorsan tidigt på morgonen, kom fram vid 11, sjuukt mycket folk på stationen. Jag bor ju typ på landet jämfört med Stockholm, hoho x)
Hittade hotellet efter en stunds letande, helt okey :)
Packade upp & softade lite. Sen tunnelbana till Gamla stan .. reegn! Men vi hittade ett mysigt fik & drack varm choklad med grädde :)
mums!
Sen tunnelbana till medborgarplatsen & mötte upp Mikaela, Agnes, Lova & Lena :) åt på Pizza Hut :) (vaddå minnen från götet 18-20 augusti?!) tog låång tid innan några av pizzorna kom -.-
Sen snaabbt till tunnelbana igen, moot Globen! Letade upp vår ingång & stog och väntade :) längst fram & sen ruuusa in för att hitta var Danny skulle signera nånstans ;) Hittade efter en del frågande, och träffade Cääsiie, Cissi, Malin, Sandra & Julia :) <3
Och han var lika sööt som vanligt! Kommer inte ihåg exakt vad han sa, men det första var i alla fall "Heey Erica :D" Han lär sig, Han lär sig ;)
& sen till Lova
-Kommer ni från Skåne?
-Neej Falkenberg ...
-Men det är ju nästan samma sak! :)

Hahahahahahaha, eller inte (a) Men jaa, så skulle vi hitta våra platser & sen drog dte igång, feett grymt måste jag säga! Otrooooolig stämning som man inte kan förstå om man inte var där ;)
Både Marie & Amanda var grymma!
I pauserna upprädde Daniel, Andreas Matte & Christoffer :D & i den låånga pausen var det ruusa till Dannys signering igen, men vi hann inte fram, så ruusa tillbaks, haha! (Våra platser låg typ längst bort)
Och så uppträdde Danny sen :) Medley av Tokyo, play it & if only you, med massa dans (och dålig playback (a) haha, men han är grym ändå!) Riktigt bra var det! :D

Sen var det avgörandet & marie vann ju som jag antar att alla vet?! ;) Tyckte det var ganska bra, för tror det blir bättre att amanda gör en helt egen skiva faktiskt :) Sen var det sluuut =/ Plockade lite konfetti innan vi åkte tunnelbana hem till hotellet :)

Sov gott den natten, förutom att det var så sjuuukt varmt! Men jaja ;) På lördagen blev det shopping & vasamuseet & Gröna lund :) (och träffade Malin i stan, hur stora är oddsen för det liksom ;o haha)
Och sen på söndagen blev det också mest shoppng .. stosade runt & kollade lite affärer på söder ;)
För den som vill veta köpte jag :
Två "basic" långärmade tröjor ( en lila & en svart ) på Cubus, ett paraply med regnbågar, Cubus, En guldfärgad "stickad" tunika/klänning, Cubus,
 Gräddvit mössa, H&M, gräddvit scarves, H&M, Svart skärp, H&M, Svart kjol med ganska hög midja, H&M, Svarta strumpbyxor, H&M
Klänning, ginatricot, Svart t-shirt med guldtryck, ginatricot, svart halsband med fjärilar, ginatricot
lia t-shirt med monkifigurer, monki, svart t-shirt med monkifigurer, monki
& vita ribbade leggings, KappAhl ;)


och sen var det tåg hem, samma som Malin, så pratade med henne stor del av resan (:

Tack för denhär helgen! <3

.

Jag okar inte deppa mer, jag orkar inte vara ledsen mer, jag orkar inte mer.
Det är okej så länge jag är i skolan & gör något kul o sådär (dansa på borden är alltid bra ;p)
men när jag bara sitter här så bli allt bara feel =/

Nää, ska inte gnälla mer, det är som det är, och nån gång går det väl över.
Och baar så ni vet, utan vissa skulle jag inte orka. Jag älskar er över allt!

Och jag hoppas Malin, Cissi & Cäääääässiiiee får roligast imorrn, för ni är värda det!
Kärlek

- Erica

Roligt

http://www.tv4.se/player/idol/player.html?framed=1&pid=200714&itemId=&treeId=30245

De verkar ju ha roligt i alla fall ;)

E.M.D

Jaaaaaaa, det här var nåt nytt .. vet inte riktigt vad jag tycker än, måste smälta det lite först. men min första tanke är Varför? Han klarar sig ju bra ändå! Men ah, ska försöka vara positiv, kanske kan det bli bra ....
Bara han inte lägger ner solokarriären helt..

image299

Jul

Orkar inte bara sitta & deppa, så jag gjorde denhär jullistan ..

Pepparkakor - Lussebullar
Skumtomtar - Knäck
Ischoklad - Marsipan
Köttbullar -Prinskorvar
Julkorv - Julskinka
Lax -
Sill
Paradis - Alladin
Sylta - Pastej
Glögg - Julmust
Rödbetssallad - Dopp i grytan
Ris a la malta - Risgrynsgröt
Potatis - Janssons frestelse
På skinkan: Äppelmos - Senap


...

Jag orkar inte mer nu. vad vill ni att jag ska göra? kunde ni inte bara försöka förstå?! men skit i det nu .. det spelar ingen roll, jag orkar inte mer! jag kan lika gärna skita i allt .. ni inser inte hur mycket det betyder, hur mycket han betyder! hur mycket jag behöver honom just nu. men skit i det. jag ska försöka sluta vara "så jävla otacksam" jag ska sluta. jag ska aldrig mer be er om nåt. aldrig. för i slutändan blir jag ändå alltid besviken. och det slutar alltid med att jag ska behöva be om er förlåtelse. det blir alltid så. och nu orkar jag inte längre. det kanske kommer dröja ett halvår! ett jävla halvår! jag klarar inte det. men vad bryr ni er? ni fattar ju ändå inte. ni fattar inte ett jävla skit, och jag ska sluta vara er till last. jag ska sluta. aldrig aldrig aldrig mer. jag kommer inte klara det. jag kommer sakna för mycket. men ni bryr er ju inte ändå.

Ingen behöver bry sig om dethär inlägget. Bara så ni vet, jag vill inte att nån ska tycka synd om mig eller så. men just nu pallar jag inte.
Ska skriva om idol och ettårsdagen när jag har ork.

Jag kommer alltid att älska er, glöm inte det!

Ett år

Hinner inte blogga egentligen, måste läsa på NO:n .. gör provet imorrn istället, eftersom jag hade ont i huvvet imorse så jag stannade hemma.

Men måste ju skriva att det idag är exakt ett år sedan jag träffade Danny första gången!
10 December 2006 - 10 december 20007 .. mot evigheten ;)

Tänk att det redan gått ett år ;o & Det har vart ett sjuukt bra år, tack vare honom :)
Skriver mer imorrn måste plugga nu, todelooo
- Erica

Hemma

Hemma från Stockholm nuu :) Helgen har vart sjukt kul, orkar inte skriva nu, måste plugga NO ..
Love!

:D

Tjohoo :)
Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg nu .. blir ju inget förräns på måndag sen ;) Befinner mig i huvudstaden hela helgen :)
Men ni får ha en megabra helg, det ska i alla fall jag ha!
En del av er som läser träffar jag nog imorrn :)
pussar
- Erica

Han är bra!



haha ett år sen vi träffades första gången på måndag ;D dedu :) haha!
Idol-signering i Halmstad 10 december 2006.
Tänk vad tiden går ;) haha!
Tack vare dig har det vart det bäääästa året!
vi ses imorrn solstråle! kram!


Svar:
hej san du!!
JA, tänk vad tiden gått fort.
Tack för alla minnen och alla presenter nallar och kramar.
ses imonnn
kram

Jag blev faktiskt riktigt glad :)
Haha men vaddå "tack för all presenter nallar..."
Precis som att jag gett honom måågna nallar? ;o Faktiskt bara två, haha!
Första gången jag träffade honom, och sen dendär han fick på rix i gbg .. sådeså! haha ;)

OCH HAN SKA UPPTRÄDA I PAUSEN IMORRN! :D Det gillar vi!
Plus att han ska signera två gånger ;) yeahyeah!

Det kann inte bli mycket bättre .. Erica är lycklig ;) Haha
Nu ska jag in till stan o leta skor igen!
puuussar!
- Erica

Klar !

Tjohey :)
Klaaaar med etikarbetet nu :) känns bra!
Nu äre heelt lugnt, nu kan jag se på bonde söker fru i lugn & ro, hahaha ;)
och inte en massa plugg att tänka på, eller joo, No-prov på måndag, men ska läsa det imorrn, och sen ska jag försöka råplugga på tåget till Stockhooolm :) försöka, sa jag! ;P
Åh Stockholm :D Det ska bli sjukt kul, bo på hotell - umgås med flickorna - träffa mina andra underbara flickor - idol-finalen - danny - shoppa - skansen ..........
Det kommer bli bäst helt enkelt!

Var förresten ute en långpromenad med pappa & Legolas innan :) skulle vart ganska mys om det inte hade renat & blåst så förjäkligt .. dessutom har mina skor gått sönder! Det är hål i de! Så när jag kom hem var mina föter dyngsura! Så egentligen måste jag ha ett par nya innan Stockholm! Meen, har letat överallt här i stan, och hittade bara ett par .. men de kostade 950 spänn =/ blä!
Vill ju helst ha lite pengar kvar att shoppa för i huvudstaden .. men ah, vi får se hur det blir! Köpte ett linne/tunika också :) ett grått med fickor, hade rabatt oh värdebevis så det blev halva priset :) jaujau, nu ska jag sluta baabbla !
Bonde söker fru nästa! haha
Ha en bra kväll! Love!
- Erica


Rösta :)

Röösta på granen danny designade ;) haha. http://www.gt.se/2.148.1196868688
image298
söötnoos!

och glöm inte rösta på rockbjörnen heller!!! http://www.aftonbladet.se/nojesliv/musik/rockbjornen2007/

- Erica

Paketkalender

Haha yees jag har faktiskt en paketkalender! Tro det eller ej! ;) Haha, min mamma tycker tydligen sånt är kul, så hon fortsätter med det även fast jag börjar bli lite gammal nu .. men det är skojj :D
Får dock inte varje dag, ungefär varannan.
Haha, för den som är intresserad fick jag en påse djungelvrål första dagen och en tia-lott ándra .. och idag (eller egentligen var det paketet tills på torsdag, men jag vart för nyfiken, så jag öppnade det idag, haha) så var det ett rött nagellack :) Riktigt fint faktiskt!

Har fixat ny bild och ändrat lite färger och så på bloggen idag, tyckte det behövdes lite julkänsla här med ;)
Nu tror jag att jag ska sova, det är ju en dag imorrn med, och jag vill gå upp tidigt så jag hinner se julkalendern (a)

Puss på er!

Hjälp ..

Jag orkar inte skolan just nu. Får panik bara jag tänker på allt som ska göras och på hur mycket jag har kvar =/ Muntligt spanska"prov" imorrn, och det känns som att det verkligen inte kommer gå bra! Och så har jag en bokrecension i engelska tills imorrn! Så ska vi skriva "Theme" alltså typ som ett ordspråk som passar in på boken, och jag hade tänkt typ "Det sista som lämnar människan är hoppet" meen, nån som vet ifall det heter något speciellt på engelska? Hittar det inte någonstans ..
Dessutom har jag en stor inlämning i So på torsdag och massa småläxor. Ibland vill man bara skita i allt. Det hjälper ju inte precis att jag har så sjukt höga krav på mig själv heller, så det måste gå riktigt bra i allt ..
Jag behöver jullov, nuu!
Tur att det blir Stockholm fredag till söndag i alla fall :D (jag vet att jag tjatar om det hela tiden, haha)
så det blir lite avbrott i vardagen, jag behöver det just nu..
Jaja, måste fortsätta leta efter ett "theme" .. =/
- Erica

Jag vann

Hoho tydligen vann jag en signerad Danny-singel häär http://www.hemglass.se/Publish/DocShow.asp?id=553
fattade inte ens tävlingen riktigt ju xD, det var mamma som hade fixat tävlingsreglerna till mig, så ah ..
men det var ju skojj :D typ första gången jag vinner nåt, hahaha ;D

Nu mååste jag plugga ...

LängtaLängtaLängta till stockholm :)
Love!

- Erica

Första advent

Första advent idag .. myyys! Tänk, baar tre veckor kvar tills julafton imorrn :)
Var i Halmstad en sväng med mamma o pappa innan för att kolla julklappar, köpte inte en enda! Börjar få lite panik för detdär nu =/ meen, det löser sig väl!
Köpte i alla fall ett par jättesöta vantar till mig :) grå-randia tumvantar med små bollar :) på bikbok ;) och så blev det ett par gråa benvärmare på ginatricot ;) o så reklamerade jag min svarta klänning som gick sönder första gången jag använde den! så jag fick en ny som tur var!
Och jag har pluggat alldeles för lite denhär helgen. Kommer ha sjuuuuukt mycket att göra imorrn .. =/
Jaja STOOOOOOCKHOOOOOLM på fredag i alla fall, det ska bli så sjukt jäkla skojj :D haha <3


- Erica

Någon som vet?

Hur gör man när man ska ha en egen bild däruppe .. som en header? :) Någon som vet och skulle kunna förklara? :D


1 December

Första december idag :) myyys ... förutom att regenet öser ner .. det ska ju va snö nu ju!

Nu måste jag plugga .. har verkligen ingen lust, men jag måstemåstemåste ....

RSS 2.0