Datorkunskap!

Sitter i skolan o har datorkunskap nu, fett kul :D haha! hinner nog inte skriva nåt mer idag, för ikväll ska jag hem till lova. Vi ska fira agnes i efterskott :) sen sover jag där o åker hem på lördag morgon, fixar iordning och sen är det dags att möta sötisar på stationen, och sen drar vi väl in till stan (y) men det suger att värsta många inte kommer! bara så ni vet! <3
yesyes, ha en bra helg!
LOVE
e

dagen

tjolahopp!
ganska seg dag idag, tre timmars växt & djurliv, haha -.- men mjaa, annars har det la vart bra. Regnet har öööööööst ner hela dagen, det gillar vi inte!
Sen är det ju bra att vissa i klassen kan bjuda dem andra på ett gott skratt..haha!
jaa, det var la allt jag hade för tillfället. Är ganska trött och lite besviken. Du kommer aldrig förstå hur det känns...!
skitsamma.
have a nice evening!
love

;)

som ni säkert märkt är det inte så mycket med bloggandet från min sida för tillfället. Detta beror nog mest på att jag är rätt trött typ alltd! Har inte riktigt vant mig vid att gå i skolan än! haha. Dessutom är det rätt långa dagar. Men det blir såna här tråkiga inlägg då och då. Det får ni stå ut med tills jag är piggare och har mer inspiration att skriva. Men yes, idag hade vi bland annat en tre timmar lång mattelektion. Det är ju altid kul ;) haha. För övrigt är min klass bäst! NP08C! (Y) haha. Nu ska jag sooooooova! Är riktigt trötter.
Imorrn efter skolan blir det stan och fixfix, på torsdag blir det fixfix + att jag måste städa. En hel massa nattgäster på lördag ju! haha. Eller ja, några iaf :) myspys!
på fredag ska vi hem till lova och fira agnes i efterskott! :D
nattinatti
e

Ny vecka!

då var det söndag kväll igen. ångest? nja, inte så värst. Ska faktiskt bli ganska kul med en nya vecka. Tro nu inte att jag är värsta pluggisen som längtar tillbaks till skolan. Så är det faktiskt inte, men än så länge är allt så nutt, så det är faktiskt kul :) och på torsdag ska jag köra traktor för första gången. Kan tänka mig att det är rätt många av mina vänner som inte kan tänka sig mig i en traktor, men jodå! ;) Lite nervöst är det allt, men om alla andra klarar det så ska väl jag också göra det? Och jag ska för säkerhets skull förtydliga ännu en gång att nej! jag ska inte bli bonde! vet inte huur ofta jag får den frågan! men jag läser naturbruk-djurvård och ska antagligen läsa vidare till djursjukvårdare. Så nu vet ni det ;)

Lördag blir också en riktigt kul dag/natt! Har nog fortfarande inte fattat att det är på hemmaplan ;) haha! Men det blir bra!
Skriver kanske lite senare!
love
e

sorry...

... men nu när blogg.se äntligen funkar ordentligt för mig har jag ingenting att skriva ;) men det kommer! kanske redan senare ikväll ;P
/ e

tiden går fort...

(det här inlägget försökte jag publicera igår, kl 21:23, men det funkade tydligen inte så därför får det bli idag istället, en dag försent...)

idag är det ett år sen den 19 augusti 2007. För ett år sedan befann jag mig i göteborg! för ett år sedan var jag på rix fm festival för att se danny i denna stad. för ett år sedan träffade jag två fantastiska tjejer för första gången! Dessa tjejer heter Cassandra Odqvist och Cecilia Claussen. Kan väl inte säga att vi blev vänner direkt, jag tror vänskapen mer växtre fram faktiskt ;) Just den här dagen pratade vi knappt något alls. Men dagen efter pratade vi litegrann. Jag har ett minne av att vi satt bakom liseberg, och så var det nåt med en kundvagn? hahaha. Gången efter det, Härlanda, pratade vi ännu lite mer, men jag tror det var först i smålandsstenar som jag verkligen insåg hur bra ni är, och sen efter det följde tanum!!! :) <3 och efter det har jag bara fått bekräftat gång på gång hur bra och underbara ni är!!!

Cassis
Tack för alla gånger du muntrat upp mig när jag känt mig nere. Du är himla bra på att förstå, och jag hoppas du alltid alltid kommer ihåg att du är väldigt stark, och väldigt bra! Tack för alla skratt, alla underbara dagar. Du är fantastisk, kom ihåg det! TACK! jag älskar dig. <3

 

Cissi
Gladare och gulligare tjej får man ju leta efter! Det känns himla bra att veta att du finns där, glädjespridare! tack för allt, underbara du! jag älskar dig.




tyckte det var lite kul med dessa bilderna eftersom de är från den dagen, och när jag tog kort på danny lyckades jag även fånga dessa flickor på bild (här kände jag ju inte dem). Lite kul, hihi.
lovelovelove

Skolan!

tjosvvejs!
kan nu stolt meddela att jag fått igång mitt bredband, så här sitter jag nu, vid min nya, alldeles egna, bärbara dator! Känns mycket bra ;)
Ska ju berätta lite om skolan också...
Kan ju börja med att säga att en av de värsta stunderna jag vart med om var när jag kom fram till skolan (mamma körde eftersom busstiderna inte passade). För det första var det inte en enda kotte jag kände igen, och dessutom stod alla i grupper och pratade, och jaa, mitt i allt stod jag. Kände riktigt hur mina ben skakade! Jag hoppas det inte syntes lika tydligt som det kändes. Sen var det dags att gå in i matsalen. Jag kom in typ sist och fick då gå genom hela matsalen med allas blickar på mig! Och var skulle jag sätta mig då? jo, jag tog tag i första bästa stol ;)
Sen började uppropet om vilken klass man ska gå. Jag tillhör numera NP08C. Som tur var fick jag den (enligt mig) bästa klassen! Men utöver detta har allt flytit på bra. Jag har pratat med de flesta i klassen (om än inte så mycket) och jag har båda dagarna haft någon att sitta med i matsalen! Så allt som allt känns det rätt bra. Fast det är såklart fortfarande lite jobbigt. Jag har ju inte direkt några vänner än. Men jag tror det kan bli bra om ett tag. :) För övrigt är vi 24 stycken i min klass, varav 19 tjejer och 5 killar ;) Men det känns som att det här kan bli en klass där alla kommer synas, där det inte är någon enstaka som tar över. Det kommer bli bra :)
I slutet av veckan får jag berätta lite mer vad som hänt!
Imorgon ska vi ha friluftsdag! haha.
Återkommer när jag lyckats få över mina bilder till den här datorn! :)
lovelovelove
erica

:)

första skoldagen gick braaa! har nog aldrig vart så nervös som när jag skulle gå in där ensam, och leta upp nånstans att sitta. usch! men nu känns det bra! klassen verkar riktigt bra, och jaa, det blir nog bra tillslut. Skriver mer imorgon, måste soooooooooooooooooooooova nu ;)
LOVE!!!

Back to reality!

Nu är det dags att sova ... skola imorgon. Ericas första dag på gymnasiet. Herregud. Är jag verkligen redo?
Ja, det är jag. Det här är min chans.
Önska mig lycka till! ;)

Skriver imorgon när jag kommit hem!
lovelove

Nya skorna!



jag gillar dom! myyyyyyyckeeeet :D
lovelove

Nyklippt

 

Japp så ser det ut ;)
lovelove

News

heeey!
kände att det var dags att skriva lite nu igen. är vääääldigt oaktiv överallt, men jag hoppas att ni ändå vet vart jag finns :)
Igår hände en hel massa, haha. Först var jag och klippte mig och slingade håret. Liiiiiiiite förändring där, hoho. Men jag är nöjd. Ni ska få se bild sen ;)
Sen åkte vi till Varberg och köpte dator! Så nu har jag äntligen min bärbara :) hihi. Blev inte en sån jag tänkte först utan en från elgiganten. Riktigt nöjd! Har dock inte möjlighet att sitta vid internet där för det mobila bredbandet kommer först på måndag! Och sne hittade jag även skor som jag letat efter en hel evighet. Ett par vita adidas med gulddetaljer! Kan nog få se dem också sen.
Och sen fick jag lite nyheter om en sak, och det kommer bli braaa!
Ska fixa bilder nu. Återkommer om en stund ;)
puss&love

Kalmar & Växjö!

Har ju inte blivit nåt inlägg om Småååååland än, och jag tror inte det blir så vidare mycket heller. Jag har skrivit ett utkast, men det blev huuuur långt somhelst, och jag tror inte jag vill ha det så detaljerat. Har ju det sparat för mig själv i alla fall! :)

Men jag kan i alla fall säga att det var en riktigt braaaaa helg. Och det är mycket tack vare alla underbara flickor. Eller underbara räcker inte ens för att beskriva er, ni är megabraunderbarastivärldensötastbäst. Eh ja, ni är bäst helt enkelt. Jag mår så bra när jag umgås med er. Jag känner mig så omtyckt på något sätt. Ni är så himla bra. Ibland slår det mig helt plötsligt hur lyckligt lottad jag är. För det är jag, verkligen. Att jag träffat så underbara tjejer. TACK! Jag älskar er väääldigt mycket, jag hoppas ni aldrig tvivlar på det. Och jag hoppas ni vet att jag finns här, no matter what. Sådetså! Jag hoppas ni tar åt er, för jag tror ni vet om det gäller er ;) (Detta gäller även vissa som inte var med i Kalmar och Växjö). Nu har jag fått ut lite av det jag ville säga i alla fall. :')


I övrigt, mycket bra uppträdanden. Signeringen i Växjö var kul iaf. Jag fick en banan av Danny...eh, haha. Vi fick åka limousin-taxi! Och där spelade jennie let me love you! bäst, haha. Väääärldens flummigaste natt. Jag både låg på golvet, höll på att kissa ner mig och hade ont i magen för att jag skrattade så mycket! Myyysiga dagar..osv...osv...
TAAAAAAAACK!
lovelovelove

lala

hallo.
ganska inaktiv här som ni nog märker ;) eller på datorn över huvud taget för den delen. Har haft en dle att göra och dessutom vill jag njuta av mina sista sommarlovs-dagar! men jag finns att nå på mobilen om det e nåt! :)

sötis-kommentarer på förra inlägget förresten! ni är bra, himla bra. Allt känns mycket lättare när man får läsa sånt. tack!!! <3

natti ;)
puss


En vecka ...

Jaa, om en vecka är det dags. Erica ska börja gymnasiet. Det låter konstigt, jag ska börja på gymnasiet! Jag känner mig inte redo än, jag känner mig för liten! Gymnasiet låter så vuxet...jag känner mig nog inte så vuxen. Men redo eller ej, jag har nog inte så mycket val. Vet inte hur många gånger jag den sista tiden fått frågan "Är du inte nervös?"
Och jo, det är klart jag är nervös. Jag ska börja en helt ny skola, som ligger två mil härifrån, jag ska åka buss varje dag, jag har ingen kompis med mig och vad jag vet känner jag inte en kotte som ska börja där. Det känns lite skrämmande. Hur ska jag göra? Vart på bussen ska jag sätta mig? Vart i aulan ska jag sätta mig? Ska jag prata med någon? Hur gör man? Kommer jag få nya kompisar? Hur tar man kontakt med nytt folk? Kommer jag trivas? Är det här rätt för mig? Tänk om jag blir ensam? Tänk om jag inte passar in? Det där är frågor jag ställer mig själv ofta. Som sagt, jag är nervös. Väldigt nervös.

Men samtidigt vet jag att det här är min stora chans. Min chans att visa vem jag är. Vem den riktiga Erica är. Min chans att vara mig själv från allra första början. Min chans att visa vad jag kan och hur bra jag är. Jag måste ta den chansen. Jag vill inte bli bedömd för hur jag varit tidigare. Jag vill bli bedömd för den jag är nu, och för det jag gör nu. Inte för något jag gjorde för flera år sedan. Det är lätt att fastna i en roll, och det var nog det jag gjorde på tullbroskolan. Många där fick aldrig se mig för den jag är. Nu har jag min chans, det är nu det gäller. Jag klarar det här.

Som den klokaste jag känner skrev ...
"Varje skolstart efter sommarlovet är en nystart. En ny chans att göra allt rätt. Ta vara på det."
"Ni som börjar gymnasiet har ännu mer chans att starta om på nytt eller välja vad/vem du vill vara. kör hårt och lycka till."

Jag ska försöka...
<3


Speciell dag!

Idag är faktiskt en speciell dag. För exakt ett år sedan befann jag och Mikaela oss i Växjö för att se en viss Danny uppträda på Rix Fm Festival! Den dagen gjorde jag ett av de bästa omedvetna val jag någonsin gjort. Jag tog plats framför scenen en bit till vänster. Bredvid mig satt en väldigt söt tjej i jeans-kjol och vitt linne med Dannys autograf ;) Vi satt där ett tag och sen tror jag det var denna tjej som frågade mig ifall jag hette Erica? Jo, svarade jag, och vid den här idpunkten hade jag börjat ana vad tjejen bredvid hette också. Jag minns att vi diskuterade ifall det skulle bli någon signering eller inte? (Senare fick vi reda på att det blev inget, för danny hade somnat). Jag minns även att den här tjejen kom tillbaka och berättade att hon nästan krockat med Göken och dom, haha. Men jag minns mest av allt när det började regna och flickan erbjöd mig att sitta under hennes paraply. Detta var början till en underbar vänskap, och som de flesta av er antagligen redan räknat ut är flickan jag pratar om såklart, Malin Sylwan!



Tack för att du finns sötnos. Det finns så mycket som inte hade hänt utan dig. Jag hade med all säkerhet inte träffat så många andra underbara, otroliga flickor (era dagar kommer ;D), och jag hade antagligen inte åkt runt och träffat en viss Danny så mycket!
Tack för allt, allt som vi hittils upplevt och allt som vi kommer uppleva. Tack för att du alltid finns där. 
Jag älskar dig, glöm inte det!

love
erica.

hemma bra men borta bäst? ...

nja jag vet inte riktigt, men bort ska jag iaf igen ;) kalmar och växjö står på schemat! De här dagarna kommer bli underbara! Träffa alla söta, underbara, bästiga flickor, bo på hotell, se världens bästa + massa fler uppträda...och ja, vad ska man säga? Det kommer rocka, det känner jag på mig! :)
om ni inte ska till kalmar & växjö på rix fm festival, ha det så bra sålänge! annars, ses vi imorgon! :)
peace out
e

hemma!

hejsan!
nu är jag hemma igen! :) gryyyyym "helg" i london. riktigt kul var det! ;) jag skriver mer lite senare!
lovelove

hm

innan var jag glad och mådde bra!!! nu vet jag inte riktigt. Jag vet inte vad ni tycker. Kanske är allt mitt fel...
Det var isf inte meningen.
Förlåt.

Drar till london imorrn. skriver kanske på tisdag.
hej.

RSS 2.0