This day´s outfit



Svarta tights med spets - jc (barn)
gul tunika - ginatricot
Svart zip-tröja - ginatricot

Förresten så har jag förälskat mig i en grön, stor kuvertväska från H&M .. sååå fiin är den :D Priset är det inte heller nåt fel på 129 pix . Den enda frågan jag ställer mig själv är om jag kan ha en kuvertväska .. är rädd för att jag ställer ifrån mig den då .. haha .. men aa vi får la se, nästa gång jag är på H&M tror jag ändå det blir ettt köp !

Har även sett en kofta som jag är nästan säker på att dne är från H&M .. den är i alla fall vit med typ gråa och ljusröda (?) körsbär på .. nån som vet om denna fortfarande finns att köpa där ?

Todeloo / E

Sista Juli

Det här är typ .. sjuuuuuukt ! "/ Det är sista juli idag ! Om tre veckor börjar vi skolan igen .. asså shit jag kommer inte palla med det, hur kan sommaren gå så fort ?! Jaja jag ska i alla fall försöka ta vara på det som är kvar .. men jag vill till Växjö på Rix nästa fredag, men har problem att hitta nåt vandrarhem eller liknande .. det ska helst ligga ganska nära tågstationen å helst inte va för dyrt (a) haha, har man krav så har man x) så om det är nåågon vänlig själ som vet något bra ställe skulle det va jätesnällt om ni skrev en liten kommentar (:

På tal om Rix så ska Danny spela in sin lår If Only You tillsammans med Therese Granberg (Hon dära från Drömhus och The Attic) Det kan la bli .. intressant ! Okey, jag erkänner hon är inte min favoritartist direkt, men det är i alla fall kul att Danny ska släppa ännu en singel (: och så ska han till Sommarkrysset igen :D Hade gärna velat åka dit .. men kollade precis upp det, och om man beställer såhär sent kostar det över 600 kronor enkel rea med tåg .. liiite väl mycket ..

Passar på att lägga upp ett "sko-kollage" jag knåpade ihop innan, bilderna kommer från dinsko, skopunkten, topshop och asos . Jag gillar särskilt de blåa, såå fin färg och de högklackade lila ...

image46

Rix Helsingborg



Okey, jag orkar inte skriva så mycket om rix, men aa Danny var i alla fall väärldens sötaste .. awwwhh

D - (När han får syn på mig) TJAAAAAAAAAAAAA ! *pekar på mig* :D :D Hur ere me dig dåå ? (varpå alla som står runt okring börjar stirra på mig x)
E - joo de e braa ! :D me diig dåå ?
D - De e bra :)
D - hmm.. vad är det du heter nu igen .. ? ..
E - Erica ..
D - Jaa justdet ! (skriver ' Till Erica 1000 pussar / Danny ' och ' Till Erica puss&kram / Danny ' )

så blablabla å kramkramkram 8-)

  • Kom fram, hittar inte scenen, vaddå sämst lokalsinne x)  
  • Träffa Ronja, Helena, Emma, Maja
  • Tror Rix ska bo på samma hotell som mi, går runt på alla våningar
  • Till scenen, står längst fram
  • Rix ska inte bo på det hotellet vi trodde först
  • Jag, Ronja och Helena gick på toa och kommer inte tillbaks till våra platser ! >.<
  • Danny signera, seeeen, sen ska han helt plötsligt inte, några fick backstagepass och träffa honom -.-
  • Glaaaaass ! (a)
  • Danny signera i rix-tältet
  • värsta glaad när han ser oss (a) söööööötaast
  • signera Play it-singeln, Heart.Beats
  • Köper Dannys Angels - tröja , den stooooora ! hahahaaa
  • Danny signera, skriver feel först 8-)
  • Går därifrån KramKram
  • Står bakom scenen
  • Danny uppträder :D
  • Ola uppträder, ser inte bra >.<
  • Jag måste gå på toa, lääääääääängsta kön >.<
  • ronja o de försvinner
  • Springa runt å leta eftersom jag har Ronjas tröja
  • Hittar tillslut
  • Må jättedåligt, så går till hotellet

Hemma

Yeesyees nu är jag hemma igen :) det har vart fett kul ! :D men aa orkar inte berätta allt nu, men det kommer !

/ E

27 Juli

Ojojoj nu ar jag varit lite dålig på att uppdatera .. jag ber om ursäkt ! ;) Har gjort några shoppingfynd sedan jag skrev sist, nämligen en lila oversize t-shirt med tryck H&M 98 pix . En aprikos och svart-randig t-shirt från H&M (Rea) endast 25 kronor . Och ett par skor från KappAhl (Rea) 37 kronor ! Jag älskar att fynda ! (a) skorna är jag dock lite osäker på om jag kommer använda särskilt mycket .. men jaja, vi får la se !

Imorrn bär det av till Helsingborg ! :D ska bli riktigt kul ! ska dit med familjen .. och de ska typ åka över till Danmark och sådär .. men jag antar att jag mest kommer att sitta och vänta vid en viss Rix Fm -scen .. så oerhört social man kan vara då ! haha . Men de ska bli roooligt ! Å sen ska vi bo på hotell tills på söndag så åker vi la hem nån gån dåå ..

Later ! / E

Asos

image44

Asos har verkligen en del fina grejjer och nu är det ju rea också så då skulle jag gärna vilja ha dessa sakerna .. hmm .. får la se om det blir något köp .. någon annan som har fyndat något där än ?

Idag skulle jag egentligen hänga me pappa och brorsan till Sannarpsbadet i Halmstad, men så var det ju såklart typ semesterstängt där .. såå typiskt , menmen . Sen var vi på Eko och köpte en Soda Stream istället .. så nu kan jag göra egen läsk ! haha . Take care !

/ E

Kommentarer kommentarer kommentarer

Just nu känner jag att jag är i desperat behov av att ni kära läsare börjar kommentera lite mer .. visst, jag vet, det är inte så många som läser men ändå, kommentarer är guld värda ! Och om det är någon jag inte känner som brukar läsa kan ni la skriva vilka ni är ? Skulle vara såå kul att läsa (:

Idag har jag varit i Varberg med familjen, var och år glass i Träslövsläge och sen åkte vi runt lite bara .. sen efter det har jag umgåtts med Mikaela, Agnes och Lova en stund .

Later .. <3

Shopping-abstinens

Nu när det är så himla dåligt väder får jag värsta shopping-abstinensen ! Hade så gäärna velat åka till typ Göteborg och bara shoppa loss ! Men aa lättare sagt än gjort .. För det första, det är 10 mil till Göteborg, jag kan inte precis gå, För det andra, jag har inte såå mycket pengar, för det tredje, jag ska ju spara mina pengar om jag ska kunna åka tåg och se Danny lite överallt .. dethär är absolut dagens i-landsproblem !

Jag skulle heller inte tacka nej till att åka till Lager 157 i Gällstad, år och dar sen jag var där sist ju !

eftersom det antagligen inte lär bli någon shopping än på ett tag, ska jag drömma lite och skriva om lite saker jag skulle vilja köpa .. OM jag nu kommer iväg, OM jag nu skulle haft liiteliite mer pengar .. usch va jag gnäller .

  • Skinnjacka - Hur länge har jag inte tjatat om en skinnjacka, det är såå snyggt och jag vill verkligen ha en ! Behöver inte precis va äkta, bara den är snygg ..
  • Kjol med lite högre midja - Har ingen kjol med hög midja, men tycker verkligen det är snyggt ..
  • Vita tygskor - Har inte riktigt bestämt mig .. vanliga vita tygskor, eller vita converse ? Hmm .. har sett ett par vita "converse" med svarta fjärilar på Dinsko .. kanske skulle vara något .
  • Oversize t-shirt / tröja - Gärna med tryck, har sett ganska fina på BikBok, måste checkas !
  • Nya jeans - Jag behöver verkligen nya jeans ! Har bara så svårt att hitta några jag gillar .. har många krav .. de ska vara sköna, sitta ganska tight, inte vara för smala vid foten, inte vara för breda vid foten .. och så vidare, och så vidare ..
  • Jeansjacka (?) - Gärna ganska liten ..
  • Svart kofta - Ingen aning om hur den ska se ut faktiskt ..
  • Långt halsband - Gärna med fyrklöver, muffins (Izza) , tre frukter (Izza) eller en uggla .

Yees, det var allt jag kom på nu, är ganska trött, så listan kommer säkerligen fyllas på imorgon ! nån som har nåt tips skriv en kommentar vettja ! Puss
            


Städat

Jag är riktigt stolt över mig själv ! Jag har städat klädkammaren ! Detvar riktigt, riktigt rörigt därinne .. mest på grund av mina kläder som låg huller om buller (a) men nu har jag rensat ut och gjort fiint .. känns riktigt bra faktiskt, bara onödigt att en massa kläder man aldrig använder ligger och skräpar . för övrigt regnar och regnar det här, ska det aldrig sluta ?! Hörde nåt om att det kunde fortsätta såhär i tre veckor till .. jomen TACK då kanske de blir bra väder lagom tills vi börjar skolan ! Deprimerande ? - JAA !

image43

riktigt höstiga kläder från H&M

Sooft

Tjingeling ! Idag har vart en riktigt sooft dag .. eller egentligen ganska tråkig ! Var på Långås marknad me mamma och mormor på förmiddagen .. men det var absolut inget att ha, bara massa skit faktiskt .. samma samma samma som varje år .. det enda nya var att det fanns ca 10 stycken som sålde "fejk-foppatofflor" och såna där dekorationsgrejjer till de .. när vi ändå är inne på det .. va tycker ni om foppa-tofflor ? x) själv tycker jag det är väldigt fult ..

Nää nu ska jag se på TV .. Grey´s Anatomy ! :) Puss !

VS

image42

Vad gillar ni mest ? Guld eller silver ?

Rapport från Halmstad ! x)

Yeesyees, då vart Halmstad avklarat också :) Jag, Mikaela, Agnes och Lova skulle åka tåg diit, 10:37 skulle tåget gå, men det var ju såklart försenat ! 11:05 åkte vi i alla fall och var framme i Halmstad typ 11:30 . Träffade Ronja och de där .. sen väntade vi mest, jag och Mikaela var o köpte mat på McDonalds x) å sen var det bara att vänta å vänta å vänta ! Det var ganska jobbigt för de var så sega med att sätta upp staketen, så man fick stå å passa platserna hela tiden .. menmen .. sen repade September, sen Emilia och sen Ola :) å han va värsta söööt i sitt lockiga hår (a) haha . Men yees, å så stog de värsta äckliga gubben bakom oss ! Han stog å sjöng till alla låtarna fast han inte kunde en enda, å stog typ å dansade -.- men aa sen var det ju först Ramsells dårå å sen typ nån .. haha jag kommer inte ihåg xD joo Bosson var det nog, sen Emilia å sen Velvet å sen Niclas Wahlgren . Å då var det några fulla killar bakom oss som började trycka hur mycket som helst, å jag höll på å ramla å fick värsta paniken .. så jag började gå ut, å de andra följde med .. så jag fick inte stå längst fram när Ola uppträdde .. meenmeen .. å sen stog Bosson å signerade så han signerade min Rix-t-shirt xD men aa han är inte precis min favorit om nån trodde det xD å sen stog vi där å försökte se Ola .. å de gjorde vi, men han såg inte oss .. haha . Meen aa sen efter så skulle Ola signera lite dårå .. eller assåå han stog där innanför staketet så fick man sträcka fram sin singel typ .. så signera han min .. å sen en liiten stund senare när jag stog och pratade me mina kompisar upptäcker jag att jag har tappat den !! Hur lyckas man med det ?!! Så ar jag så trött å lessen å sur så började jag såklart gråta (a) så gick jag runt där å grät å ba : jag tappade den *snyftsnyft* men aa så kom några som bor ganska nära mig här i Falkenberg .. så frågade de : - Va har du tappat ?! Din kamera ? Din mobil ? Haha så skulle jag ju förklara att det "bara" var min singel (som för övrigt inte innehöll nån skiva) å det var ändå lite komiskt .. 

Men aa sen signera han en lapp dårå .. inte för att man ser att det är Olas autograf men ändåå x) haha alla knödde så mycket så han kunde typ inte skriva .. men lovas "autograf" tar ändå priset ! Haha den består bara av ett O ! Det tyckte jag va lite kul .. men aa sen pratade vi typ lite me Stefan haha ! alla stog där å ropade på Ola så mina kompisar ba : STEEFAAN ! men aa haha han va gaanska flummig å vi va lite knäppa också .. men anywaay .. men sen efter det åkte vi heem .. å det var ändå kuul , även om allt inte blev som jag hade hoppats .. och Ola var sjuukt söt i sina lockar (a) haha . 

bilder kommer !
 

Halmstad

Yeees imorrn bär det av till Halmstaad, så nu får ni klara er utan blogginlägg tills på fredag .. haha, men jag tror ni överlever ! ;) Pussciaoo <3

Båstad i bilder <3

                    


1. Danny signerar

2. Danny repar <3

3. Mååns repar

4. Roger, Titti å Gert

5. Jocke Ramsell (a)

5. Jag & Lova x)

6. DaBuzz

7. Daaannyyy <3

8. Ooolaa :)


Här är i alla fall några av bilderna från Rix i Båstad ! Enjoy ! ;) Skulle lagt in fler, men datan sammarbetade inte, så dte får räcka med dessa ! :)


Varför ?

Jag blir galen snart ! I stort sett varenda gång jag ska ladda upp bilder här så blir datan helt knäpp och så kommer det upp en massa internet ! typ 30-50 stycken ! Detta är otroligt irriterande ! Blir det så för någon annan eller är det min data som inte är som den ska ??

Idag blir nog också en ganska sooft dag .. ska kanske hem till farmor en sväng .. och så måste jag köpa lite grejjer till imorgon, bär ju av till Halmstad och Rix Fm Festival :) ska bli fett kul ! även fast det är tråkigt att inte Danny ska dit .. Måste i alla fall köpa värdebevis till mobilen, nya batterier till kameran å sådär :)

Va ska ni hitta på idag ?



slänger in en dagens outfit också ..

Grå klänning ginatricot
svarta tights vet ej
silvriga ballerina indiska

Dumma dator

Nu är jag riktigt sur, höll på att skriva ett inlägg me massa bilder från Båstad å sådär, så bara slutar det fungera >.< fattar inte ens vad som är feel .. så typiskt ! men ajja så äre .. idag har vart en soft dag, har solat en del, var me mamma i stan en stund, dock inget shoppat .. otroligt nog x) fast visserligen, här finns inte särskilt mycket att shoppa .. jaja Vad har ni hittat på idag ?

Konstigt väder .. + dagens

Det här vädret är riktigt konstigt .. först är det kallt på morgonen .. så jag tog på mig långbyxor och långärmat, och sen när jag kommer hem från stan är det värsta sommarvädret igen, så jag får byta om till shorts och linne .. detta är mysko ..

 

Jeans Diesel
Svart brottarlinne jc
Skjorta jc



Shorts H&M
Svart brottarlinne jc
Linne med kronor SVEA


So long ..

Dagens önskeoutfit

image26
linne, shorts, väska från topshop
armband från cocoo
skor från asos (?)

Vill ha

image25

Bilder från asos, ellos, topshop, delias, kyssjohanna, cocoo

Långklänning

 

Vad tycker ni om långklänningar ? Hiss eller Diss ?

Själv tycker jag nog faktiskt att det är diss .. tycker på något sätt det blir för uppklätt och konstigt ..

Bilderna kommer från asos

Varmt !

Shiit ! Nu är det verkligen sjuukt varmt ! I alla fall här i Falkenberg, vad är det för väder hos er ?
Har mest softat hela dagen, suttit ute och solat ! Härligt Härligt ! Och det behövdes verkligen .. nu när det har varit så dåligt väder har nästan all min bruna färg försvunnit .. och jag kommer vara tillräckligt blek till vintern ändå, utan att jag är det på sommaren ! Men nu babblar jag bara x) Min kamera sammarbetar inte med mig idag heller typiskt nog .. men dagens outfit består av :

Brun-guldrandig Bikini ginatricot
Mörkgröna shorts H&M
vitt linne med turkosa kronor SVEA

lägger in bild senare eller imorgon ! ciaoo så länge <3


Sool

Tjingeling ! filmen igår vart helt okey .. ganska bra .. men jag blir alltid så besviken eftersom jag alltid jämför med böckerna ..menmen . Idag åkte pappa och brorsan iväg och skulle campa, så fram tills mamma slutar jobba har jag huset för mig själv :) så nu har jag suttit och kollat på Grey´s Anatomy hela morgonen . Men hör och häpna idag lyser solen ! över trettio grader i solen , så nu ska jag allt ut och sola !

Later ! / E

Söndag

Jahapp .. idag har inte hänt nåt specielt .. har kört lite moppe i alla fall (a) har ju fått mitt förarbevis nu :) fast jag känner mig inte riktigt så säker att jag vill köra på stora vägar än ..

Ikväll blire Harry Potter på bio med Mikaela och Agnes .. ska bli gansk kul faktiskt ! gillar väl Harry Potter-filmerna gaanska mycket i alla fall , fast böckerna r mycket bättre ! x)

Dagens outfit :



Jeans Only
Tunika Gina Tricot
"t-shirt" Zara
vitt jordgubbshalsband Guldfynd

Ber om ursäkt för den dåliga bilden ! Haha .

Skor, Skopunkten

Var på Skopunkten i Halmstad nån gång i veckan och kollade på skor .. hittade två par jag jättegärna ville ha (å då får man ju ett par på köpet) .. men hade då redan köpt ett par silvriga ballerina på Indiska och tyckte det var onödigt att köpa tre par till .. men nu ångrar jag det jättemycket ! gillar dessa riktigt mycket !

 

De bruna är dock mycket finare i verkligheten ! Och de gröna också för den delen ..

Möjliga kandidater till tredje paret .. de här har jag dock inte testat, tyckte bara de va ganska fina ..

  

Det sista paret ser kanske inte så snygga ut på bilden, men de såg jag i alla fall och de var helt okey :)

Dagens ..



Gul tunika Gina Tricot
Jeans Diesel
Halsband H&M



( Lägg märke till mitt inte så välstädade rum i bakgrunden .. haha )

Nää nu ska jag ut en sväng ! Puss !

Tv-program

Mina absoluta favorit-program på Tv är :

Prison Break : Det är gryymt spännande å I love it ! Fick första säsongen på DVD-box i julklapp .. och började kolla på julafton .. sen vart jag helt fast ! Så halva julen gick åt till att kolla på Tv ! Haha och varje kväll : nää, vi måste se ett till ! (Även mina föräldrar och lillbrorsa satt och kollade) Det dumma var ju att jag inte började kolla på det från början .. så vi missade ganska många avsnitt av andra säsongen också, så då hade det inte vart kul att börja se mitt i .. så nu mååste jag köpa andra säsongen också .. när den släpps i augusti ..

One Tree Hill : Detta började jag se för några veckor sen , haha. Som ni märker är jag liite efter när det gäller tv-program .. men jag hade i alla fall lånat första boxen av Lova, och efter att jag sett första avsnittet satt jag varje morgon och varje kväll och såg minst tre avsnitt ! Haha, vaddå att jag fastnade direkt ?! Men det är verkligen sjuuukt braa !

Veronica Mars : Jag veet, det är inte många som vet vad det är för program .. går liksom på tvåan, och det är la inte sådär jätteofta man ser bra program där .. inte jag i alla fall ! Men detta programmet såg jag i alla fall från början ! ;) Tror det var mamma och pappa som skulle kolla på det en kväll så kollade jag med, och det visade sig att det passade mig bättre ! riktigt bra !

IDOL : Okey, det här slår ju allt .. bättre finns inte .. övriga kommentarer överflödiga !

       

vilka tycker ni är de bästa tv-programmen ?

Fredag

Heey ! Då vart det fredag dårå .. redan tree dagar sen Båstad ;o sjuukt ju ! tänkte att jag skulle lägga in mina egna bilder, men min kamera ville inte samarbeta med mig, så det blir antagligen imorgon ! På torsdag bär det av till Halmstad och rix Fm Festivalen där .. tyvärr verkar det inte som Danny ska dit nu .. då blir det ju inte lika kul .. men aa vi får la hoppas !

Igår var jag och såg Mikaelas lille vovve Kiwi som de fick i onsdags .. sjuukt söt är han, men vääldigt busig ! tänk, nu är det över tre år sedan min lille vovvsing Legolas var sådär liten !

Idag har jag mest softat .. dammsugit hela huset .. inte sådär jättekul, men pappa målar huset så nåt måste jag göra x) sen var Lova och jag ute med Legolas en sväng också ..

 

Min Cavalier King Charles Spaniel Legolas som valp (3 veckor) och som fullvuxen .. visst e han söt ?!


Rix Fm Festival BÅSTAD 10/7

Jag säger bara, vilken dag ! :D så jäkla grymt var det ! sen hände det en del grejjer på slutet som inte var fullt så roliga, men det tar vi sen. Jag, Mikaela, Agnes och Lova åkte dit med Agnes mamma, och var framme vid scenen typ elva. Vi tog platser vi staketet, och satt där ett tag .. å sen helt plötsligt bara stog Danny där på stranden :D jag bah: omg, där är han ! x) så gick vi typ fram å kramades å såå, och sen gick han ner till vattnet. så sen när han kom tillbaka frågade vi om vi fick ta kort å såå, så han bah: Hmm..egentligen hinner jag inte, men jag tar mig tid för er ! :D söötaste <3 så först tog jag kort på de andra, och sen tog Lova kort på mig och Danny, å han typ kramade mig samtidigt.. :) men sen så gick han dårå.

lite senare var Mikaela och lova ute å gick så ringde de å bah: Måååns är här ! så jag å Agnes gick dit, men då hade han stuckit, tyvärr. Men ajja. Och sen när jag och Agnes var ute och gick såg vi Ola komma ner från nån trappa, fast han typ sprang .. å krama nårra i förbifarten xD haha.

Sen träffade vi Danny igen å sååå..

Så såg vi när Danny och Måns "repade" Men aa å sen på kvällen då, så va vi jäkligt trötta i benen, menmen, vill man stå längst fram så vill man ! så typ en timme innan det började så var det två killar bakom oss, som stog å slo oss med vattenflaskor i huvvet ! så jäkla onödigt ! så försökte de sno våra platser ! men det kunde de glömma xD och sen kom dte en liten kille också, han va typ elva, så sa de andra killarna till honom att han också skulle slå oss -.- så sa han typ såhär: Flytta på er , det är jag som är pimp ! hahahahahahaha seriöst, så jäkla töntigt x) men jaja, sen när det började så stack de..

Ramsells spelade först då, och det var faktiskt riktigt grymt ;) men sen efter en stund var det DANNY dårå :) sååå fett braa :D som alltiiiid ! å hans dans , liksom han dansar sjuuukt bra ! och dethär liksom, så kuul x) innan han skulle sjunga ..

Danny: "aah det är Danny!"
Göken: "Tjaa de är Göken"
Danny: "var det nått speciellt eller?"
Göken: "Nää.."
Danny: "då kör vi :D"

Men ahh han va gryyym :) å jag tror aldrig jag skrikit så mycket i hela mitt liv ! haha.

Å sen Ola, assåå det var riktigt mäktigt när alla sjöng med i Rain :) Riktigt coolt ! å han va gryym han meed :D

Men sen typ när det var Andreas Johnson började jag må riktigt kasst, kände att det blev mer och mer trångt, och visste att dte inte skulle bli bättre när det var dags för Måns .. så när jag började få svårt att andas också fick vakterna lyfta mig över staketet .. å jag typ hade kramp i benet å de va värsta piinsamt .. men ajja iallafall. De lyfte över Lova också, och Agnes hade redan tagit sig ut. Så fick jag och Lova sitta där backstage och en sjukvårdare snackade med oss lite, han var riktigt snäll ! Å liksom Danny tröstade alla, sööötast <3
men aa det var en vakt som följde med mig och Lova ut .. så satte vi oss utanför och väntade på att Mikaela skulle ringa .. hon var ju kvar därinne ! men så efter ett tag ringde hon och då hade hon också blivit lyft över staketet. så vi letade upp henne, och sen gick vi till bilen och åkte hem ! hade velat stanna längre, men eftersom vi åkte bil såå ;) sen på vägen hem blixtrade det jättemycket ;o men vi överlevde i alla fall, och trots allt var dte en underbar dag :D och om en vecka äre dags igen .. HALMSTAD :D

image9

Jag och Danny <3 (:

Båstad

Inget superroligt inlägg idag heller .. har mått ganska kasst idag med, så det har inte blivit så mycket data för min del .. å imorrn blire nog inget bloggande heller för då är det BÅSTAD och Rix Fm Festival som gäller :D ska bli grymt kul faktiskt :) Men lovar att jag ska ta tag i mitt bloggande på onsdag !

so long <3

Snabbt inlägg

Heey .. blir bara ett snabbt inlägg .. har nämligen sjuukt ont i huvudet "/ brukar ha migrän .. men denna gång var det värre än nånsin. Så jag har vart på vårdcentralen och fått en spruta och såå .. Skriver ett längre inlägg imorrn, när jag förhoppningsvis mår bättre !

Ciao <3

Leggings

Det är ingen hemlighet att jag älskar leggings , och gärna i fina färger! Dessa från lindex skulle passa perfekt till min nya svarta klänning. Förresten , vad säger ni - Leggings eller tights ?

   

Ny klänning

Jahapp , nu var det dags igen .. jag har inhandlat ännu en klänning , jag som inte hade en enda klänning förra sommaren. Och nu , jaa , nu är det måånga. Idag var det i alla fall den lilla svarta som tog plats i min garderob. Kommer från den nyöppnade Victoria of Sweden-affären här i Falkenberg. Tänkte lägga in bild imorrn .. har inga batterier på min kamera just nu ..

nää , nu ska jag lägga mig i soffan och läsa Modette .. mår lite halvkasst ..

Min sommar

Rix Fm Festival Båstad 10/7
Rix Fm Festival Halmstad 19/7
Rix Fm Festival Helsingborg 28/7 (+minisemester med familjen)
Allsång på liseberg med Måns 30/7 (?)
Måns Varberg 9/8 (?)
Rix Fm Festival Växjö 10/8 (??)
Rix Fm Festival Göteborg 19/8
NRJ Göteborg 20/8

<3


Svensk sommar ?

Regnet bara ööser ner .. som om jag inte vore nog deppig .. klart att det ska regna å regna å regna också .. det ska ju va sommar ! menmen .. jag antar att det här är äkta svensk sommar .. inte mycket att göra åt det. Jag hoppas bara att nästa vecka blir bättre !

Dagens outfit :



Jeans : Diesel
Svart Brottarlinne : jc
Grön top : Veromoda
Vitt jordgubbshalsband : guldfynd

Shoppat

Skulle ju skriva om vad jag shoppade i göteborg , å jaa , det blev inte direkt så mycket som jag hade tänkt mig .. en mamma som inte är på shopping-humör , en shoppinghatande lillebror och spöregn är inte den allra mest lyckade kombinationen för en shoppingrunda .. men två fynd blev det i alla fall . Två stycken linnen från SVEA fick jag tag på , och jag gillar de riktigt mycket . Dessutom var det rea !

         

Vad tycker ni ?

I miss you already ..

Jag veet , det var ett tag sen jag bloggade .. beror mestadels på det hemska som hände i onsdags kväll .. min underbara , älskade kanin Rasmus lämnade världen .. Han var den snällaste lilla kanin som nånsin levt och han betydde så otroligt mycket för mig ! en del kanske tycker det låter dumt .. men jag hade honom i nästan åtta år ! Hade jag ute honom följde han mig vart jag än gick , han älskade mig och jag älskade honom ,, och jag kommer ALLTID älska honom . Han hade ändå ett ganska händelserikt liv .. föddes den 8 februari år 2000. När han var tillräckligt gammal började jag träna honom i kaninhoppning .. i början var han en katastrof , rev varenda hinder .. men varken han eller jag gav upp .. och när vi , cirka ett halvår senare deltog i vår första tävling .. blev han felfri båda gångerna ! vår första tävling ! därefter följde en framgångsrik tävlingssaga för oss .. blev placerade i stort sett på de flesta tävlingar , och var ett tag Bäst i Halland . vi älskade det båda två ! Han var elit i rak bana , svår i krokig bana , elit i höjd . Sen blev kaninhopparklubben alltmer inaktiv och Rasmus började bli trött på de långa bilresorna .. så jag bestämde ig för att han skulle "pensioneras" och i fortsättningen träna hemma . I höstas blev han sjuk första gången .. tänderna hade vuxit för mycket .. han slutade äta och var allmänt hängig . Men vi var hos veterinären och de slipade tänderna , gav honom medicin och så .. och han började må bättre .. när sommaren kom var han glad jämt .. han älskade sommaren ! Då kunde han va ute och springa som han ville .. så han fick i alla fall avsluta sin tid på jorden på sommaren som han älskade allra mest .. 4 juli 2007 .. dagen jag mins som den värsta nånsin ..

RASMUS (Klorey´s Born to Be Seen) jag kommer alltid att älska dig ! vad som än händer , har du alltid en speciell plats i mitt hjärta <3

image1

Förarbevis och shopping i Göteborg

Jag som precis hade skrivit ett jättelångt inlägg o så försvann det .. jobbigt värre ! Menmen , skriver ett nytt häroch ska försöka få med det mesta , hoppas jag .

Har klarat mitt förarbevis till EU-moppe idag .. är verkligen superglad för det ! Var på teori två gånger och körning en gång förra veckan och idag var det dags för provet . Tror det var 48 frågor och man fick ha max 8 fel ( kanske något mer ) och jag fick 5 fel , så det kändes riktigt bra :) nu ska jag bara få mitt förarbevis också så kan jag köra sen ! Förutom det har det varit en ganska så trist dag .. såå tråkigt väder .. bara mulet och regnigt här i lilla Falkenberg , sånt väder gör att man känner sig deppig .. eller i alla fall jag . Vart inne i stan en snabb sväng också medans mamma vart på jobbet , tänkte kolla in rean lite . Men här är rean bara tråkig ! inget kul alls faktiskt . Men imorgon ska jag antagligen till Göteborg med mamma och brorsan i alla fall , ska bli riktigt kul .. jag ska shoppa lite först och sen ska vi till Liseberg :) Där hoppas jag att jag kan fynda något på rean ! tänkte skriva en liten lista på det jag har tänkt att jag ska kolla efter

* Ballerinavans / vill verkligen ha ett par ballerinavans , tycker de är riktigt fina :) har dock hört att de svarta i storlek 38/39 är slut i alla nilson-affärer .. så om det är någon som vet nån annan affär som säljer såna , lämna gärna en kommentar !

* Skinnjacka / Har vart ute efter en skinnjacka .. typ .. hur länge somhelst .. tror jag vill ha en ljusbrun , eller kanske en svart , vill dock inte betala överpris ..

* SVEA-linne / Har redan ett som jag verkligen älskar ! Är nog faktiskt mitt mest använda plagg nu i sommar .. är ganska basic , men snyggt . Jag brukar ha ganska svårt att hitta "vanliga" linnen som jag passar i , men dessa är perfekta !

* Äpplehalsband från Guldfynd / Lagom långa , lagom glammiga , Perfekta för en frukt-älskare som mig ;)

Sen tänkte jag även checka in jeans på Victoria of sweden , kolla på Topshop , Zara , Monki , Prickigkatt och så vidare .. På H&M , BikBok och GinaTricot är det alltid kul att kika och se om man kan göra några fynd .

Skriver sen när jag har kommit hem så ni får veta vad jag gjort för fynd , ciaoo så länge <3

2 Juli

Det här är inte sant ! Jag råkade ta bort min blogg ! Jag lovar , jag har kämpat som tusan med den för att det ska vara nån som läser den och att den ska vara hyfsat intressant .. så lyckas jag med detta ! skulle egentligen ta bort en gammal blogg som jag inte använder och så råkade jag ju ta bort min vanliga (www.baraerica.blogg.se) så jag antar att det enda jag kan göra är att hälsa er välkomna till min Nya blogg och hoppas att mina gamla läsare hittar hit .. Peace out <3

RSS 2.0