Jobbigt värre

Åhh, jag blir så trött !
Hade skrivit megainlägget innan, så när jag preciiis var färdig så bara försvann det! Jobbigt Jobbigt !
Har mest pluggat å sådär idag, soooftat .. har haft ont i magen hela dagen "/ Det är nog nåt allvarligt fel på mig, har jag inte ont i huvudet så är det dags för magen .. håhåjaja ;)
Och imorrn äre skola igen. Just nu orkar jag verkligen inte. Orkar inte med alla krav. allt man måste hinna färdigt. De kör slut på oss!
Ge mig sommaren tillbaka! Då kunde man ta varje dag som den kom, inte bekymra sig så mycket för morgondagen. Det var tider det ;)
Jag kan nog i alla fall konstatera att det här ar vart en av de trååkigaste helgerna på länge! Bara vara sjuk och plugga. Usch!

Och det har redan gått en vecka sen Göteborg! På ett sätt känns det som att det var åratal sen, men samtidigt känns det som att det var igår .. Suuperdag i alla fall <3 (:

image249

Malin, Mikaela, jag och Cissi på Liseberg :) <3 Cassis var fotograf ;)

Har ni haft en bra helg ?

- Erica


Hilary kan hon !

image244

Gillar denhär klänningen jättemycket! Och Hilary klär verkligen i den.

   

Vad tycker ni om hennes stil ?

- Erica

Jag vill lära mig

Gokväll !
UschUsch idag har inte vart nå vidare rolig dag precis, plufg, plugg och plugg, och ändå känns det inte som jag kommit nån vart. Håller på med att inreda lägenhet i hemkunskapen (Nej, det är INTE så roligt som det kanske kan låta.) Skriver om en liten Religion i SO:n, Skriver om blod i NO:n, och så vidare, och så vidare.
Jaja, nog tjatat om mina läxor!
Har inte så mycket annat att skriva om dagen, kollade tre avsnitt av Prison Break innan, måste ännu en gång säga att det är sjukt bra! (:

Förresten, så har jag kommit på en sak, jag vill lära mig sy ! :D (Det är nu ni som känner mig ska sucka och skska på huvudet, för det kommer inte bli lätt.) För det första har jag aldrig kommit överens med en symaskin, det blev alltiid fel på syslöjden när jag gick på mellanstadiet. Sen jag började högstadiet har jag försökt undvika den så mycket som möjligt, fast ibland har vårt möte vart oundvikligt. Men jag kan i alla fall säga att jag klarat det med livet i behåll! :) Men att sy, frivilligt har nog inte riktigt vart min grejj innan, men tänk på alla fina kläder och accesoarer man skulle kunna knåpa ihop, som man är helt ensam om. Tanken på detta får mig att vilja sätta gång direkt!
Vi får väl se, nån gång kanske ni får se något hemmagjort verk här på bloggen .. och förväna er nu inget stort .. det är ingen klänning eller nåt jag ska sy .. nää, tänkte att mitt första verk skulle bli att eventuellt sy fast en spetskant på en klänning jag eventuellt ska köpa .. (hmmm) klarar jag det, kommer jag bli riktigt stolt :D

Förresten så är jag förälskad i en sööt klänning från BikBok ! Ser ut som att den är i jeanstyg, men tror det är vanligt tyg. Perfekt med banden, fickorna, den söta helheten. Jag gillar den helt enkelt. SnyggtSnyggtSnyggt med strumpbyxor, (antingen vågat färgade eller tjocka ljusgrå) en långärmad tröja under, skinnjacka och en gsig halsduk !
http://www.bikbok.com/  (Gå in på Collection och sen på Dresses.)

Nää, nu ska jag faktiskt sova !
Ha en bra kväll !
- Erica

Back in Business

Heey !
Som ni kanske förstår mår jag bättre nu :) Riktigt skönt att den värsta huvudvärken släppt! Så nu ska jag ta tag i mitt bloggande igen ..
Fast har fortfarande en heel hög med läxor, och den har ju inte precis blivit mindre av att jag inte kunnat plugga alls på två dagar .. suck ..
Så det är nog det jag får sätta fart med i första hand. Men ska försöka hinna med lite bloggande också ;)

image243
Fick syn på denhär ringen med en ekorre på Topshop. Måste säga att jag gillar den. Verkligen udda och riktigt söt!
Vad tycker ni ? (:

- Erica

Migrän

Jaa anledningen till det obefintliga bloggandet är att jag mår skit. Har haft vääärldens migrän sen igår eftermiddag, så jag pallar verkligen inte att sitta vid datan .. har i stort sett sovit i ett dygn nu, och haft samma kläder i 1 ½ .. så dåligt mår jag.
Så jaa, ska gå igen, innan det blir värre igen.
Skriver så fort jag mår bättre !
Puuss
- Erica

Mörker

Heej på er!
Vill först och främst säga att jag vet att min blogg vart riiiktigt trist på sistone, har så mycket i skolan, så har helt enkelt inte kunnat prioritera bloggen särskilt mycket .. men ska försöka hinna med lite mer.
Dessutom krånglar min dator, så jag kan inte se statistiken över hur många läsare jag har .. tråkigt värre! Så därför skulle det vara guuuld värt om alla som är inne här och kikar kunde lämna en liten kommentar :)
När ni ändå är igång får ni gärna skriva vad ni vill läsa mer av i min blogg.

Var ju som sagt på ledarträff innan, eftersom det var konfirmandläger i helgen, var konfirmanderna lediga .. men vi faddrar/ledare fick planera lite ;P
Men det var faktiskt ganska kul.
Seen var jag ute med en vovve som heter Maja .. brukar gå ut med och passa henne ibland, väärldens snällaste hund ! En svart cocker spaniel för er som ville veta.
Det jobbiga är bara att jag haatar att vara ute och gå när det är mörkt ! Kanske är töntig, men det känns verkligen som att jag är iakttagen heela tiden. Creepy !
Tror faktiskt jag måste erkänna att jag är lite smått mörkrädd.
Hur är det med er? Tycker ni det är jobbigt alls att vara ute på kvällen, när det är mörkt ?

Förresten så har Mikaela åkt till Turkiet och ska vara borta i två veckor ! Lyllos ! Men jag hoppas hon har det bra i alla fall :)

Kikade runt lite på ellos innan och hittade de här sakerna jag skulle vilja beställa.
image239

  

Är riktigt, riktigt sugen på att beställa den gröna tunikan. Gillar den jättemycket. Den är såå jag ! Haha. Finns även i fler färger och kostar 199 :-
Och jag vill ha en "hängsleklänning" en sån med "smala" band som man kan ha en valig långärmad tröja under ! SnyggtSnyggtSnyggt !
Och så ett par ljusgråa, tjocka strumpbyxor :)

Nää, nu ska jag kolla lite till tv ..
Take care!
- Erica

Stickad klänning

God eftermiddag ! ;)

Har vart en ganska bra dag i skolan, inte hänt särskilt mycket .. har fortfarande en massamassamassa läxor jag måste göra, har massa arbeten som ska in .. och jaa, jag har mycket att göra helt enkelt !
Därav det dåliga bloggandet ..

Idol igår, särla åkte ut .. ganska bra tycker jag, hon var en av de sämsta i alla fall ..

Ska la följa upp rubriken också .. jag vill ha en stickad klänning ! En långärmad och myysig .. ugefär som denhär från H&M.

image238
SnyggtSnyggt :)
Nää nuu, ska jag äta. Sen blir det kyrkan, faddermöte, och sen ska jag ut och gå med en vovve jag brukar passa ibland ;)
Vad ska ni hitta på resten av dagen ? :)

- Erica

Sov gott

Jaa .. något lite roligare inlägg hanns inte med .. men ni får klara er tills imorrn ;P
Förresten så är Dannys bloggar söötast ! tårögd ! Brukar ni inte läsa de, så gör det ! www.dannysaucedo.se

image237

Godnatt !
- Erica

23/9

Söndagen var bara såå braa :')
Åkte med mamma, pappa och brorsan (Och Mikaela var ju med såklart) var framm i göteborg vid kvart över 11 ungefär. Gick till Nordstan, kikade lite snabbt i några affärer, köpte 'If Only You' (två, haha)
och gick sen till scenen. Träffade Ronja och Erika som redan satt där och väntade :) kul å träffa er igen ! :D
Så satt jag där och väntade, Mikaela gick iväg för att leta efter nån skoaffär, så säger Erika: - Där kommer ju Malin :) och jag bah : Miiin Malin <3 ? ;o och det var det ju :') Hade saknat henne en massa <3
Så väääntade vi ett tag och sen uppträdde Caracola .. inte mina favoriter precis, men ändå. Och sen var det dags för What's up och de va värsta sööta faktiskt ! Hahaha. Ludde va sötast ! (a) Men jaa, så uppträdde de och sådär.
Så vid två var det dags för DANNY :) å han va söötast, som alltid! Så uppträdde han - Play it, If only you, Tokyo.  Så sen skulle The Poodles uppträda innan Danny skulle signera. Så vi ställde oss i kön. Stog först, men så skulle vigå och köpa singlar .. så sa de att vi skulle gå runt, och ställa oss sist, så blev det värsta konstigt, så vi gick typ runt ett varv, haha.
men tillslut hamnade vi nästan först ändå, så det var ju bra :)
Och när Poodles uppträdde stog Danny och kikade ut från det lilla rummet bakom scenen där han höll till, sötnos <3
Men så var det dags för signering ! Tyckte lite synd om Poodles bara, för de satt innan Danny, och nästan ingen gick till de, alla gick till Danny ;P haha.
Men så kom jag och Mikaela fram då. (Malin gick före)

 
 
D: Tjaaaaa :D
E: Heeey ! :D
D: Är allt bra ?
E: jorå lite trött bara ;)
D: Jaamen då är vi två!
E:  Haha
D: Men shiit vad är det du heter nu igen .. *täänker*
M: Eeeee
D: Scchhh
D: Eller vad sa du ?
D: Neej, säg inte!
D: Nää, men nu får du säga det ..
E: Erica ;)
D: Jaa justdet!
*Skriver 'Till Erica puss / Danny <3 :)' på den ena och 'Till sötnosen puss / Danny <3' på den andra :) och så fick jag en kram å sådära.

 


Så gick vi därifrån och ut till en buss och åkte till Liseberg. Kom dit typ precis när det började. Tror det var Molly Sandén, Caroline Wennergren, Caracola, What's up <3 och Basshunter som uppträdde först. Basshunter va riktigt kul faktiskt :) och vi dansade loss ;D haha.
Sen var det då dags för Danny<3 och han körde samma låtar igen, sjukt bra :D och vi gav verkligen allt, kunde knappt andas efteråt, så mycket sjöng och dansade jag :) hahaha. Och så hade han en megastor vattenflaska så sa han såhär: Jaa, de erbjöd mig en liten vattenflska, men jag ville ha en sånhär stor, det känns lite mer rockstar :D
Haha såå sööt !
Men sen var det signering igen, vi ställde oss i kön medans The Poodles uppträdde, och vi kom nästan längst fram igen :)
Malin gick först igen, och han kom tillochmed ihåg vad hon hette i efternamn efter att han läst hennes brev, sötnos ! :')
Så när det blev min tur



D: Heey igen :D
E: Heej !
D: *Tänker* Åhh neeej .. hmmm ..
E: Haha, du skojjar ? Har du glömt det redan ? ;)
D: Jaaaa .. *börjar prata med vakten* Men jag känner ju henne! Vi har ju känt varandra jättelänge! Haha .. har du glömt bort vad dina barn heter nån gång ??
V: Neej .. bara blandat ihop de tror jag ..
D: Jag är nog en dålig pappa!
D:  Meen nu får du säga det.
E: Erica ..
D: Shit också, jag vet ju det egentligen! *Skriver "till Erica Puss / Danny <3 :)"
Så när jag kramar honom viskar han förlåt .. gull :')

Så går vi fram till What's up sen, köper ett nedladdningskort, men ville egentligen bara få kramar (a) haha. Men de var sööta :)
Seen efter det gick vi ut från Liseberg och dit där vi visste att alla borde komma ut. Vaddå minnen från NRJ <3
Men yees, där satt vi läänge, jag vet inte riktigt hur länge, en timme kanske ?
Så efter en stund kom Caracola ut, de var trevliga faktiskt, de pratade med oss i alla fall .. men så kom Ludde ut, å han dissade oss totalt .. :( haha.
Så efter en stund kom Emma, Ronja, Jessica och Erika också dit .. och sedan också några andra Danny-fans. Alla vakterna försökte lura oss och sa att Danny redan åkt, men vi väntade lite till ändå. Så kom The Poodles ut, och de sa också atthan hade åkt .. det var faktiskt nära jag trodde på de, och gick därifrån, men det var tur jag inte gorde det, för bara en liiten stund senare kom också Danny :)
Så fick jag en kram å sådär :)
E: Vad heter jag nu då ? ;) *Säker på att han ska komma ihåg*
D: Neej, var inte så dum mot mig !
D: De där två gör livet surt för mig *pekar på mig och Mikaela*
D: Men sääg det nu, sen ska jag bara komma ihåg det !
E: Erica ..
D: Med C .. hmm *tittar på mig jättelänge och mumlar erica erica erica*
D: Jag fotar dig med mitt fotografiska minne :D hahaa.

Söötnos säger jag bara ! Men sen var han tvungen att åka, så vi gick därifrån. Å så hejdå till alla .. kommer sakna er :') men tack för den här underbara dagen <3

Fler bilder kommer! Men datorn började krångla när jag skrev dethär, så ni får nöja er med detta sålänge :)

- Erica

Massor att göra

Heey !
Jaa, jag har verkligen massor att göra .. läxor läxor läxor .. tråkigt !
Så därför blir det lite kasst med bloggning nu också, loovar i alla fall att skriva klart inlägget om i söndags, och skriva lite mer senare :)

Har ni haft en bra dag ?
Puss
- Erica

Nyshoppat

Hallu :)
Blev lite sent dethär inlägget, har verkligen inte hunnit idag, massa plugg plugg plugg. Jag är så oerhört trött på det nu. Jag orkar inte mer !
Dessutom var yrkesvägledaren hos oss idag och pratade om gymnasiet, olika linjer och sådär. Och jag får panik ! Vet inte alls vad jag ska välja. Vet knappt vad jag vill göra ju ! Skitsvårt !
Men jaja, har ju ett litet tag kvar i alla fall ..

Tänkte i alla fall visa sakerna jag shoppade igår :)

   

Väska med långt band och rosett 98 :-
Hårbandet med kedja (som jag skrivit om förut) 39,50 :-
Hårspännen med hjärtan (Också de har jag bloggat om innan) 19,50 :-

Borde egentligen inte köpt något alls, men hårbandet och hårspännena har jag velat ha ett tag, och väskan blev jag kär i direkt .. haha, så kan det gå ;)
Gillar i alla fall den jättemycket :)

Nån mer som kollade på Idol innan ? Vem tyckte ni var bäst ?
Jag måste nog säga att jag tyckte Mattias var bäst idag ..

Nu ska jag blogga lite mer om igår ;) Men tror inte jag kommer hinna färdigt med det inlägget idag, så i såna fall får ni läsa imorrn !

KramKram
- Erica

Trött

Jaa, jag är riktigt, riktigt trött. Sprang på idrotten, och det tog nog musten ur mig, för just nu vill jag bara sooova. Meen läxorna väntar .. usch !
Hinner inte skriva mer nu, men senare ! ;D

- Erica

Göteborg

Hemma igen, efter en underbart bra dag. Det blir tillslut alltiid bra när man träffar Danny :)
TackTackTack för idag !
Danny Malin Mikaela Cassis Ronja Cissi Erika .. mfl :)
Nu ska jag snart sooooooooova, är tröööött, bilder och sådära kommer imorrn :)

Förresten så blev det lite shopping också, hann springa in på H&M lite snabbt, så ett hårband, hårspänne och en väska fick jag med mig hem. Ni får se imorrn ;)

Puuss
- Erica


Göteborg

Hemma igen, efter en underbart bra dag. Det blir tillslut alltiid bra när man träffar Danny :)
TackTackTack för idag !
Danny Malin Mikaela Cassis Ronja Cissi Erika .. mfl :)
Nu ska jag snart sooooooooova, är tröööött, bilder och sådära kommer imorrn :)

Förresten så blev det lite shopping också, hann springa in på H&M lite snabbt, så ett hårband, hårspänne och en väska fick jag med mig hem. Ni får se imorrn ;)

Puuss
- Erica


Rubrik

Jaa jag är helt slut, jaa jag är helt fantasilös. Just nu. Det är därför rubriken blev som den blev. Tror inte det är nån som bryr sig egentligen, det är väl viktigare att jag skriver nåt intressant!
Inte för att jag tror det här inlägget blir så intressant, eftersom jag fortfarande är sjukt trött. Men ändåå.
Kan väl berätta litegrann om lägret i alla fall :)

Till att börja med stressade jag som en galning för att hinna till bussen i tid, för att sedan komma dit och upptäcka att jag sett fel på tiden, och är tidigast av alla. Vilken härlig början! Till råga på allt trodde värsta många att jag var konfirmand och inte fadder. hmm, det syns väl att jag är ett år äldre!! xD
Men vid 5 åkte vår buss mot Gullbrannagården utanför Halmstad.
Jag och Tilda hade en riiktigt jobbig konfirmand bakom oss, han pratade heeeeeela tiden. Kändes som han skulle tjata hål i huvudet på mig. När vi åkt typ 40 minuter boorde vi egentligen vart framme. Men då får vi reda på att busschauffören kört fel, och var på väg till Strandgården istället.
Så det tog sin lilla tid att komma fram.
Men när vi då tillslut var framme, fick vi våra rum. I stort sett alla andra fick sova i ett stort hus med massa rum, medans jag, Tilda, och två andra fick en egen "lägenhet". Så vi var lite utanför :P
Men så åt vi, planerade lite inför dagen därpå och sen var vi med och organiserade lekar. Haha. Det var riktigt kul, fram tills jag skulle vara med och demonstrera "rosa elefanten"
Som går ut på att man ska klänga sig fast i alla andra, och så ska någon försöka dra loss en. (Hoppas ni förstår mina braiga förklaringar!)
Och en drog i mig så hårt att jag fick ett skrapsår på foten och ett på armen. Så kan det gå.

Men efter det var vi i kyrkan och sjöng lite å så.
När klockan var halv ett skulle alla sova. Vi behövde i alla fall inte vara nattvakter (=va uppe och kolla så ingen "rymmer" heeeela natten) så vi kunde också sova.

På morgonen ringde klockan 8:00. Vi väckte några konfirmander, gjorde oss iordning, åt frukost och hade samling för att sjunga lite.
Sen hände inte så mycket. Konfirmandmormödrarna var där och berättade lite, och vi planerade inför kvällen. Andra kvällen är alltid fadderkväll så "vi" ska göra massa roliga grejjer för konfirmanderna. Typ.
Men eftersom jag åkte hem tidigare så skulle jag ju inte vara med på nåt. Så jag kunde mest kolla på när de andra övade. Det var riktigt kul! Hahahaha. Bland annat skulle vi imitera Idol. Och en skulle vara handär "Jag pissar på er! Jävla råttor"
Och han va så hiiimla lik. Sjukt kul.
Men yees, sen vid halv tre åkte jag hem med en konfirmandmormor. För annars hade jag inte orkat åka till göteborg imorrn ;)

Och förlåt att inlägget dröjde lite. Men jag var hemma hos farmor och farfar och åt å sådära. Kusinerna var också där. Så det var treevligt.

Imorrn bär det av till Göteborg :) Danny ska först va i Nordstan och sen på Liseberg. Ska bli kul !!!
Träffa Malin och Ronja igen juu, värsta längesen ! <3

Och imorrn fyller min lilla Lova 15! Grattis gumman! (Gratta henne på www.lovish.blogg.se)

image228
jättegulligt halsband, för hundälskare (och andra såklart ;D) från asos.
Tycker det är riktigt gulligt.

Jaja, nu ska jag sova! Godnatt!
- Erica

Hemma igen

Yeees, nu är jag hemma igen ;)
Sjuuuuukt trött, så orkar inte skriva särskilt långt nu, gör nog det senare!
Ska kolla på Idol från igår som pappsen spelat in :)
- Erica


Hejdå

Heeeey !
Slutade skolan tidigt idag .. klockan ett :) det är bra!
Ska strax iväg på läger me "mina" konfirmander nu .. vill egentligen inte åka faktiskt, är sjuukt trött å så hade jag hellre velat vara i Trollhättan å träffat Danny imorrn! Menmen.
Ska i alla fall åka hem tidigare (vid halv tre imorrn) annars skulle jag åkt hem på söndagen å då hade jag inte hunnit till Göteborg när Danny ska dit ;)
Och jag vet verkligen inte vad jag ska packa!! Haha, jag måste vara typ säämst på att packa, vet aldrig vad jag ska ha med mig, och sen slutar det alltid med att det blir föör mycket ändå.
Så idag får ni nöja er med ett inlägg, skriver igen imorgon när jag kommit hem ;)
Förresten missar jag Idol .. det är .. katastrof ! Haha ;) Kanske inte riktigt, men nästan. Nån får ringa mig å berätta ikväll ! ;P

image227
Sööt clutch från asos. Gillar när det är såna där blingbling-stenar på. Fast det kanske blir liite väl mycket på denna. Eller?
Till en enkel svart outfit hade det nog vart ganska snyggt i alla fall ..

Måste kila!
Love
- Erica


Rachel Bilson

       
(klicka för större bilder.)

Samma söta tjej - sju olika outfits .. Vilken är din favorit ?

Rachel är absolut en av mina favorit-"stjärnor". Riktigt begåvad, och detdär med stil, det kan hon också ;)

- Erica

Önskeoutfit

image219
Fixade ihop en liten "önskeoutfit". Den underbart söta röda väskan fick vara med även här.
Blev mycket grått med inslag av rött. Snyggt, enligt mig!
Tunika, Strumpbyxor och Benvärmare från H&M
Väska från TopShop
Skor från Skopunkten.

- Erica

Orientering

Heey !
Orientering idag i skolan, började halv elva och slutade typ tolv, så de va bra. Men aa, sjäva orienteringen gick väl sådär. Jag är verkligen inte bra på att läsa kartor! Sprang med Hanna och Mikaela, och i början gick det riktigt bra, men sen lyckades vi göra de mesta fel som går! Haha. Först sprang vi åt helt fel håll, å sen lyckades vi komma lite vilse ... Men vi överlevde i alla fall ;P haha.
Och när vi äntligen var klara efter 1 ½ timme, och var på väg att cykla hem började det störtregna! Och jag hade bara joggingbyxor och hoodtröja på mig, så jag var gaaanska blöt när jag kom hem om man säger så!
Så det fick bli en varm dusch och varm choklad :)

nu borde jag plugga lite!
skriver sen!
puuss
- Erica

Hjärtväska

image218

Det här är den absolut sötaste väskan jag sett på lääääänge. Lite småtöntig, men ändå. Jag vill ha den såhäär gärna! Haha. Gillar den jättemycket!
kommer från Topshop.

- Erica

Onsdag

Okey, först av allt har jag en heemsk sak att meddela .. igår hade jag endast 14 unika besökare på min blogg ! ;o jag som i måndags och igår hade hela 28 stycken ! Det sjönk alltså med 50 procent, på en ynka liten dag. Jättetrååkigt måste jag säga. Jag vet inte, var bloggen extra dålig igår eller ? Haha.

Såg ni idol igår? Hahaa och Måååns ! x) Jag tyckte det va riktigt kul när han hade klätt ut sig faktiskt, haha! Och Daniel och Peter fattade det typ inte förrän jätteseent.
Och idag äre dags för slutaudition, roligt värre!

Skolan idag har vart, som vanligt. Slapp redovisa min låt på engelskan, så det var braa ;D
Och imorrn har vi friluftsdag, ska orientera .. -.- Haha ! Jag kommer springa vilse !
Men det bra är att vi börjar halv elva och slutar typ halv ett eller nåt :D Sånt gillar vi ! ;)

Nu ska jag strax till kyrkans hus och träffa konfirmanderna .. ska la bli ganska kul, men känner verkligen inte för att cykla i regnet ..
Jaja, får la använda regnkläder och paraply, hahaha. Eller jaa, ett av de kanske räcker. Tror det får bli regnkläder ;)

Har ni haft en bra dag ?

image217

- Erica


Rix

Wohoo Danny är etta på Rix ! (: Välförtjänt !
Haha, å jag ringde och röstade, och kom fram tree gånger ! Fast en gång råkade jag lägga på luren. Haha. Så kan det gå ;)

Och ikväll är det Idol ! Wohoo :D

image216

Riktigt fint halsband från Lindex. Vet inte riktigt varför, men fastnar alltid för långa halsband. Tycker det är finare. Antingen vill jag ha långa eller mitt guldhalsband jag fick när jag konfirmerades :)
Vad använder ni mest, korta eller långa halsband ?

nu har jag bråttom, måste hinna bli klar med engelskaläxan innan Idol !

Ciaao
- Erica

Alla älskar svart ?

Svart är ju en färg som alltid passar :) Tror aldrig det kommer bli "omodernt" med svart ! Haha.

Tre söta tjejer i svarta klänningar .. men Vilken  gillar DU bäst ?

image213

image214

image215

Hayden, Kristen eller Sophia ?

Bilderna blev lite olika storlekar, men skitsamma ;D

- Erica

Today

Haallåå !
Har egentligen inte tid att blogga just nu, borde egentligen fixa min engelskaläxa .. tråååk ! Men kände att ett litet inlägg får jag allt hinna med ;)
Heelt okey dag i skolan, orientering på idrotten bland annat. Tycker egentligen det är ganska kul (faktiskt!) men idag gick det inte sådär jättebra om man säger såå .. hmm ..

Har ni haft en bra dag ? :D

Skriver mer sen !

- Erica

Godnatt !

Haha okeey, jag ska inte lägga mig riiktigt än, men snart ;) Är verkligen jättetrött !
Måste först skriva ut ett papper till svenskalektionen imorrn.

Förresten, finns det nån vänlig själ därute som skulle vilja hjälpa mig med att göra om designen på min blogg ? (: Det skulle verkligen behövas! ;D Frivilliga skriver en kommentar ;P


Å jag har kommit på att jag är riktigt trött på dethär vädret, regn och rusk .. (okey, det har inte regnat idag, men ändå.) Jag vill antingen ha Vaaarmt, eller kallt. Och då menar jag kallt, inte massa blåst och regn, bara kyligt väder !

Ta mig tillbaka till Turkiet, tack !

  

Alanya, Turkiet 19/5-07 <3

godnatt ! ;)

- Erica

Hiss eller Diss ?

image209

Jaa, vad tycker ni om Kristen Bell's klänning här ?

Jag gillar verkligen Kristen. Hon är en duktig skådespelerska och är riktigt söt.
Men här måste jag säga att jag inte gillar hennes klänning sådär jättemycket.
Ser ut ungefär som att hon dragit på sig en gardin .. men på nåt sätt är det ändå ganska fint, haha.
Men bättre kan du, Kristen !

- Erica

Måndag

Ojojoj dåligt med bloggande trots att jag vart ledig heela dagen. Inte bra. Inte bra. Hahaha ;)
Har faktiskt vart en ganska trååkig dag .. har haft ganska ont i magen så har inte orkat så mycket. Har i alla fall pluggat en del .. och sett på Lejonkungen Så kul har jag när jag är ledig ! ;D Hahahah.



Å min lille vovve har ont i öronen "/ Eftersom han är en Cavalier har han låånga öron, och ofta blir det för tätt så han får jätteont .. är så hemskt att se honom när han springer runt och gnäller .. men det är inte så mycket man kan göra, mer än att göra rent öronen ..

Såg förresten ett jättecoolt hårband igår när jag var på H&M. Halva hårbandet var liksom som ett vanligt hårband, och halva var som en kedja, så när man hade på sig det, såg det ut som man hade en tunn kedja i håret. Riktigt snyggt faktiskt. Skulle köpt det egentligen, men hade inte råd. Inte för att det var dyrt ellere så, 39,50 riksdaler tror jag det kostade ;) men jag hade inte tillräckligt mycket pengar med mig .. hmm .. så kan det gå !
Ska i alla fall köpa det nästa gång jag ser det :D

Å jag längtar massor tills på söndag ! Danny i Göteborg :)
och träffa Malin såklart ;) <3

och Agnes, Lova och Mika jag gillar er också ;)

Nuu ska jag titta på One Tree Hill !



Todeloooo !

- Erica

Studiedag

Godmorgon !
Jag har studiedag idag :) Det är bra ! Haha, välbehövt om man säger så !
Har fortfarande en hel del plugg som ska hinnas med till imorrn .. Tyvärr ! ;)

nää nu måste jag duscha och såå .. roligare inlägg blir det senare !

KramKram
- Erica

Boys are stupid, throw rocks at them !

Det är så sant som det är sagt ! ;) Hahaha.

 
Finns massa saker (bland annat t-shirtar, anteckningsböcker, väskor mm) med det här trycket, tycker det är riktigt gulligt och kul ! :D haha.
Checka www.davidandgoliathtees.com där finns såna t-shirtar + en massa andra söta saker med roliga tryck.

   
Bilder från www.neea.se

Fanns en massa mer, men alla bilder gick inte att ladda upp, konstigt nog. Gillade en där det stog "If the shoe fits, buy in it every colour!" och "Shopping isn't a hobby, it's a full time job!"

- Erica


Nytt Nytt Nytt

Hallu :)
Har varit i Halmstad en sväng idag .. mamma och pappa skulle köpa stänkskärmar till brorsans cykel, och eftersom jag inte hade något annat att göra (jo egentligen hade jag läxor) följde jag med.
Medans de var på Ica och handlade passade jag på att smita in på H&M en sväng :) och det är inte ofta jag kommer därifrån tomhänt, inte heller denna gång lyckades jag med det ..

    

Inte så bra bilder på örhängena, men ändåå.
Gillar allt jättemycket ! Men mössan är en favorit ! :) Kommer bli perfekt till vintern ;)

Stora örhängen med guldfärgade hjärtan 39, 50:-
Stora silverfärgade örhängen 19, 50:-
Grå mössa 59, 50:-

- Erica


God morgon

Gomorron ! (: Wohoo jag skriver ett tidigt inlägg för en gångs skull .. de är rätt sällsynta ;) brukar inte ha tid att skriva förrän senare, men idag såå.

Vet inte riktigt vad som händer idag .. måste i alla fall plugga lite (läs mycket) idag också .. tråkigt värre !
Vad ska ni hitta på idag ?

image195
Gillar jeansklänningar med hängslen, tycker det är riktigt fint. Här är en variant från H&M. Tycker dock att den är lite för vid i kjolen. Gina Tricot (www.ginatricot.se) har en jättefin i riktigt jeanstyg för 499:-
och BikBok (www.bikbok.com) har även de en fin, fast inte i riktigt jeanstyg för 349:-
Riktigt fint i höst nu, med en långärmad tröja under och färgade strumpbyxor !

Tjingeling !
- Erica

Vill ha från American Apparel

   

Åh va gärna jag vill ha detta ! Nån vänlig själ som skulle vilja skänka det till mig ? (a) haha. Kanske inte. Har nästan seriösa tankar på att beställa en av kjolarna och en av tröjorna .. men kanske liite dyrt, vet inte heller vad frakten kostar. Och ska jag va ärlig gillar jag inte att beställa från nätet. Känns så krångligt att behöva skicka tillbaka å så, ifall det inte passar ..

Kjol i färgen Navy (finns också i vit) kostar 28 euro. Gillar den ! Jättesöt verklligen. Snygg att ha i midjan .. kanske dock på gränsen till för kort ?

Lång hoodtröja. Preciis en sån jag velat ha ! En mysig lån hoodtröja man kan ha till strumpbycor .. kostar 39 euro.

Långtröja. Riktigt mysig och fin rosa färg ! Kostar 398 euro.

Kjol i färgen asphalt (Fanns i en snyggare grå färg, men den gick inte att ladda upp här ..) Fin att ha i midjan. Gillar detaljerna med fickor !

Har mest blivit en pluggdag idag, var ute och gick med mamma och Legolas .. myys. annars har det inte hänt särskilt mycket. Lova och Agnes ringde från Åby-travet och lurade i mig att de satt å grät för att de gått vilse! Jag trodde verkligen på det! Det var inte roligt ! Hahaha.

Nu ska jag strax äta, blir nog ett inlägg lite senare :)
Puss
- Erica

Nähä

Det blev inget med Mölndal för mig .. mådde jättedåligt när jag vaknade imorse, jätteont i huvudet och ont i magen "/ Så Lova och Agnes fick åka själva. Hoppas de har kul i alla fall. Själv fick jag stanna hemma, och mamma tvingar mig att städa .. mitt rum ser ut som ett bombnedslag .. x) å sen äre bara att sätta igång med resten av mitt läxberg .. uusscchh!
Så det blir inget me å träffa Danny heller .. vet inte ens vart i Gbg han sulle vara ändåå ..
Men jaja, jag får hålla ut tills nästa helg ;) Den 23de ska han till Nordstan och Liseberg :) Å då får jag träffa Malin igen också ! :D Bara för att jag saknar henne en massa.

image183 image184

Gillar denhär klänningen från asos.com ! Riktigt fint med den stora rosetten vid ena axelbandet :)

Nu ska jag fortsätta städningen !
- Erica

Dagen

Heey !
Har pluggat en hel del idag faktiskt ! Känner mig riktigt stolt faktiskt :D haha. Sen har jag kollat lite på Tv .. Veronica Mars och One Tree Hill ;), vart ute me vovven en långpromenad.
Ganska lugn dag trots allt !
Imorrn bär det av till Mölndal me flickorna (-mikaela, som måste stanna hemma å plugga eftersom hon snart ska till turkiet)
men jaa, Erik Segerstedt ska till Åby-travet och uppträda, och eftersom Lova och Agnes gillar honom mycket så skulle de dit, å jag hänger med, haha.
Får see hur det blir, men kanske att jag ska åka vidare till Göteborg och träffa Malin :D Men vet inte än hur det blir. Vill verkligen, men tror inte jag kommer få för föräldrarna ! -.- Måste liksom sova över hos henne också i såna fall. Danny ska ju till Göteborg imorrn. Men han ska dit på kvällen, och ingen vet vart han ska vara, så får la se hur det blir, men vill träffa honom i alla fall !

Men jaa, sen har jag chattat med Pär (För er som inte vet, han som var me i Idol i onsdags.)  idag också :) han är sööt ! Å liksom han kom ihåg mig (a) haha. Men det är braa.

 image181

I like it ! Haha, tycker den t-shirten är riktigt sööt ! Bild från asos.com

Avslutar med en bild på mig dårå.

image182

Yeesyees ! Nu ska jag återgå till teven ! ;D
Vad har ni hittat på idag ?

- Erica

Heelg

Jaa så är den äntligen här, den efterlängtade HELGEN ! (:
Riktigt sköönt att bara kunna softa (eller okey, softa å softa, jag har ett berg med läxor som jag måste hinna göra ..)
Å dessutom har jag studiedag på måndag, så jag är ledig tre hela dagar ! Välbehövt.

Om det är någon som är intresserad kan jag tala om att regnet ööser ner utanför fönstret .. Roligt ?
Neej ! Särskilt inte när man var tvungen att cykla hem från skolan när det var som värst!



Min kamera är inte sammarbetsvillig idag, så kan inte lägga ut nån dagens outfit-bild. Men kan i alla fall tala om att den bestod av ett sånt linne som är på bilden (Från TopShop) ett par mörkblå jeans, och en enkel svart kofta.

Nu ska lillebror ha datan, så jag hinner inte skriva mer ;) Men skriver senare !
Tjuu !
- Erica

Söta skor

Gokväll Gokväll !
Har precis vart ute en långpromenad med vovven nu .. kände mig riktigt duktig faktiskt ! haha. Känner mig dock mindre duktig när det kommer till pluggningsfronten .. hmm .. ska jag vara helt ärlig har jag i princip inte gjort någonting. Usch, nu kommer det bli stressigt. Men jaja, det är ju mitt egna fel ..

image179

Gillar denhär skon riktigt mycket! fint med sammet och ankelremmen! Har dock för mig att jag sett den i lila .. det skulle jag nog hellre vilja ha i såna fall ..
Kommer från Skopunkten och kostar 249 riksdaler.

Min brorsa ska strax ha datan nu .. och jag måste plugga ! I alla fall spanska ! Har trettio meningar jag ska kunna till imorrn .. oooppss ..
Apropå språk .. vilket tredje språk läser ni ? (Eller läste)

Tjingeling !
- Erica


Update

ojojoj glömde skriva vem min 300de kommentar blev ju .. *trumvirvel* *olidlig spänning*
Anna ! (www.sissigirliiee.blogg.se) jaa efter en del fusk snodde hon till sig min trehundrade kommentar ! x)

Idol innan .. några som var ganska bra .. tycker det är ganska svårt att bilda sig en uppfattning bara under audition .. men snart äre ju dags för slutaudition ! ;D
Patrizia från förra året var i alla fall med.


Nää nu ska jag stänga av datan .. skriver imorrn !
Todeloo !

Plugg & Pannkakor !

Nästan precis kommit hem från skolan nu .. eller aahh för en halvtimma sen .. typ. Vi har så sjuukt mycket i skolan nu ! Det är verkligen jobbigt ! Känns som jag är överröst med läxor just nu. Inte kul, inte !
Så därför blir det kanske lite dåligt med bloggandet nu .. men ska försöka hinna med två inlägg om dagen i alla fall :)
Hur är det med er, har ni mycket i skolan just nu ?

Förresten så har jag fått mindre läsare de senaste dagarna .. hmm .. riktigt besviken ;) men det kan ju alltid gottgöras med lite roliga kommentarer från er som faktiskt läser ! Haha. Det är bara tre kommentarer kvar till 300, så får väl se vem det blir !

Dagens vill ha



Dagens vill ha är inte något dyrt .. Söta små hårspännen med Hjärtan från allas vårt H&M .. hade sprungit och köpt de direkt om det inte hade varit för att vi inte har nån H&M - butik här i Falkenberg. Dåligt värre.

Dessutom har vi ingen skivaffär .. så jag kan inte köpa Dannys nya singel ! (Okey, vi har expert, men där säljer de bara skivor, inga singlar.)
Vad är det för skitstad jag bor i egentligen ? Haha.

Nu ska jag äta pannkakor !
Puss

- Erica

Kväll

Har ni kollat på Idol ikväll eller ? (: Isåfall vad tyckte ni ?
Å Pär (Encore) va me idag ju ! Jag som hade fått för mig att han skulle va me i Stockholm, så jag fick värsta chocken ! hahaha. Men han är gryyym. Fick dock inte se så mycket av hans adition, men checka www.myspace.com/encoreartist
För övrigt var det la några som sjöng helt okey. Längtar till slutaudition nu faktiskt .. så man får se hur bra alla klarar sig då.

image176

Gillar denhär tröjan, ser riktigt myysig ut. Är sådär härligt stor också, så man kan ha den till bara strumpbyxor / leggings ! Kommer från TopShop och kostar 30 £.
Ge mig den, någon ?

Kram

- Erica

Konfirmandfadder & klasströja !

Jaa nu är jag hemma igen. Har ju, som ni borde veta nu, precis blivit konfirmandfadder/ledare (alltså hjälper jag till med de nya konfirmanderna) och idag var första gången :) (ni ska nu inte tro att jag är sådär jättekristen, för så är verkligen inte fallet !) Men i alla fall. Det var riktigt kul ! Har hamnat i en bra grupp, de flesta av konfirmanderna verkar vara helt okey, dock med några undantag .. töntiga tjejer som sitter och skrattar under hela tiden vi sjunger, bland annat ! Onödigt ! De har ju själva valt att konfirmera sig .. menmen.
Lekte mest lite lekar och presenterade oss, så det var skojj :) Får la se om det blir lika kul nästa gång.

För övrigt överröser skolan oss med uppgifter och läxor känns det som ! Har aldrig en ledig stund .. det senaste vi fått nu är en läxa i engelskan. Vi ska välja en favoritlåt . skriva en del saker om den (budskap, vad den handlar om etc) sen ska vi skriva ganska mycket om artisten, spela upp låten i klassen och läsa up låttexten som en dikt !
Det där sista känns för övrigt väldigt töntigt ! Och till detta har vi fem dagar på oss ! Och då ska man kunna göra en bra redovisning också ! Jag kommer aldrig hinna.

Dessutom försöker min klass bestämam vad vi ska ha för klasströja. Vilket är svårt svårt svårt, eftersom vår klass verkligen är huuur dåliga somhelst på att sammarbeta och ta beslut tillsammans. De flesta killarna (och en del tjejer) vill ha en där det står : "Varje dag föds en lärare, använd kondom"
Personligen är det inte den jag vill ha. Vet dock inte riktigt vad jag vill att det ska stå. Det mest passande hade väl egentligen vart att skriva "Det blev inget tryck för 9F, vi kom inte överens" för jag tror det är så sanningen kommer se ut ...
Förresten .. hade ni / ska ha nån klasströja ? Isåfall, vad hade ni för tryck ?

Och ungefär såg jag ut idag (i alla fall senare delen av dagen)

Fast med svarta strumpbyxor från ge-kås istället för leggings.

Klänningen är i alla fall från KappAhl.

Iikväll blir det Idol :)
Va har ni hittat på idag ?

- Erica


Kyrkan

Jaauu, nu ska jag iväg till kyrkan och träffa "mina" konfirmander ! ;D Ska bli riktigt spännande faktiskt ! Hahaha. Skriver mer senare, måste ruusa !
Puss

- Erica


Jag & Legolas

     

Skulle egentligen ha suttit vid datorn och gjort läxor .. hmm det gick ju jättebra .. slutade med att jag satt och fixade med lite bilder istället .. Inte bra ! Haha. Här får ni se resultatet av bilderna på mig och min vovvsing Legolas i alla fall :)

Kom förresten att tänka på att det ju är den 11 september idag .. 6 år sedan Flygplanen kraschade in i world trade center .. Värt att tänka på !

Nu ska jag strax äta .. tacotallrik från Korvkiosken står på menyn ;) haha ! När föräldrarna jobbar länge blir det som det blir.

Vad har ni hittat på idag ?
Kommentera Kommentera Kommentera !

- Erica

Disney

           

disney-älskar som jag är måste jag bara lägga ut bilder på de här söta Disney-inspirerade smyckena från Disney Cotoure. Bilderna kommer från Asos och Kyssjohanna. Min favorit är det sista örhänget med Bambi. Så gulligt !

Apropå Disney måste jag bara fråga : Vilken är eran favorit Disney-film ?

Min absoluta favorit Disney figur är Bambi, men favvofilmen är Micke och Molle (: tycker den är så fin, och gråter lika mycket varje gång hon ska lämna räven i skogen .. hehe.

Yees, nu blev det ett lite barnsligt inlägg också, men det är la bra (: haha. Nu ska jag kolla på One Tree Hill !
Todeloo

- Erica

Höjdhopp och bullar !

Hallå !
I stort sett precis kommit hem från skolan nu .. Helt okey dag, förutom idrotten ! Just idag var det dags för det fasansfulla höjdhoppet .. Vaddå fasansfullt ? Tänker ni. Men för mig är det verkligen hemskt ! Jag kan inte, det gåår bara inte att ta sig över den jävla ribban ! Helt totalt omöjligt. Jagvet inte, kanske beror allt egentligen på att jag är rädd för att göra bort mg .. men jag hatar höjdhopp ! det är ett som är säkert. När "ingångshöjden" inte blev så låg som jag ville, struntade jag i det, jag vägrade att hoppa. Kanske inte sådär jättesmart, men jag vill inte. Är antagligen inte så populär hos idrottsläraren nu .. men han måste förstå, jag är ett hopplöst fall när det gäller höjdhopp ...

Har i alla fall hunnit med att fika lite med min kära lillebror, mammas nybakade bullar ! Muums ! (:

Mååste plugga nu, har massor att göra ! Skriver mer senare !

Kraaam

- Erica


Budget - önskeoutfit

image156

Det här hade jag gärna haft på mig idag ! Budget, men ack så snyggt ! (:
Hårspänne, t-shirt, klänning och leggings från H&M
Halsband från Asos

Klarade mig helt från regn när jag var ute me vovven .. helt otroligt ! nää, men ärligt talat så är det riktigt fint väder nu .. ska snart sätta mig och titta på ännu ett avsnitt av Prison Break. känns inte som att det var så bra att köpa boxen, vill se hela tiden ju ! spännande spännande !

Åhhh neeej ! Kom precis på att jag missade One Tree Hill innan. Typiskt ! går på sån dåligt tid (det är andra säsongen de visar igen) tror det är halv fem eller nåt sånt. Jaja, jag får skylla mig själv !

Tänkte att jag skulle fråga också .. Vilka serier följer ni på TV ? Har ni några favoritprogram ?

Jag följer Idol (såklart) och ska börja följa Prison Break när det börjar i slutet av Oktober. Anars är det en del program jag kollar på ibland. Top Model, Veronica Mars, Greys Anatomy, Lost bland annat :)
Är egentligen inte mycket av en TV-människa. Sitter hellre vid datan isånafall !
Men mina favvoprogram är i alla fall Idol, Prison Break och OTH !

KramKram

- Erica

10 September

Måndag igen, skola såklart. Usch ! Just nu är det inte kul ! Känns som att vi har huur mycket somhelst att göra, det tar liksom aldrig slut. I hemkunskapen ska vi inreda en lägenhet med hjälp av Ikea-katalogen, och det låter la kul till en början .. innan man får veta att man dessutom ska svara på 20 frågor, motivera varför man väljer allt ur katalogen, samt tänka på skalan när man ritar in möblerna. Jobbigt !
Dessutom blev jag utslängd från engelskan ! Fråga mig inte varför .. satt längst fram och pratade liiiiiiite med Lova, och plötsligt säger läraren bara : Nu går ni ut !
Vaddå att jag blev chockad !
Som tur är var det endast tio minuter vi missade, så det var inte så jättefarligt. Men ändå.

Förresten så är det idag den tionde september .. vilket betyder en månad sen Rix i Växjö ! och en månad sen jag träffade Malin för första gången ! (www.malinsyl.blogg.se) Du ska bara veta hur mycket jag tycker om dig, Malin ! så glad att det var just dig jag satte mig jämte vid scenen ! (:

Måste ut en sväng me vovven nu, medans regnet har bestämt sig för att sluta öösa ner en stund !
Vad har ni gjort idag ?
skriver mer senare !

- Erica

Vill ha

Jaa .. har inte hunnit med så mycket bloggande idag .. eller jaa, hunnit å hunnit, helt enkelt inte orkat. Har vart riktigt trött .. å lite smådeppig å sådära. Men det är ingen fara ..
Har kollat en del på friidrott, och pluggat lite (med stor vikt på lite !) haha.

image155

Dagens vill ha är absolut dethär linnet från Svea ! Riktigt sött, men ändå vanligt.

Pusspuss

- Erica

Söndag

Jaa igår blev det Värnamo och Danny trots allt ! :) när klockan va typ 20 i 5 frågade mamma ifall vi skulle åka en sväng, och jag hade inget annat att göra så det var la okey. Så sa hon att jag skulle ta med mig kameran ..
Så när vi åkt en bit säger hon : vill du åka till Värnamo ändå?
och klart jag ville det, blev ju lite snabbt, men man tackar ju inte nej ? haha.
Så det bar av till Värnamo ! Kom fram till Folkets Park efter näästan 2 timmars bilfärd .. träffade Cassis och Cissi där, pratade med de en stund. Sen gick de till willys och då kom Erik, Maria och Lovisa, så då satt jag å pratade med de. Å Danny va inne i detdära huset och repade, så när han åkte iväg igen stog vi typ vid utgången å vinkade å sådär :) Men aa, sen så var de väärsta långa kön till insläppet och vi bara rååkade hamna ganska långt fram 8-) men så kom vi in dåå, längst fram.
Alla var typ heelt hysteriska .. men ändåå. Så kom Danny dårå :) söötnoos ! Så sjöng han Hey, Play it, If only you, Tokyo, Öppna din dör och sen som extranummer Blue. Å så berättade han om att tåget stannat vid Nässjö och att han fått skjuts av en tant till Värnamo, haha ! Men han va gryyym som alltiid <3
Så sen sprang vi ut dårå, och han försvann därifrån jättefort ! Men mamma skjutsade oss ner till hotellet .. fast han syntes inte till där .. så sen fick vi veta att han va på nån krog och kollade på fotboll, så då gick vi runt och letade efter den, men aa vi hittade inte "/ Så sen var jag å mamma tvugna att åka hem, skulle ju åka i två timmar på små skogsvägar .. så jag fick inte ens säga hej eller nåt .. :( fett besviken .. men jaja, jag fick se honom uppträda i alla fall, och han såg att jag var där .. men det känns ändå ganska deppigt, när Cassis och Cissi träffade honom i baren, och de andra träffade honom vid hotellet ..

Men jaa, idag var det dags för kyrkan, skulle hälsa konfirmanderna välkomna .. haha. Det var la helt okey. Min grupp är på onsdagar och heter rut ! Så nu vet ni det också ! Sitter hr i min grymt snygga Faddertröja just nu ;) hahaha.
Måste plugga lite nu, skriver mer senare !
Vad har ni för planer för dagen ?
Puss!

- Erica

Nytt

Jaa som vanligt är jag lite seg med att lägga in bilder på det jag shoppat .. säger alltid att jag ska göra det å sen tar det låång tid, men bättre sent än aldrig ! eller ? ;D

    

Den svarta tunikan / klänningen från H&M (149:-) tillsammans med på de första bilderna

Svarta leggings
H&M
"Guldhalsband" med två hjärtan H&M

och på de andra

Gula Strumpbyxor Indiska
"Guldhalsband" med två hjärtan H&M
Höstskor Skopunkten

   

Och så den svarta "långkoftan" också den från H&M (298:-)

Och jag vet, bilderna är inte de bästa, men ändå. Och vill ni se bilderna större ska ni ju som vanligt klicka ;)
Avslutar med en lite omgjord bild av mig själv dårå.

image154

Haha, å så ser man mina Danny-plancher i bakgrunden också, haha.

PussPuss

- Erica


Madeleine McCann

Läste i Aftonbladet innan att föräldrarna till den lilla flickan Madeleine som försvann från Portugal för 128 dagar sen, nu är misstänkta .. enligt Aftonbladet ska de ha hittat ett flertal bevis, och en av misstankarna är att föräldrarna har dödat sin dotter av misstag .. och sen försökt dölja det.
Jag vet inte vad jag tror om det här, men ifall det nu skulle vara föräldrarna tycker jag det är riktigt hemskt .. så många som engagerat sig i detta, så många som brytt sig, skänkt pengar och så vidare.
Å andra sidan är det riktigt hemskt ifall det inte är föräldrarna också .. tänk bara att bli beskylld för att ha dödat sin egen dotter ..... www.aftonbladet.se

image145

- Erica

Prison Break

Yees nu ska jag ha Prison Break - maraton med familjen myyysigt värre ;D haha.
Vad har ni för planer för ikväll ?

pusspuss

- Erica

Fredag

Godmorgon ! Är fortfarande sjuk .. inte roooligt ! Men det är lite bättre än igår i alla fall, så det är ju bra :)
Vet heller fortfarande inte hur det blir imorrn .. mamma tjatar om att jag ska bestämma mig snart, men liksom jag vet inte ! "/
Blir nog mest slappdag idag med .. ska plugga lite å sådär. Vad ska ni hitta på idag ?

   

Sötsaker från Paul Frank !
Paul Frank brukar inte vara mitt favvomärke precis, tycker ofta att det kanske skriker ut lite väl mycket "titta på mig, jag har märkeskläder" liksom .. men efter att ha sett de här söta sakerna har jag faktiskt ändrat åsikt ! Ge mig !

Kraam !

- Erica


Sjuk

Jahaa .. riktigt sjuk idag ! Blää säger jag bara. Gick till skolan på morgonen, egentligen mest för att va me på skolfotot .. skulle kännas konstigt att inte va med på vårt allra sista med den här klassen.
hälften av killarna hade "klätt ut sig" till brats och hälften till "emos". Hahaha, bratsen var ju lätt bäst ! Önskar jag hade nån bild ..
De flesta tjejerna, och så även jag, såg helt normala ut. Lite trist faktiskt. Men så är det :)
Men sen efter klassfotot och maten gick jag hem .. har jätteont i halsen, lite ont i huvvet å är jättesnuvig .. inte roligt inte.
Så nu missar jag antagligen hela konfaledarlägret. Skulle egentligen åkt dit imorrn och sen åkt hem på lördag morgon för att eventuellt åka och se Danny i Värnamo .. vet dock fortfarande inte hur det blir med det .. "/  Åå vet varken ut eller in .. tror mamma kan köra, men då säger hon att jag måste "Lugna mig" och "Inse att jag inte kan åka runt hela Sverige för att se Danny" å sen massa annat, å då får jag liksom dåligt samvete. Å så är jag rädd att han bara ska sjunga typ två låtar och att han sen åker och jag inte får träffa honom eller nånting .. å då kommer det bara kännas onödigt och då kommer jag ju veta att om jag hade struntat i Värnamo kanske jag hade fått åka till nåt annat, bättre ställe. Så just nu vet jag inte ens vad jag själv vill .. "/ Hjälp ! x)

Meen jaa, vi får la se hur det blir .. orkar inte skriva mer nu ..
Puss !

- Erica

Idol

Yees idol idag igen :) tyckte nog ändå det var lite bättre idag i alla fall :) fast ändå dåligt att man fortfarande inte får se mycket av de som går vidare ! Btw var det en från Falkenberg med, wohoo haha ! Min brorsa har haft honom som musiklärare ;) fast han gick inte vidare !

Sen var dte ju mötet med konfirmationen också .. gick la braa tror jag. Så nästa vecka böjar det .. jag ska antingen va ledare i tisdags eller onsdags - gruppen. Förmodligen blir det onsdagen. Ska bli ganska kul faktiskt .. lite såhär nervöst bara.

Tror jag börjar bli riktigt förkyld "/ Inte kul ! Har fett ont i halsen och är värsta snuvig å sådär ..

image140

Snygg i silver !? Vad tycker ni ?

Puss å Godnatt !

- Erica

Awhh

image139

S A K N A < 3

ge-kås 23/2

Onsdag

Jaha, vad tyckte ni om igår då ?
Själv tycker jag, som många andra, att det handlade alldeles för mycket om Carolina och Carina än om deltagarna .. gillar inte riktigt de som programledare, de tar för mycket plats liksom. Och detdär i tunnelbanan var riktigt onödigt. Dåligt också att man knappt fick se nån av de som gick vidare när de sjöng. Menmen. Förhoppningsvis blir det bättre idag ! :)

Skolan idag, var la okey. Inte mer. Haha. Var i kyrkan på SO:n eftersom vi håller på att jobba med religion och just kommit till kristendomen. Var la lite roligare än att sitta i skolan och lyssna i alla fall.

Å jag vill jag vill jag vill till Värnamo på lördag ! Danny ska ju dit .. vad annars ! haha. Å jag vill att Malin ska dit, annars kommer jag bli ledsen ! (a) Meen, än vet jag inte hur det blir .. mina föräldrar är ganska jobbiga ibland ...

Ikväll blir det kyrkan igen som sagt. Möte om att bli konfirmandledare.

Hur har ni haft det idag ?

- Erica

Tisdag

Hemma igen dårå. Hittade inte strumpbyxorna på H&M. Så himla typiskt. Men, hittade en lång, svart kofta där i alla fall :) så nu har jag hittat det också .. har faktiskt letat riktigt länge efter en sån. tyckte dock den var lite väl dyr faktiskt, 298 :- menmen, mamma var snäll och köpte den åt mig :D sånt gillar vi ! Inne på ge-kås köpte jag också lite block och såntdära till skolan, och ett scrapbookingset, med lite papper och så. Å så justdet, Prison break säsong 2 köpte vi också ! Wohooo, ska bli kul att se det, ett av mina absoluta favvoprogram, förutom Idol såklart ;)

Och apropå Idol, bara ca en halvtimme kvar nu ! Åhh det ska bli kul !

image137

- Erica

Bråttom

Nu har jag bråttom, ska strax iväg till ge-kås ;) kände bara att jag var tvungen att skriva ett snabbt inlägg först :) Idag har det inte hänt nåt speciellt .. kast me liten boll på gympan .. usch säger jag bara !

Imorrn ska jag på möte om att bli konfirmandledare .. funderar ju på att bli det, men har inte riktigt bestämt mig än .. får la se hur jag känner efter mötet.

  

Jättegulliga tröjor från delias. Ser dock ut att vara i barnstorlekar på dehär bilderna, men det är de inte ;D

Nu måste jag kila, puss !

- Erica

Kvällsinlägg

Gokväll ! ;D Nu har jag preci sett på Top Model .. Hmm inte jättebra idag, men ändå helt okey. Vill inte sätta mig in i programmet för mycket, eftersom jag från och med imorgon kommer prioritera Idol istället :)
Inte hänt så mycket idag, pluggat en del och sådär. Var med mamma och köpte blommor.

Imorgon ska familjen till ge-kås i Ullared .. och precis där jämte ligger en H&M - butik, så antingen ska jag följa med själv, eller så hoppas jag att mamma kan köpa de åt mig, nämligen de lila och rosa strumpbyxorna



Riktigt snygga, enligt mig !



Förresten har jag blivit k ä r i denhär portmonnän från asos ! Perfekt att ha småmynt i ju ! kostar ca 45:- synd bara att det ska kosta massa frakt å sådär ..

Vad har ni hittat på idag ?

Godnatt !

- Erica

Måndag

Månda igen .. usch säger jag bara ! Orkar inte med skolan just nu .. känns som att det aldrig tar slut, menmen. Till råga på allt skulle vi springa 100 meter på idrotten .. iiinte det bästa jag vet precis. Ärligt talat så är jag jäkligt kass på det. Det är ganska pinsamt faktiskt. Haha. Men, jag försöker i alla fall, och det är väl det viktigaste ? ;)

Och Imorrn börjar IDOL ! (: haha det är typ det jag ser fram emot hela året ! Haha, kanske inte riktigt men typ. Kanske inte riktigt kommer bli lika kul i år, för jag vet att det inte kommer vara någon som är lila bäst och underbar som Danny ! (a) Men Räkna med att jag kommer sitta bänkad ändå, är trots allt en riktig Idol-Nörd ;D Då nu vet ni det också!

image130
I wish .. Nån som har mycket pengar som skulle vilja ge mig sakerna här ovan ? Särskilt mobilen och datorn skulle jag inte tecka nej till att ha i min ägo .. Ibland önskar man att man va riktigt rik !

image131
Åhh jag har verkligen saknat Idol .. räkna med att det kommer stå en hel del om det i bloggen sen ;D

Nää nu ska jag plugga vidare !
Later !

- Erica

Little Miss

image129

älskar dessa t-shirtar ! Skulle säskilt vilja ha "Little Miss Trouble" och "little Miss snshine" :D
 Vilken är eran favorit ?

- Erica

Slut på VM ..

Jaa så var det slut på VM för denhär gången. Gick la inte precis så bra för Sverige som alla hade hoppats / trott. Är riktigt besviken på Kajsa Bergqvist faktiskt .. hade hoppats hon skulle göra mycket bättre ifrån sig. Däremot är Carolina Klüft helt otrolig ! Jag fattar inte hur hon, gång på gång, får formen att vara som bäst just när det gäller. Personbästan hit och årsbästan dit ! tänk liksom, i höjdhopp, hon hoppade höfre än både Kajsa och Emma Green. Starkt ! Sen tycker jag att Johan Wissman, Mustafa Mohamed och Susanna Kallur gjorde riktigt bra ifrån sig också ! :D synd bara att det inte räckte längre .. Stefan Holm gjorde la också en helt okey tävling.
Men tillslut blev det bara en medalj för Sverige .. och de flesta hade nog nästan räknat med 4-5. Men jag tycker ändå det var ett ganska bra VM, om man tänker mer på prestationerna och inte bara på medaljer ;)

    

- Erica

Söndag

Söndag igen dårå. Usch, orkar verkligen inte skola imorrn. En hel vecka till ! Haha. Var på klassfest igår .. var la helt okey. En del hade väl fått i sig lite väl mycket bara. Menmen, deras val.

Idag blir det nog mest en slappardag. Ska plugga lite, och kolla lite friidrott tror jag :) Vad ska ni hitta på idag ?

Gjorde ett kollage med färgade strumpbyxor innan .. inte världens snyggaste kanske, menmen haha.

image121

Gillar de översta från asos i färgen Berry ..

Hittade även dessa jättesöta halsband från kyssjohanna.se .. funderade en gång på att köpa det med tuggumiautomaten, när det fanns här i stan, för halva priset .. ångrar att jag inte gjorde det !

 

- Erica

Bronsleggings

Det här gillar jag ! Bronsfärgade leggins .. bra mycket snyggare än både de silverfärgade, de guldfärgade och lacktightsen enligt mig ! Passar dessutom mycket bättre till hösten :)

image120

De här kommer från H&M och kostar 249 pix, om jag inte minns fel. Stöter ag på de i nån affär vill jag absolut prova de .. men tror faktiskt inte att de kommer sitta snyggt på mig ..

Idag har jag varit i Halmstad. Mamma och pappa skulle till biltema och köpa nåt till Brorsans cykel och jag passade på att kila in på H&M :) hittade en svart "långtöja" Är jättenöjd me den, blir jättebra till mina färgade strumpisar i höst ! (: och den kostade 149. Lägger in en bild imorgon tror jag. Blev även ett långt "guld"halsband med två hjärtan som kostade 39,50. Även dte får ni bild på imorrn !

Nää nu ska jag göra mig iordning, ska snart iväg med kompisarna !

- Erica

RSS 2.0