Söndag

Gokväll Gokväll ! (: Lite dåligt me bloggande idag också, men jag loovar er att det ska bli bättre ! Idag har det faktiskt hänt en del saker också ! Hör och häpna ! Haha. Dagen började la ganska trist, sov lääänge (höhö men jag lyckades sova mig förbi storstädningen här hemma ! Ibland lyckas man !) Sen var det bara tråktråktråk fast sen ringde Lova och sa att hon skulle sälja glass på stranden, och att jag fick hänga med, så det gjorde jag. Va faktiskt gaanska kul, okey, lite småtråkigt ibland, men för det mesta skojj (: och vi tjänade lite pengar också ju - aldrig fel det inte ! På ca en och en halv timmes aktivt jobb fick vi ihop 107 kronor var .. inte så illa !
Sen när vi var klara var det bara snabbt hem å äta och göra sig iordning för nu på kvällen var det nån slags konsert på torget .. mest massa gamla låtar, men Markoolio var där ju ! Haha, jag lovar det är det största som hänt här i Falkenberg på läänge, typ. Men de va la ganska kuul ändåå !

image52

Ett litet kollage med accentfärger som jag tycker är riktigt coola .. bilder från asos.com , lindex.se , topshop.com , dinsko.se

/ E

Kommentarer
Postat av: Anna

HAHAHA , ja diggar när han gör så me tungan (-8 haha åh sen ba 1 2 3 4 ja vill ha ..... (-8 hahah, ja dööör det är kuuuul (-8 mehn asså DU MÅSTE KOMMA !! vad är de som är problemet egentligen? (a)

2007-08-06 @ 16:33:30
URL: http://sissigirliiee.blogg.se
Postat av: Emelie

Snyggt kollage! ;D

2007-08-06 @ 19:11:52
URL: http://emeliestark.blogg.se
Postat av: Terese

Två av mina favoritfärger :)

2007-08-06 @ 19:30:39
URL: http://teresestyle.blogg.se
Postat av: Fanny

fint kollage!!

2007-08-06 @ 22:32:59
URL: http://fannyzetterberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0