Förbannad!

Hejhopp!
Jaa, vad har hänt under denna lediga dag...joo, jag har pluggat, pluggat och pluggat. Eller inte. Haha. Inget pluggande här inte. Nää, om jag ska vara ärlig har jag gått en långpromenad med mamma! Ner till stationen och hämtade tågbiljetter och tillbaka. Tog väl en timme eller nåt!

Sen gick jag in till stan för att möta klasskompis-Sandra :) Gick runt på stan lite innan vi tog bussen till skolan. Buggkurs idag ju! Riktigt, riktigt roligt var det! :D Har ju dansat innan, så jag kommer fortfarande ihåg det mesta. Så det var kuuuuuuul. Mindre roligt blev det sen när vi skulle ta bussen hem. Stog och väntade rätt länge tills vi tillslut ser den. Samtidigt kommer det en ful lastbil från andra hållet och kör in på busshållsplatsen, och börjar backa och grejjer. Vet ni vad bussen gör då?! Jo den kör över på fel sida vägen och kör förbi oss!!!!!!!!! Tror ni inte jag och Sandra höll på att dö eller! Först blev vi så chockade så vi började skratta, men sen insåg vi vad som verkligen hände och då var det inte lika kul! Ringde mamma så fick hon komma och hämta oss. Men så jävla störande. Usch! Grejjen är att busschauffören verkligen måste ha sett oss också. Dålig stil!

Menmen, nu är jag hemma i alla fall. Sitter och småkollar lite på idrottsgalan. Björn Gustafsson var precis med. Hahaha, det är nåt speciellt med honom måste jag säga!





Dagens fika, vaniljglass med varma hallon! mums :)

Kommentera sötnosar! :D
puss
/ e


Kommentarer
Postat av: Anna

Sv: Tack så mycket!:)

2009-01-19 @ 20:41:56
URL: http://annnnnnas.blogg.se/
Postat av: jennifer

gud va gott det där såg ut..

2009-01-19 @ 21:53:46
URL: http://demode.blogg.se/
Postat av: HANNAH

Kul att du gillar det :D

2009-01-19 @ 22:03:24
URL: http://hannahborg.blogg.se/
Postat av: Carita

svar: aw cutie, taaack så jättemycket! ;*

klicka gärna till mig på bloglovin om du har lust att prenumerera :> kramkalas ^-^ <3

2009-01-20 @ 07:47:20
URL: http://minicookie.blogg.se/
Postat av: lova

erica... bugg... neeeeääääj!!!!!!!!!!! hahaha!

2009-01-20 @ 10:04:54
URL: http://lovastromberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0